selam lar
geçmişi okuyamadım ama salı günü çanakkaleye gidiyoruz uçakla
bebek arabası götürmek istiyorum eşim bagajları atıyolar kkırılır diye
hiç bunun hakkında bilgisi olan var mı
kızlar
bu popo uyarma işi ne Allah aşkına
yapın şu bebişlere gliserili fitil olsun bitsin
bütün dr lar bunu söylüyo
sebebini bilmiyorum ama bana çok itici geliyo
esmercim geçmişiokuyamadım. taşınıyor musnunzu? hayırlı olsun canım
tamam canım sağol..deniyorum şimdiyani bu verem aşisi icin bize hic bisey demediler.ben de hic dikkat etmedim kızarıklık oldumu olmadi mi.yıkamayinca cocugu acip bakamdim kac gun
merhabalarrrr....zemuszemus
sonunda taşınıyorum ben. annemlerdeki yerleşik göçebe hayatımız cumartesi sonlanacak inşallah.:Saruboceq:
dün ev tuttuk, yarın akşam kontratı yapacağız, cumartesi de taşınacağız kısmetse.
artık ya batacağız ya çıkacağız, cahil cesareti girdik bi taşınma işine inşallah çıkarız düzlüğe..:bbo:
benim böcük çok dertli. 3 gün oldu kakasını yapamadı.
poposunu uyardım bebeyağıyla, zinco verdim, sıcak suya oturttum, karnına sıcak havlu yaptım; yok, olmuyor.:1no2:
ıkın sıkın yüzünde sivilceler patladı sonunda.
bakalım bu gecede yapmazsa sabah doktorunu arayıp soracağım ne yapayım diye..
ecrin hastanede yatmış galiba arada okudum onu. geçmiş olsun yaa, inşallah yolundadır şimdi herşey..
başka bi problem yoktur umarım kimsede, pek bakamadım geçmişe haftasonu..
tamam canım sağol..deniyorum şimdi
hayırlı uğurlu olsun canım,allah yardım eder meraketme..belki herşey kendi evinizde daha güzel olur..nerden tuttunuz evi..
Esmeralda ben de Türkiyedeyken kücükyalida oturuyordum oralar cok güzel tam cocuk büyütmeye uygun bir yer. sakin..
Bu arada herkes tasiniyor, hoya esmeralda, ben ..... bebeklerrin kismetimidir ne ?
sağol canım.
maltepe-süreyya plajı'ndan tuttuk. annem orada oturuyor, onun bir sokak yanından.
mecburen çok yakın olmalı zaten, çünkü ben sabah 07:00'de evden çıkıyorum, annem de o saatte bizde olmalı. uzak olsa çok zor olurdu.
ah ah flört yıllarımız oralarda geçti hep..migrosun yanındaki mekanlarda.çok güzel yerler gerçektende
essmer hayırlı olsun canım ü
ya biliyorsunnuzdur mutlaka ama eşya toplarken geç dolabın önüne o kutuya sadece oraya ait şeyleri koy hatta bardakmı o sıra sadece o rafın bardakları olsun üstünede d.iğer rafın şeylerini koy kutunun üzerinede şurası diye konsol .... yaz oda olarak yazma
Kizlar benim bebegim uyumuyor... gün boyunca salliyorum uyusun diye sallamayi yavaslattigimda aciyor gözlerini hatta aglamaya basliyor
nette bebeklerin uyku düzeniyle ilgili sunu buldum, sizinkiler de böyle mi?
BİR BEBEĞİN UYKU ÇEVRİMİ
Bir bebeğin doğal olarak ve gerekli olarak özel bir uyku döngüsünü takip ettiğini anlamak ,onun uykuya dalma ve uykuda kalma problemlerini anlamaya yardım eder.Tipik bir bebeğin gece uykusu çevrimi şöyle bir şeydir,
uykusu gelmiş-uykuya dalar
hafif uyku
1 saat kadar derin uyku
kısa uyanıklık
1 veya 2 saat kadar derin uyku
hafif uyku
kısa uyanıklık
hızlı göz hareketleri(REM)-rüya görme
kısa uyanıklık
hafif uyku
kısa uyanıklık
sabaha doğru-başka bir derin uyku dönemi
kısa uyanıklık
REM,rüya görme
kısa uyanıklık
hafif uyku
uyanma
aa ne güzel..çokta uzak sayılmayız aslındamigrosun arkasındayız bizde işte.
gelin bekleriz, nostalji yaparsınız.. kaydirigubbakcemile3
tutku baya azimlisin kilo vermeye
darısı bana inşallah:Saruboceq:
essmerr eminimki bizimkkilerden daha iyi toparlar adamlar Allah yardımcın olsun canım kolay iş değil ama kalabalıkmışsınız zaten her odaya 2 kişi girse adam eder çıkar çok da gözde büyüyecek birşey değil
sen de zamanla istediğini istediğin yere yerleştirirsin
ben son yiyeceklerimi çanakkalede yiyim oradan dönünce başlıycam hatta görümcemle eşimede söyledim indirip onlarada izleticem haziranda eşimin amcasının oğlunun düğünü var hepimiz ona incecik olalım diyip duruyorum gaza getirmek için ben 80 eşim 110 kilo esilden takım giyse ne çok yakışırdı şimdi bedenine göre güzel takım bile yok bakalım ne kadar kararlı olabilicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?