bugün bende hepsiburadadan sipariş verdim 30 lu poşet..sürekli kullanmıyorum ama dışarı falan çıkınca lazım oluyor..havalar ısındı artık çıkıp gezeriz heryerdede emzirememvala canim ben lansinohun posetelrinden aldim uzerelrine tarih yazip arada atiyorum dustan sonra falan derin dondurucuya ama minik kaplari da vardi ben poset aldim daha uygun geldi fiyatlari
ay sinir olurum böyle fitne fesat insanlara..takma canım sen onları vericez bu kiloları el birliğiyle..sen pazar gel pazartesi spora başlatcam ben senikaydirigubbakcemilemevlüt günü
arkadam konusuyorlarmış
gerizekalın biri halama demişki
ayy hiçkilo verememiş
ben doğumdan sonra hemen eski kiloma dönmüştüm
bizde doğum yaptık ama böyle gezmedik demiş
o sırada komsu ve görümcemde varmış
ağzının payını vermişler ama
bu sadece duyduğum
kimbilir arkamdan neler konusuldumafoldumben
boş ver juli takma kafana verecez elbet bir şekilde
ya kızlar bişe soracam şu koşu bantları işe yarıyomudur
hergün üstünde yürüsem zayıflatırmı acaba
yoksa boşunamı yorulmuş olurum
selam delfimkızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:
hosbulduk julim asil sen hosgeldin 36 gunluk bugun teyzesi ama ticker 1 aylik gosteriyor duzeltemedim
kap değilde poşet sipariş ettim..selammmm cok kalamicam hemen bir soru yanitlim:))
tutkucuucm sut icin aventin kaplari var bir bak bir kabı yaklasik 8 kez kullaniyorsun kullanimi cok kalay.ilerde maama da koyabilirsin hic olmazsa avent
bir ayda 5 kilo harika bir sonuç olur
keşke bende verebilsem
yakında işe başlıcam ve hiçbir kıyafetim olmuyor
8 k,lo vermem lazım
koşu bandım vardı bir senedir monte edilmeyi bekliyor
dün onu monte ettik inşallah hergün yürüyüş yapacam onun üzerinde
işe yararmı bilmiyorum ama
bazıları koşu bandı bir işe yaramaz diyor
ama başka şansım yok
bebişle dışarı çıkamıyorum.
unutmasınnnnguclubacismile mevlütünüz hayırlı uğurlu olsun canım. daha ne kadar ordasınız bakem?selam delfim
hiç unuturmu anneciğini
kokundan tanır seni
la havleee akannehirunutmasınnnnguclubacismile mevlütünüz hayırlı uğurlu olsun canım. daha ne kadar ordasınız bakem?
slm kızlar nasılsınız. ayıptır sorması bişi sormak istiyorum. korunma yöntemi olarak 3 aylık iğne varmış bunu kullananınız varmı acaba?
blucum iğneler gec adet olamaya sebep oluyormus
hemsire 1 seneyi bulur dedi
bende kondom aldım
pek tavsiye edilmiyor
babaslingleri nerden sipariş verdiniz
ne kadar :uhm:
la havleee akannehir
insan oğlu hiç anasının kokusunu unuturmu canım
işten gelince seni gördüğü anca cırpınır
bi hafta aradan sonra eşim geldi buraya
melisa görünce resmen kanatlanıp ucacaktı babasını görünce
hatta birgün telde hopörleri actım
babacı melisa kızıım diyince dinledi dinledi dudağını büktü ağlad
sesini bile tanıyorlar annenin babanın
blucum iğneler gec adet olamaya sebep oluyormus
hemsire 1 seneyi bulur dedi
bende kondom aldım
pek tavsiye edilmiyor
slm kızlar nasılsınız. ayıptır sorması bişi sormak istiyorum. korunma yöntemi olarak 3 aylık iğne varmış bunu kullananınız varmı acaba?
öğretmenim ayça ve hoya aldılar bizide gaza getirdiler..hepsiburada.com da 108 lira.bende bugün sipariş verdim
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı 108 mi
cok geldi banaa kafamçokkarıştı
neyse sen beni ne zaman zayıflatcan
neler yapıyon sen
kocenle neden bozustun
utku nasıl
fisfisfis fisfisfis cok mu soru sordum sırnaşık şey
biz kararsızlıktan arabada almadık daha gezmeye gidemiyoruz oğlumla..hiç olmazsa bunu alalımda atalım kendimizi dışarı.:lepi:
göbüş indirme topiğinde bahsettiğim sporlara başladım ben bugün hem plates hemde onları yapıcam..hedefim ay sonuna kadar 5 kilo..
hergün sende yaparsın gelince videoları nasıl indirceğini detaylı anlatırım..3 4 aya kalmaz taş gibi oluruz merak etmekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kocem utkunun dr una taktı çok uzak götürmem sizi başka dr bul diyo bende inat ettim ona gitcem diyorum geçen hafta kavga ettik hala küsüz..dün sırnaştı ama yüz vermedim..büyük ihtimalle başka dr a gitcem mecbur,götürmediği için.ama onunlada konuşmıcam.:umursamaz::umursamaz:
utkuda nasıl olsun büyüyo tam bir tosuncuk olma yolunda.belimi ağrıtıyo artık.dün salya akıtmaya başladı onla konuşmazsam çıldırıyo.bizden böyle işte.
öğretmenim ayça ve hoya aldılar bizide gaza getirdiler..hepsiburada.com da 108 lira.bende bugün sipariş verdim
bizde senin yanaklıyı öperiz kocamancokacimcoookcokacimcoookbende haftaya baslarım o zaman :lepi:
tosuncuğunu öperim senin Şeniz Şeniz
kızlar bende düşündüm bunu bi ara ama pahalı geldi bana 100tl çok bence ben alamam bu aralar bunu size şindiden hayırlı olsun alanlara alacaklara güle güle gezin bakalımkaydirigubbakcemile5
slm kızlar ne var ne yok bakalım herkesler iyimi bebişler nasıl yaramazmı....
beni sormayın kafayı yemek üzereyim valla.... doğum yaptığımdan beri kaynanamlar hergün geliyor tamam normalde buyursunlar gelsinlerde her gelmelerinde çocuğu uyandırıyorlar uyku düzeninin içine ettiler yani acayip huysuz ve huzursuz bir çocuk oldu...
birde hep birilerini getiriyorlar ve her gelene sofra kuruluyor düşünün yardım etse yine bir nebze oda yok gelenle oturuyor yiyor içiyor gidiyor annemle ben yorgunluktan öldük öldük.... amaaaannnn bunları anlatıp bide şimdi sinirimi bozmayayım eeee başka ne var ne yoköğretmenim ayça ve hoya ne almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?