2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kusura kalman kaynanamın gitme sevincini yazdım kaçtım komşu bebek görmeye geldi şu bebemi doyurım uyutım gelizem öptüm hepinizi

hadi Allah kabul etsin canım.
ben yaza doğru yapacam.
benim küçük herif üflesek zatürre oluyor zaten, bir de 50 kişi toplansa gecesine hastaneden toplarlar bizi gene delikafadulden

hee çok geliyor kıyafet yaa.
bana da gelmiş bir sürü örme hırka yelek.
çocuk 15 sene bu boyutta kalsa gene de yeter o derece yani..
kafamçokkarıştı

allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü...:Saruboceq:
öptürme cnm tabiki küçücük bebişi yazık,sinir oluyorum zaten ben öyle insanlaraklava:
ayrıca arkandan konuşulanlara aldanma salla gitsin:dilcikar:
bende devar fazla kilo herkeste var zaten verecez bi şekilde yaz geliyor zaten artık bol bol su yürüyüş derken gidecek inşallah kilolar:mymeka:

saol canım a.s.

kaçkişiye bağırdımartık
küserlerseküssünler
bebişim hepsinden daha önemli

annem ve babam bile ellerini ve ağızlarını yıkmadan yaklasamıyolar

saol esmerim
bi dolukıyafet sorma valla
yarısını giyemez bile
hergün değiştirsek bile sıra gelmez
çesit cesit elbise
bosuna kıyafet almısım zamanında

kızlar kusura kalman kaynanamın gitme sevincini yazdım kaçtım komşu bebek görmeye geldi şu bebemi doyurım uyutım gelizem öptüm hepinizi

hade bakem doyurda gel tosun paşayı

julicim allah kabul etsin canım naber nasılsın ben bi yandan oğlanı salııyom bi yandan size yazıyom çok hızlıyım:)

bizde de var ya kıyafet dolu....
dün gece kızımın dolabını boşalttım napim tıkış tıkış sinir oluyordum
etiketiyle çoğu kaldırdım...
küçülenleri ayırdım...
baya bir uğraştım valla....

juli allah kabul etsın cnm,
cadaloz sana da kazan mubarek olsun mu denır ne denır artık bılmem ama su ankı hıslerını cok ıyı bılıyorum o kesın :)

biz de cıldırmak patlayıp ucmak uzereyız gazdan,dün gece yarısından beri ayaktayız. bır saatcıkkısa bı ara sızdı sahi.. uyumasa dursa alıstım da cıyak cıyak ıcım paramparça ve basım zonkluyor aglrıdan. bu oğluşum gaz sancılarından kıvranırken bende kendımı cok sıkıyorum galıba ister istemez...

julicim allah kabul etsin canım naber nasılsın ben bi yandan oğlanı salııyom bi yandan size yazıyom çok hızlıyım:)
ne hızlı hatunsun he
maşallah saaa

komudayım bende pc buldum onunda
melisada nananede diğer odada arada emzirip pc basına geliyom

bende eve gidinceilk işim
zaten oğunu anneme bıraktım
maşallah orta olukda bile giyeceği koyafet gelmiş

bana bu kıyafet cok sacma geliyo
onu alana kadar herkes 10lira verse 50 kişiden 500 eder
lazım bişeni alırsın

hantecim saol canım a.s.
bizim cok şükür gaz problemi bitti gibi

gerinirken hep hareket ediyor
bi kere sırtstü yatarken gerinirken yüz üstü döndü
saskınlıktan ne yapacağımı bilemedim sabah körü
sanırımbu hareketlilik kendi gazını kendi cıkarmasına yardımcu oluyo

kesinlikle katılıyorum
kıyafetler ya küçük ya çok büyük geliyor
ben hepsini kaldırdım
zamanı gelince başkalarına hediye edecem

yok be yavrum ne hızı anakucağını icat edenden allah razı olsun iyi sallanıyo beşikten daha rahat ettim onda bugün gene çok azgın benim gazmanım ben şunu gidimde içerde ayağımda bi ırgalıyım böyle uyumıycak bu dana:)))

cadaloz bide cöre otu duydum suda haslayıp veriliyomuş
iyi gelirmiş gaza diyiler

aman ben bıraktım juli artık kendi kendine ne zaman canı isterse uyusun sağlık ocağındaki aile hekimine dedimki günde en az 15 sefer alt açıyom hepsinede gaz çıkarırken az az kaka yapıyo dedim oda günde bi çay kaşığı hakiki zeytinyağı ver dedi gerçektende o birazrahatlattı çocuğumun poposu çatlamıştı resmen ıkınmaktan ve ağlamaktan şimdi gene gezlı ama en azından kakasını yaparken morarmıyo hemde düzgün yapıyo gaz içerde sıkıştığı için az az çıkarmış meğersem deneme yanılma yintemiyle gazı bitircez inşallahzemuszemus

aman aman eyü ozaman
ben bağırsk tembelliğş yapar deyi vermek istemiyordum
demek bişi yapmıyormuş
öleolsa doktor vermez zati

anam gene telefon geldi akşama misafirim var off yaa kaynanamın gittiğine sevinemedim bile telaşemdenmafoldumben şu gelenler bebeğe hediye getirmek yerine pasta börek getirseler neyse alsın eşim gelirkene bişiler hiç uğraşamam daha mutfağım duruyo anca gitti misaifirn biri

ne pasta börek yapcak beya
bi nescafe iki bisküvi
yallaaaahhh

hadi hayirli olsun canim yeni ev yeni bebis yeni hayat umarim hersey guzel olur sizin icin benim kizkardesim de maltepede oturuyor bu arada biliyorum tasinacagin yeri gzuel oralar
benimki de aynisini yapiyor canim bu ara meemyi verme denemeleri yapiyorum agzini kapayip yakalamiyor memeyi yakaladiktan sonra ememsinde sorun yok da yakalayana kadar oluyorum aglama krizine giriyor ins. gecici bir durumdur
canim bi yerde okumustum ilk ay gibi dolu olmazmis memsiler yumusak olurmus ama sut olurmus anneler merak etmemeliymis benim gogusler de yumusak ama sut var cok sukur

hadi hayirli olsun julim atlattin mevludu darisi basimiza melisanin yanaklarini kokla bizim icin
vala canim ben lansinohun posetelrinden aldim uzerelrine tarih yazip arada atiyorum dustan sonra falan derin dondurucuya ama minik kaplari da vardi ben poset aldim daha uygun geldi fiyatlari

kızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:

hosbulduk julim asil sen hosgeldin 36 gunluk bugun teyzesi ama ticker 1 aylik gosteriyor duzeltemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…