2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vala canim ben lansinohun posetelrinden aldim uzerelrine tarih yazip arada atiyorum dustan sonra falan derin dondurucuya ama minik kaplari da vardi ben poset aldim daha uygun geldi fiyatlari
bugün bende hepsiburadadan sipariş verdim 30 lu poşet..sürekli kullanmıyorum ama dışarı falan çıkınca lazım oluyor..havalar ısındı artık çıkıp gezeriz heryerdede emziremem
ay sinir olurum böyle fitne fesat insanlara..takma canım sen onları vericez bu kiloları el birliğiyle..sen pazar gel pazartesi spora başlatcam ben senikaydirigubbakcemile
boş ver juli takma kafana verecez elbet bir şekilde

ya kızlar bişe soracam şu koşu bantları işe yarıyomudur
hergün üstünde yürüsem zayıflatırmı acaba
yoksa boşunamı yorulmuş olurum

yarıyodur canım yaramazmı benim evdede hiç yer yok olsa alıcam hemen.

kızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:
selam delfim
hiç unuturmu anneciğini
kokundan tanır seni

hosbulduk julim asil sen hosgeldin 36 gunluk bugun teyzesi ama ticker 1 aylik gosteriyor duzeltemedim

hosbuldum :) jasminim
oyy paşa 36günlük oldu he

Son düzenleme:
selammmm cok kalamicam hemen bir soru yanitlim:))
tutkucuucm sut icin aventin kaplari var bir bak bir kabı yaklasik 8 kez kullaniyorsun kullanimi cok kalay.ilerde maama da koyabilirsin hic olmazsa avent
kap değilde poşet sipariş ettim..
canım ya şu babaslingden bende sipariş verdim elime geçince bi postada ben ağrıtırım başınızı kullanmayı öğrenmek içinzemuszemus

siz hangi rengini aldınız..ayçayla hoyada almıştı galiba..ben lilayı beğendim ama babada takmak ister diye yeşil söyledim mecbur.

inş başarabilirim canım spor yaptıımı kimseye söylemedim eşime bile..zayıflayınca kapak olucak herkese..özellikle eşime..
zaten biz hala küsüz off dahada barışmayız..dün o konuşma girişimlerinde bulundu ama oralı olmadım.beni kızdırdı yine gitmiş utkuya boyu kadar uzaktan kumandalı araba almış çocuk ne zaman kullanıcaksa..

slm kızlar nasılsınız. ayıptır sorması bişi sormak istiyorum. korunma yöntemi olarak 3 aylık iğne varmış bunu kullananınız varmı acaba?

unutmasınnnnguclubacismile mevlütünüz hayırlı uğurlu olsun canım. daha ne kadar ordasınız bakem?
la havleee akannehir
insan oğlu hiç anasının kokusunu unuturmu canım
işten gelince seni gördüğü anca cırpınır

bi hafta aradan sonra eşim geldi buraya
melisa görünce resmen kanatlanıp ucacaktı babasını görünce

hatta birgün telde hopörleri actım
babacı melisa kızıım diyince dinledi dinledi dudağını büktü ağlad
sesini bile tanıyorlar annenin babanın

slm kızlar nasılsınız. ayıptır sorması bişi sormak istiyorum. korunma yöntemi olarak 3 aylık iğne varmış bunu kullananınız varmı acaba?

blucum iğneler gec adet olamaya sebep oluyormus
hemsire 1 seneyi bulur dedi
bende kondom aldım
pek tavsiye edilmiyor

blucum iğneler gec adet olamaya sebep oluyormus
hemsire 1 seneyi bulur dedi
bende kondom aldım
pek tavsiye edilmiyor

canım 1 seneyi bulur dediği nedir anlamadım. kondom kullanamıyorum ben canımı acıtıyor başka bi yöntem bulmam lazım malesef

pamam o zamanopuyorumnanaktan

erkeklere yapılan 3 aylık iğneler var onları bir araştırsan..biz küs olmadığımız zamanlarda kondom kullanıyoruzkaydirigubbakcemile3..daha doktorr uma bende sormadım

öğretmenim ayça ve hoya aldılar bizide gaza getirdiler..hepsiburada.com da 108 lira.bende bugün sipariş verdim

