2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha surat yapmasımı kaldı suratda yaptım açık açıkta söyledim hatta 7 senedir hiç yapmadığım bişey basbas bağırıp kavga ettim umurunda değil kadının sanki gıcıklığıma yapıyor.... yalancı meme almayan bebe 3 gündür cok cok meme emiyor akannehir mutfaktaydım bi geldim ağzında.... kucakta tutulmayan çocuk kucak delisi oldu.... uyumuyor kucakta gezmek istiyor annem gidince ben yalnız kalcam hiç düşünmüyor sallamaya alıştırmamıştık 1 haftadır sallanmak istiyor çünkü sağolsun babaannesi alıştırdı hepsine kadına yapma diyorum kahkahalarla gülüyor ya varmı böyle bişey...
eşime söylesem ne olcak oda deli etti beni bişey diyemiyorki...
offfffffff offffffffffffffffmafoldumben ÇILDIRCAM valla az kaldı

selam kızlar nasılsınız size bi haberim var benim kız gece 3-4 uyuyordu hep bıkmıştım artık adaçayını denedik 3 gündür erkne uyuyor önceki gece 2de yattı bi sonraki gece 1de dünde 12bucukta yattı işe yarıyor ve 3-4 saat hiç uyanmadı uyansada emiyor altını değişiyorum uyuyor

benim kayınvalidemde kucağa alıştrdı tek kaldım ve çok zorlanıyorum yeni yeni almamay alıştryorum kucağımızdan inmyor almazsak çığlık çığlığa aldığımız gb susuyor .bende alma çalışmaya başlayacağım ben tek kalcam nasıl idare ederim dediğimde gülüyor gıcıklığına yapıyor bende çok bunalıma girmiştm 2 ay kaldı gitti çok şükür kafam rahatladı

canım adaçayını ne kadarlık olunca başladın? biz 36 günlüğüz kullanmaya başlayabilirmiyimki birde ne kadar veriyorsun 1 çay kaşığı falanmı?

aynen canım nasıl arsız bir bağırma inanamadım yani :) birde düşünsene 36 günlük bebek yaa uykusu bozuluyor uyuyamıyor ağlaya ağlaya eeee eee eee diyor gözünü kapatıyor uyumaya çalışıyor uyuyamıyor başlıyor bağırmaya ben kendimi geçtim çocuğa üzülüyorum yazık günah ya el kadar sabi hiç düşünmüyorlar geçen gün uyuyor diye altını açmamıştım bir süre sonra içim rahat etmedi açıyım dedim o sıra uyandı gitmiş eşime şikayat ediyor beni uyuyan çocuğu uyandırdı diye... ben altını değişmeye uyandırdım karnını doyurdum yatırdım senin gibi uyandırıp oynamadım dicektim zor tuttum kendimi

canım adaçayını ne kadarlık olunca başladın? biz 36 günlüğüz kullanmaya başlayabilirmiyimki birde ne kadar veriyorsun 1 çay kaşığı falanmı?

biz 2,5 aylık olduk sayılır adaçayı normalde toz halindede satılan varmış yaprak halindede dallı yani eşim dallı almış 1 tane dalı demliyorum yarımçay bardağının yarısını içiriyorum çay kaşığıyla biberon hiç kullanmadığım için vermedim biberonla versemde almıyor zaten

sen de yarım çaybardağının yarısından az ver dallı alırsanız 1 dalla demle içir ben akşam 8 gb veriyorum 3-4 saatte anca etki gösteryor galiba akşam 6 gb vercem deniycem 3-4 günde etkisini gösteryor bnde ilk gün uyumadı dedim işe yarmıyor ama dün iyi oldu 8 gibi verdim 12 bucukta bi uyudu sabaha kadr delksiz ,

bu arad kayınvalideye gelince zevk alıyolar uyandırmaktan gezdirmekten sonrasını düşünmek yok zaten

36 günlük deyip geçme herşeyi biliyorlar nasıl alışırlarsa öyle gidyor ben sana öyle diyim kaynnam küçük alışmaz anlamz dedi 1 aylıkken başladı nasıl alıştı biliyomusun

