ah canım zaten bu kaynanalardan dertli olmayanımız hiç yokmafoldumben bende dün itibariyle yolladım evlerine allah kolaylık versin ne diyim suratyap anlarlar belki yadaeşine söyle en azından bebeği uyandırmasınlar hoya gil babasling almışlar bebeği kucakta taşıma şeysiikaydirigubbakcemile3
canım daha surat yapmasımı kaldı suratda yaptım açık açıkta söyledim hatta 7 senedir hiç yapmadığım bişey basbas bağırıp kavga ettim umurunda değil kadının sanki gıcıklığıma yapıyor.... yalancı meme almayan bebe 3 gündür cok cok meme emiyor akannehir mutfaktaydım bi geldim ağzında.... kucakta tutulmayan çocuk kucak delisi oldu.... uyumuyor kucakta gezmek istiyor annem gidince ben yalnız kalcam hiç düşünmüyor sallamaya alıştırmamıştık 1 haftadır sallanmak istiyor çünkü sağolsun babaannesi alıştırdı hepsine kadına yapma diyorum kahkahalarla gülüyor ya varmı böyle bişey...
eşime söylesem ne olcak oda deli etti beni bişey diyemiyorki...
offfffffff offffffffffffffffmafoldumben ÇILDIRCAM valla az kaldı
canım adaçayını ne kadarlık olunca başladın? biz 36 günlüğüz kullanmaya başlayabilirmiyimki birde ne kadar veriyorsun 1 çay kaşığı falanmı?selam kızlar nasılsınız size bi haberim var benim kız gece 3-4 uyuyordu hep bıkmıştım artık adaçayını denedik 3 gündür erkne uyuyor önceki gece 2de yattı bi sonraki gece 1de dünde 12bucukta yattı işe yarıyor ve 3-4 saat hiç uyanmadı uyansada emiyor altını değişiyorum uyuyor
benim kayınvalidemde kucağa alıştrdı tek kaldım ve çok zorlanıyorum yeni yeni almamay alıştryorum kucağımızdan inmyor almazsak çığlık çığlığa aldığımız gb susuyor .bende alma çalışmaya başlayacağım ben tek kalcam nasıl idare ederim dediğimde gülüyor gıcıklığına yapıyor bende çok bunalıma girmiştm 2 ay kaldı gitti çok şükür kafam rahatladı
canım adaçayını ne kadarlık olunca başladın? biz 36 günlüğüz kullanmaya başlayabilirmiyimki birde ne kadar veriyorsun 1 çay kaşığı falanmı?
aynen canım nasıl arsız bir bağırma inanamadım yani :) birde düşünsene 36 günlük bebek yaa uykusu bozuluyor uyuyamıyor ağlaya ağlaya eeee eee eee diyor gözünü kapatıyor uyumaya çalışıyor uyuyamıyor başlıyor bağırmaya ben kendimi geçtim çocuğa üzülüyorum yazık günah ya el kadar sabi hiç düşünmüyorlar geçen gün uyuyor diye altını açmamıştım bir süre sonra içim rahat etmedi açıyım dedim o sıra uyandı gitmiş eşime şikayat ediyor beni uyuyan çocuğu uyandırdı diye... ben altını değişmeye uyandırdım karnını doyurdum yatırdım senin gibi uyandırıp oynamadım dicektim zor tuttum kendimi
anlamazmı güzelim anlıyorlar tabi bende oyüzden sinir oluyorum ya alışmaz bişey olmaz ne anlar deyip geçiyorlar hiçte öyle değil bal gibi herşeyi bilip anlıyorlar....36 günlük deyip geçme herşeyi biliyorlar nasıl alışırlarsa öyle gidyor ben sana öyle diyim kaynnam küçük alışmaz anlamz dedi 1 aylıkken başladı nasıl alıştı biliyomusun
canım daha surat yapmasımı kaldı suratda yaptım açık açıkta söyledim hatta 7 senedir hiç yapmadığım bişey basbas bağırıp kavga ettim umurunda değil kadının sanki gıcıklığıma yapıyor.... yalancı meme almayan bebe 3 gündür cok cok meme emiyor akannehir mutfaktaydım bi geldim ağzında.... kucakta tutulmayan çocuk kucak delisi oldu.... uyumuyor kucakta gezmek istiyor annem gidince ben yalnız kalcam hiç düşünmüyor sallamaya alıştırmamıştık 1 haftadır sallanmak istiyor çünkü sağolsun babaannesi alıştırdı hepsine kadına yapma diyorum kahkahalarla gülüyor ya varmı böyle bişey...
eşime söylesem ne olcak oda deli etti beni bişey diyemiyorki...
offfffffff offffffffffffffffmafoldumben ÇILDIRCAM valla az kaldı
off offf hakikaten Allah kolaylık versin inanın 1 gün sabahtan akşama kadar yatmadım doğum yaptım o gece hastanede kaldım ertesi gün evdeydim ee geldiğimden beri sanki doğuran ben değilim bide demezmi eee yat biz sana yatmamı diyoruz be kadın hergün geirken peşine birini takıp geliyorsun misafire siz oturun ben yatıyımmı dicemah be bacım ne diyim allah kolaylık versin sende onlar geldiğinde sofra falan kurma al bebeğini kucağına durmuyo de verme kucanaaklinialirimsmile tabii seninkide hiçbi arsızmış ne diyim bilemeddim yani
ne güzel işte.biz anneleri de memnun etmek hiç kolay değil..bakıcı sevse sevdi deriz sevmese niye sevmiyo bu kadın bebeği deriz..seni unutmaz bebeciğin korkma.yeter ki bakıcın iyi olsun.bebeğe iyi baksın.kızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:
ah şu bebek görmeye gelenlerin de ardı arkası kesilmedi bizim de...kızlar kusura kalman kaynanamın gitme sevincini yazdım kaçtım komşu bebek görmeye geldi şu bebemi doyurım uyutım gelizem öptüm hepinizi
hayırlı olsun jjulietcim mevlüdün.şu gelen bazı misafirlere gıcık oluyorum ben de.geçen ben odada yokken kadının biri bebeği gelen kadınlardan birinin 8-9 yaşındaki oğlunun kucağına vermiş şaşkın karı.bırak kendi kucağına almayı bi de çocuğun birinin kucağına vermiş ne sinir oldum.hepsi sopalık valla bunların...bildiğin mevlüt işte
50-60 kişi vardı
pilav ve helva yaptık
melisa hep babannemin kucağındaydı
kimseye elletmedi
ay insanlarbi tuhaf öpmek istiyorlar
öptürürmüyüm hiç
cok şükür atlatttık
şimdi bi ay sonra istanbulda yapcaz
onuda bi atlatırsak rahatız
ayy birde koca bi cuval kıyafetakannehir
napcam onları okadar bilmiyom
neyse kızlar benim kociş gelir şimdi kızında uyanma saati yaklaştı ben kaçar hepinizi öptüümmmmmopuyorumnanaktan
seninki ne kadar alıyor canım?ayda 2 kilo da çok gibi geldi bana?kızlar bebek kilo alımına baktım az önce ayda 2 kilo alan falan var gerçekten o kadar kilo alımı normal mi yoksa benimki mi az kilo alıyor
kızlar bebek kilo alımına baktım az önce ayda 2 kilo alan falan var gerçekten o kadar kilo alımı normal mi yoksa benimki mi az kilo alıyor
seninki ne kadar alıyor canım?ayda 2 kilo da çok gibi geldi bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?