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı 108 mi
cok geldi banaa kafamçokkarıştı
neyse sen beni ne zaman zayıflatcan
neler yapıyon sen
kocenle neden bozustun
utku nasıl
fisfisfis fisfisfis cok mu soru sordum sırnaşık şey

biz kararsızlıktan arabada almadık daha gezmeye gidemiyoruz oğlumla..hiç olmazsa bunu alalımda atalım kendimizi dışarı.:lepi:
göbüş indirme topiğinde bahsettiğim sporlara başladım ben bugün hem plates hemde onları yapıcam..hedefim ay sonuna kadar 5 kilo..
hergün sende yaparsın gelince videoları nasıl indirceğini detaylı anlatırım..3 4 aya kalmaz taş gibi oluruz merak etmekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kocem utkunun dr una taktı çok uzak götürmem sizi başka dr bul diyo bende inat ettim ona gitcem diyorum geçen hafta kavga ettik hala küsüz..dün sırnaştı ama yüz vermedim..büyük ihtimalle başka dr a gitcem mecbur,götürmediği için.ama onunlada konuşmıcam.:umursamaz::umursamaz:
utkuda nasıl olsun büyüyo tam bir tosuncuk olma yolunda.belimi ağrıtıyo artık.dün salya akıtmaya başladı onla konuşmazsam çıldırıyo.bizden böyle işte.

bende haftaya baslarım o zaman :lepi:
tosuncuğunu öperim senin Şeniz Şeniz

öğretmenim ayça ve hoya aldılar bizide gaza getirdiler..hepsiburada.com da 108 lira.bende bugün sipariş verdim

kızlar bende düşündüm bunu bi ara ama pahalı geldi bana 100tl çok bence ben alamam bu aralar bunu size şindiden hayırlı olsun alanlara alacaklara güle güle gezin bakalımkaydirigubbakcemile5

ya kızlar plates deyince benim plates topumuda bi arkadaşa vermiştim ben hamile kalmadan önce çok samimiydik kadın hamileliğimde aşermem olunca aramayı sormayı bıraktı topumuda o almıştı daha getirmedi bende dün akşam aradım doğuralı 2 ay oldu artık spora başlıcam getir bi zahmet dedim imalı bi şekilde ay tamam bende gelicem zaten canım dedi haftasonuna kadar beklicem olmadı eşimi yollıcam aldırcam gıcık karı iyigün dostu ne olcak yaretmicem o topu ona

bende haftaya baslarım o zaman :lepi:
tosuncuğunu öperim senin Şeniz Şeniz
bizde senin yanaklıyı öperiz kocamancokacimcoookcokacimcoook

kızlar bende düşündüm bunu bi ara ama pahalı geldi bana 100tl çok bence ben alamam bu aralar bunu size şindiden hayırlı olsun alanlara alacaklara güle güle gezin bakalımkaydirigubbakcemile5

valla eşimle küsüz ona hepsiburadanın sayfasını açık bıraktım ağız ucuylada biz bunu alıcaz dedim.bişey demesine fırsat kalmadı..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm kızlar ne var ne yok bakalım herkesler iyimi bebişler nasıl yaramazmı....
beni sormayın kafayı yemek üzereyim valla.... doğum yaptığımdan beri kaynanamlar hergün geliyor tamam normalde buyursunlar gelsinlerde her gelmelerinde çocuğu uyandırıyorlar uyku düzeninin içine ettiler yani acayip huysuz ve huzursuz bir çocuk oldu...
birde hep birilerini getiriyorlar ve her gelene sofra kuruluyor düşünün yardım etse yine bir nebze oda yok gelenle oturuyor yiyor içiyor gidiyor annemle ben yorgunluktan öldük öldük.... amaaaannnn bunları anlatıp bide şimdi sinirimi bozmayayım eeee başka ne var ne yoköğretmenim ayça ve hoya ne almış

tutku araba konusunda bende çok kararsızdım bi model beğendim eşim pahalı dedi en sonunda cumartesi günü kraftın kampanyalı bi modelini aldık hatta cumartesi günü yazmıştım burayada buaraba nasıl diyede şimdilik koyduk dolabın içine inşallah iyi çıkar ben hafif diye aldım gitti fiyatıda 190a aldık

ah canım zaten bu kaynanalardan dertli olmayanımız hiç yokmafoldumben bende dün itibariyle yolladım evlerine allah kolaylık versin ne diyim suratyap anlarlar belki yadaeşine söyle en azından bebeği uyandırmasınlar hoya gil babasling almışlar bebeği kucakta taşıma şeysiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…