36 günlük deyip geçme herşeyi biliyorlar nasıl alışırlarsa öyle gidyor ben sana öyle diyim kaynnam küçük alışmaz anlamz dedi 1 aylıkken başladı nasıl alıştı biliyomusun
anlamazmı güzelim anlıyorlar tabi bende oyüzden sinir oluyorum ya alışmaz bişey olmaz ne anlar deyip geçiyorlar hiçte öyle değil bal gibi herşeyi bilip anlıyorlar....

ah be bacım ne diyim allah kolaylık versin sende onlar geldiğinde sofra falan kurma al bebeğini kucağına durmuyo de verme kucanaaklinialirimsmile tabii seninkide hiçbi arsızmış ne diyim bilemeddim yani

ah be bacım ne diyim allah kolaylık versin sende onlar geldiğinde sofra falan kurma al bebeğini kucağına durmuyo de verme kucanaaklinialirimsmile tabii seninkide hiçbi arsızmış ne diyim bilemeddim yani
off offf hakikaten Allah kolaylık versin inanın 1 gün sabahtan akşama kadar yatmadım doğum yaptım o gece hastanede kaldım ertesi gün evdeydim ee geldiğimden beri sanki doğuran ben değilim bide demezmi eee yat biz sana yatmamı diyoruz be kadın hergün geirken peşine birini takıp geliyorsun misafire siz oturun ben yatıyımmı dicem

kızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:
ne güzel işte.biz anneleri de memnun etmek hiç kolay değil..bakıcı sevse sevdi deriz sevmese niye sevmiyo bu kadın bebeği deriz..seni unutmaz bebeciğin korkma.yeter ki bakıcın iyi olsun.bebeğe iyi baksın.
kızlar kusura kalman kaynanamın gitme sevincini yazdım kaçtım komşu bebek görmeye geldi şu bebemi doyurım uyutım gelizem öptüm hepinizi
ah şu bebek görmeye gelenlerin de ardı arkası kesilmedi bizim de...
hayırlı olsun jjulietcim mevlüdün.şu gelen bazı misafirlere gıcık oluyorum ben de.geçen ben odada yokken kadının biri bebeği gelen kadınlardan birinin 8-9 yaşındaki oğlunun kucağına vermiş şaşkın karı.bırak kendi kucağına almayı bi de çocuğun birinin kucağına vermiş ne sinir oldum.hepsi sopalık valla bunların...

Son düzenleme:
neyse kızlar benim kociş gelir şimdi kızında uyanma saati yaklaştı ben kaçar hepinizi öptüümmmmmopuyorumnanaktan

kızlar bebek kilo alımına baktım az önce ayda 2 kilo alan falan var gerçekten o kadar kilo alımı normal mi yoksa benimki mi az kilo alıyor

merhaba güzel anneler... nasılsınız?
biz oğlumla çok iyiyiz, bugün 57. günümüz :ecrin_bebek:
doğumdan sonra pek giremiyorum foruma, arada facebooktaki resimlere bakıyorum... maşallah siz iyi kaynatmışsınız.. ahh bir fırsat bulsam da okusam şunları :)
kendinize ve bebeklerinize çook iyi bakın.. ben de biraz okumaya çalışayım yazılanları..

slm kızlar nasılsınız?ogluşumu yıkadık ,tırnaklarını kestim.şimdi uyuyo.sizler napıyosunuz bende adet oldum ama 3 gün sürdü normal miki

kızlar bebek kilo alımına baktım az önce ayda 2 kilo alan falan var gerçekten o kadar kilo alımı normal mi yoksa benimki mi az kilo alıyor

kaç kilo almış bi ayda.benimki bi buçuk ayda 1 kilo 750 gr almış.ankara bebegin yapısıyla alakalıdır .anne baba olarak bizde zayıf insanlarız.o yüzden bebegimde normal yani.

niye bu erkekler her işi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar klava:
benim saf kocam biletimizi yanlış almış sanki ilk defa alıyomuş gibi ilkinde benim ismimi gireceğine kendininkini girmiş
ikincide bayan yerine bay işaretli kalmıiş bayanı işaretlemeyi unutmuş en son ne ldu bilmiyorum canım çok sııkkın işler acayip yoğunkafamı kaşıycak zmanım yok bide bunları yanlış aldım yarın gideriz olura olur olmazsa döner oturursun evinde dedi
sanki ben yanlış aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…