2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsecikler yok tabi bu saatte:) Burada gece 12:20 simdi uyumaya gidiyorum.
Dogum yaptigimdan beri gogus ucu acilarim bi turlu gecmedi. mafoldumben Sabah olsun ilk isim doktorumuzdan randevu almak, bakalim musaitse hemen yarin gidecegim.

selam lar
geçmişi okuyamadım ama salı günü çanakkaleye gidiyoruz uçakla
bebek arabası götürmek istiyorum eşim bagajları atıyolar kkırılır diye
hiç bunun hakkında bilgisi olan var mı

zannetmiyorum kıracaklarını canım yaa.
millet canlı hayvanını veriyor bagaja.
hem çanakkalede napacan arabasız..

kızlar

bu popo uyarma işi ne Allah aşkına

yapın şu bebişlere gliserili fitil olsun bitsin

bütün dr lar bunu söylüyo

sebebini bilmiyorum ama bana çok itici geliyo

ben yazdıktan sonra bunu yazdığın için cevap verme ihtiyacı hissetttim.
ben bebeğimin durumundan dolayı su içirirken bile doktoruna sormak zorundayım; değil fitil vermek..
dün doktoruna ulaşamayıp çocuktan ağlamaktan morarınca kakasını yapmaya yardımcı olabilecek herşeyi yapmam gerekiyordu.
çocuğun poposuna derece sokmak bana da çekici gelmiyor ama sonuçta ateş ölçümü yapılırken en doğru ateş için makattan ölçüm alınır..
cinsel anlamda falan zararlı birşey olsa o zaman da bu yola başvurulmaz.
ya da fitil de makattan veriliyor..
neyse..
sebebim budur yani
..

esmercim geçmişiokuyamadım. taşınıyor musnunzu? hayırlı olsun canım

sağol canım
taşınıyoruz kısmetse cumartesi günü.
akşam kontratı imzalayalım da o zaman bu iş tamamdır diyeceğim..

yani bu verem aşisi icin bize hic bisey demediler.ben de hic dikkat etmedim kızarıklık oldumu olmadi mi.yıkamayinca cocugu acip bakamdim kac gun
tamam canım sağol..deniyorum şimdi

hayırlı uğurlu olsun canım,allah yardım eder meraketme..belki herşey kendi evinizde daha güzel olur..nerden tuttunuz evi..

bugün bende zayıflama sevdasına erken kalktım..artık erken kalkıp kahvaltımı falanda erken yapıp öğünlerimi düzene sokmak istiyorum..10 da 11 de kalkınca bütün öğünler karışıyor.sporumuda yapim ay sonuna kadar 5 kilo versem yeterguclubacismile

tamam canım sağol..deniyorum şimdi

hayırlı uğurlu olsun canım,allah yardım eder meraketme..belki herşey kendi evinizde daha güzel olur..nerden tuttunuz evi..

sağol canım.
maltepe-süreyya plajı'ndan tuttuk. annem orada oturuyor, onun bir sokak yanından.
mecburen çok yakın olmalı zaten, çünkü ben sabah 07:00'de evden çıkıyorum, annem de o saatte bizde olmalı. uzak olsa çok zor olurdu.

Rüzgar eger THY ile ucuyorsan bagajini yada bebek arabasini kirarlarsa tamir etmek yada yenisini vermek zorundalar.

sen yine de check-in yaparken bebek arabanin saglam oldugunu bildir indiginde birseyler kirilirsa yenisini verirler yada parasini öderler

Esmeralda ben de Türkiyedeyken kücükyalida oturuyordum oralar cok güzel tam cocuk büyütmeye uygun bir yer. sakin..

Bu arada herkes tasiniyor, hoya esmeralda, ben ..... bebeklerrin kismetimidir ne ?

Esmeralda ben de Türkiyedeyken kücükyalida oturuyordum oralar cok güzel tam cocuk büyütmeye uygun bir yer. sakin..

Bu arada herkes tasiniyor, hoya esmeralda, ben ..... bebeklerrin kismetimidir ne ?

evet sakin deniz kenarı çok güzel bir yer oralar.
valla yaa doğuran bavulu toplamaya başladı, hadi hayırlısı bakalım :roflol:

ah ah flört yıllarımız oralarda geçti hep..migrosun yanındaki mekanlarda.çok güzel yerler gerçektende

gece bakarken bir yerde okudum uçak kapısına kadar gidebiliyomuşsun sanırım arabayla orda bi poşete koyuyolarmış
bugün eşim arayıp konuşacak
arabasız çok zor olur yoksa hereyere babam bırakmak zorunda klır ben ihç tek bişey yapamam

poseidon sağol canım o da aklımızda olsun söylerim

cindrella geçmiş olsun canım emseler dert emmeseler dert inallah geçerde sende rahat rahat emzirirsin yavrunu

essmer hayırlı olsun canım ü
ya biliyorsunnuzdur mutlaka ama eşya toplarken geç dolabın önüne o kutuya sadece oraya ait şeyleri koy hatta bardakmı o sıra sadece o rafın bardakları olsun üstünede d.iğer rafın şeylerini koy kutunun üzerinede şurası diye konsol .... yaz oda olarak yazma

kayınvalidemler yeni taşındıya yerleştirirken deli oldum
kırılacak dyip içine o bardak bu bardak atmışlar
koli az dolmuş dişyip başka eşyalar koymuşlar bu sefer karman çorman oluyo
eğer öyle olursa koliyi alır o dolabın önüne koyarsın ordada bitip çöpe gider
bi kutunun içinden başka yere air bişey çıkınca zor oluyo
yada yemek takımlarıydı mesela 2 takımı karıştırıp sarmışlar hadiii hem onları ayır hem yetmemiş koli diğer parçalar nerde bi dolabı doldurup kapayıp bitiremedik

