bildiğin mevlüt işte
50-60 kişi vardı
pilav ve helva yaptık
melisa hep babannemin kucağındaydı
kimseye elletmedi
ay insanlarbi tuhaf öpmek istiyorlar
öptürürmüyüm hiç
cok şükür atlatttık
şimdi bi ay sonra istanbulda yapcaz
onuda bi atlatırsak rahatız
ayy birde koca bi cuval kıyafetakannehir
napcam onları okadar bilmiyom
bildiğin mevlüt işte
50-60 kişi vardı
pilav ve helva yaptık
melisa hep babannemin kucağındaydı
kimseye elletmedi
ay insanlarbi tuhaf öpmek istiyorlar
öptürürmüyüm hiç
cok şükür atlatttık
şimdi bi ay sonra istanbulda yapcaz
onuda bi atlatırsak rahatız
ayy birde koca bi cuval kıyafetakannehir
napcam onları okadar bilmiyom
saol canım a.s.allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü...:Saruboceq:
öptürme cnm tabiki küçücük bebişi yazık,sinir oluyorum zaten ben öyle insanlaraklava:
ayrıca arkandan konuşulanlara aldanma salla gitsin:dilcikar:
bende devar fazla kilo herkeste var zaten verecez bi şekilde yaz geliyor zaten artık bol bol su yürüyüş derken gidecek inşallah kilolar:mymeka:
saol esmerimhadi Allah kabul etsin canım.
ben yaza doğru yapacam.
benim küçük herif üflesek zatürre oluyor zaten, bir de 50 kişi toplansa gecesine hastaneden toplarlar bizi gene delikafadulden
hee çok geliyor kıyafet yaa.
bana da gelmiş bir sürü örme hırka yelek.
çocuk 15 sene bu boyutta kalsa gene de yeter o derece yani.. kafamçokkarıştı
kızlar kusura kalman kaynanamın gitme sevincini yazdım kaçtım komşu bebek görmeye geldi şu bebemi doyurım uyutım gelizem öptüm hepinizi
ne hızlı hatunsun hejulicim allah kabul etsin canım naber nasılsın ben bi yandan oğlanı salııyom bi yandan size yazıyom çok hızlıyım:)
bizde de var ya kıyafet dolu....
dün gece kızımın dolabını boşalttım napim tıkış tıkış sinir oluyordum
etiketiyle çoğu kaldırdım...
küçülenleri ayırdım...
baya bir uğraştım valla....
ne hızlı hatunsun he
maşallah saaa
komudayım bende pc buldum onunda
melisada nananede diğer odada arada emzirip pc basına geliyom
bende eve gidinceilk işim
zaten oğunu anneme bıraktım
maşallah orta olukda bile giyeceği koyafet gelmiş
bana bu kıyafet cok sacma geliyo
onu alana kadar herkes 10lira verse 50 kişiden 500 eder
lazım bişeni alırsın
anam gene telefon geldi akşama misafirim var off yaa kaynanamın gittiğine sevinemedim bile telaşemdenmafoldumben şu gelenler bebeğe hediye getirmek yerine pasta börek getirseler neyse alsın eşim gelirkene bişiler hiç uğraşamam daha mutfağım duruyo anca gitti misaifirn biri
merhabalarrrr....zemuszemus
sonunda taşınıyorum ben. annemlerdeki yerleşik göçebe hayatımız cumartesi sonlanacak inşallah.:Saruboceq:
dün ev tuttuk, yarın akşam kontratı yapacağız, cumartesi de taşınacağız kısmetse.
artık ya batacağız ya çıkacağız, cahil cesareti girdik bi taşınma işine inşallah çıkarız düzlüğe..:bbo:
benimki de aynisini yapiyor canim bu ara meemyi verme denemeleri yapiyorum agzini kapayip yakalamiyor memeyi yakaladiktan sonra ememsinde sorun yok da yakalayana kadar oluyorum aglama krizine giriyor ins. gecici bir durumduryaaa kızlar ben,m kızım degişik degişik huylar takındı silikonla emziriyordum gögüs uçlarım hala yara çünkü 2 gündür memeyi tutmak bilmiyor aç ortalıgı ayaga kaldırıyor alamasıyla cok zor durumdayız yaa gögsüme bal recel falan suruyoruz su damlatıyoruz zor bela tutuyor tutuncada bırakmıyor cok korkuyorum memeden kesılırse o zaman ne yaparız dıye allahım yaa hayırlısı sutumde az sanku yetmıyor gıbı nasıl cogaltmalıyım sızce ne yemelıyım yardım kızlarmafoldumben
canim bi yerde okumustum ilk ay gibi dolu olmazmis memsiler yumusak olurmus ama sut olurmus anneler merak etmemeliymis benim gogusler de yumusak ama sut var cok sukurbana garip bir haller oldu
göğüslerim boş gibi duruyor sağıyorum o halde 50-60 cc çıkıyor ama dokununca sanki bomboş hiçbirşey kamadı
artık çok emmesinden dolayımı acaba düşünmeye başladım eskiden bi göğsü emer di 50-60 çıkardı zaten doyardı şimdi bi göğüs 100-120 lemi tam doluyoki öyle bomboş oluyo
böyle birşey yaşayan varmı merak ettim
hadi hayirli olsun julim atlattin mevludu darisi basimiza melisanin yanaklarini kokla bizim icinselam kızlar a.s.
sonunda pc si olan bi komsu buldum ohh beee
hepinizi cok özledim
hala tekirdağdayım
cuma günü mevlüdümüzü yaptık
gelen giden hiç bitmiyor kafayı yicem
bugün kapıyı kitleyip kaçtık artık :roflol:
bebişler nasıl insallah herkeşler iyidir
vala canim ben lansinohun posetelrinden aldim uzerelrine tarih yazip arada atiyorum dustan sonra falan derin dondurucuya ama minik kaplari da vardi ben poset aldim daha uygun geldi fiyatlarikızlar ben fazla sütümü sağmıyorum ancak dışarda işim varsa falan sağıp bırakıyorum..ama bazen sütüm çok oluyo utku emene kadar akıyo..bu zamanlarda sağıp ilerisi için saklamak istiyorum..bu saklama poşetlerinden falan almadım..bunlara alternetif varmı nede saklayabilirim sütü..illa poşet yada kap almak şartmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?