Kizlar benim bebegim uyumuyor... gün boyunca salliyorum uyusun diye sallamayi yavaslattigimda aciyor gözlerini hatta aglamaya basliyor

nette bebeklerin uyku düzeniyle ilgili sunu buldum, sizinkiler de böyle mi?

BıR BEBEĞıN UYKU ÇEVRıMı

Bir bebeğin doğal olarak ve gerekli olarak özel bir uyku döngüsünü takip ettiğini anlamak ,onun uykuya dalma ve uykuda kalma problemlerini anlamaya yardım eder.Tipik bir bebeğin gece uykusu çevrimi şöyle bir şeydir,

uykusu gelmiş-uykuya dalar
hafif uyku
1 saat kadar derin uyku
kısa uyanıklık
1 veya 2 saat kadar derin uyku
hafif uyku
kısa uyanıklık
hızlı göz hareketleri(REM)-rüya görme
kısa uyanıklık
hafif uyku
kısa uyanıklık
sabaha doğru-başka bir derin uyku dönemi
kısa uyanıklık
REM,rüya görme
kısa uyanıklık
hafif uyku
uyanma

sağol canım tavsiyen için.
ama ben toplayamayacağım eşyaları, hepsini nakliye firmasına yaptıracağım çünkü vakit yokki.
gerçi annem yarın Ayazla beraber benim şu an oturduğum eve geçecek taşınana kadar orada kalacğız toparlanmak için ama biz en fazla özel eşyalarımızı toplarız, evi düzenler atılacak olanları atarız falan.
yoksa tabak-çanakla uğraşmaya fırsatımız kalmayacak :1no2:

valla beni şaşkın oğlumun böyle bir düzenden haberi olduğunu, olsa bile uygulayabileceğini hiiiç sanmam.delikafadulden
bizimki gece 2 kere kalkıyor.
gündüz de canı isterse tüm gün uyuyor istemezse -ki dün istemedi- sabah 10:00'dan akşam 20:30'a kadar gözünü bile kırpmadı..

migrosun arkasındayız bizde işte.
gelin bekleriz, nostalji yaparsınız.. kaydirigubbakcemile3
aa ne güzel..çokta uzak sayılmayız aslında
tutku baya azimlisin kilo vermeye
darısı bana inşallah:Saruboceq:

hemde nasıl..bugün çok fena bel ağrısıyla uyandım birazdan plates yapıp onu rahatlatıcam..şimdi o söylediğim siteden 5 mil indiriyorum platesten sonrada onu yaparım..bugün itibariyle savaş açtım kilolara..sen söylemiştin sanırım kilolarımızı yazıp na göre takip edelim diye..göbüşleri indirme topiğine yazıyorum bilgilerimi

essmerr eminimki bizimkkilerden daha iyi toparlar adamlar Allah yardımcın olsun canım kolay iş değil ama kalabalıkmışsınız zaten her odaya 2 kişi girse adam eder çıkar çok da gözde büyüyecek birşey değil
sen de zamanla istediğini istediğin yere yerleştirirsin

ben son yiyeceklerimi çanakkalede yiyim oradan dönünce başlıycam hatta görümcemle eşimede söyledim indirip onlarada izleticem haziranda eşimin amcasının oğlunun düğünü var hepimiz ona incecik olalım diyip duruyorum gaza getirmek için ben 80 eşim 110 kilo esilden takım giyse ne çok yakışırdı şimdi bedenine göre güzel takım bile yok bakalım ne kadar kararlı olabilicez

eşin sana diyomuş ama senden aşağı kalır yanı yokmuş canım sende ona de ikizler ne zaman geliyo diyekaydirigubbakcemile3..benim eşimde benle dalga geçiyo ama ben 74 üm o 80..düşün benim boy 1 60 onun 186..benim kilolar nasıl göze batmasın..mafoldumben

benim o kadar zamanım yok işte mart sonunda eşimin kuzeninin düğünü var bende o düğüne biraz forma girmek istiyorum..

poseidon ben bebeklerin çoğunun kendi kafalrında bi düzeni olduğunu sanmıyorum hergün yeni bişey öğreniyolar farklı şeyler yaşıyolar

bi,zimkinin gündü genel uykualrı hafif ama bazen kendinde geçerke uyuyo bazen deli ediyo beni illa hep emerken uyumak istyiyo o yuycak ben onu bekliycem uyanınca 2 çeksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…