2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaç kilo almış bi ayda.benimki bi buçuk ayda 1 kilo 750 gr almış.ankara bebegin yapısıyla alakalıdır .anne baba olarak bizde zayıf insanlarız.o yüzden bebegimde normal yani.

benimki ayda 1 kilo aldıda. bu bebek gelişim tablosunda 2 kilo falan alan bebekler var ondan merak ettim

800 gr altında ala bebeklere mama öneriiliyor
800-1500 arası normal
ilk zamanlar çok almalarını önemsemiyolrlar eğer sadece anne sütü alıyorsa ama mama içiyorsa mamayı azaltıyorlar
bildiğim bu benim

evt kaduscum haklısın sevmese neden sevmedi derizz. iyi baksın da dediğin gibi gerisi önemli değil

bu arada bir cinnet herşeyi halletti ve tek başıma yıkadım Egeyi ben. aferin bana. yağladım yoğurdum yedirdim horluyor şimdi. (sabah 8 den beri hiç uyumadı da )

ya şu kayınvalideler herkeste aynı sanırım.uyuyan çocuğu uyandırmaya bayılıyorlar. sonrada bırakıyor. ee uyandırdın gezdir şimdi diyorum ama kime. allahtan biz aynı evde değiliiz. tuturmuş benimkide sen bu çocuğu çok giydiriyon. havale geçirecek çocuk diyor allah korusun sinirr........
bir de bitki çaylarını az olmak kaydıyla doktorlar öneriyor. ben ıhlamur rezene ve papatya çayı veriyorum. rahatlatıyor bence .

kızlar nerdesiniz kimse kalmamış benimki sabah beri anca uyudu şimdi gelebildim ama bi ben varım şu anda hayalet topik olmuş burası korktum valla bende kaçıyorum

bende gıcık oluyorum adama az kaldı ya boşayacam.sabır çekiyorum.
benimki ayda 1 kilo aldıda. bu bebek gelişim tablosunda 2 kilo falan alan bebekler var ondan merak ettim
olsun ya canı içinde olsunda zayıf olsun ki bizde ana baba olaraktan zayıfız.ki bence ayda 1 kiloda az degil.
bu arada bir cinnet herşeyi halletti ve tek başıma yıkadım Egeyi ben. aferin bana. yağladım yoğurdum yedirdim horluyor şimdi. (sabah 8 den beri hiç uyumadı da )
oh mis gibi olmuştur.daha önce yıkamadın mı hiç delf kendin.bizde bugün yıkandıkk misss koktuk miss

kızlar bebek kilo alımına baktım az önce ayda 2 kilo alan falan var gerçekten o kadar kilo alımı normal mi yoksa benimki mi az kilo alıyor

canım ben bu bebek gelişim tablosuna bakmıştımda bazılarının ayda 2 kilo falan almış .benimki 1 kilo almıştı doktor normal dedi. ama merak ettim sadece

biz aşıya gittiğimiz zaman 4.300 gr tartılmıştı 3.100 doğmuştu ama bebekler ilk hafta kilo veriyormuş... iyi demişti kilo alımına..

canım ben bu bebek gelişim tablosuna bakmıştımda bazılarının ayda 2 kilo falan almış .benimki 1 kilo almıştı doktor normal dedi. ama merak ettim sadece

Benimki 750gram almıştı normal dedi dr.Optimum 800gram-1kg alır dedi zaten.2 kilo alan duymamıştım ben hiç.

merhaba kizlar oglusu uyutup ben de geldim bi bakayim size dedim bizim bu oglan acaip ehli keyif ayni babasi meme vermeye calisiyorum agzini kapatip emmeye useniyor gunduz ac kaldi zannettim pompayla sagip biberonla verdim cok cok icti ama az verdim arkadan meme veririm diye sonra mem verdim yok istemedi bas bas bagirdi memeye gelince 2 saat uyudu kalkti acikti baktim elini emiyor verdim memeyi bu sefer kapti hemen kendi keyfi gelince aliyor yani ben verince yok agzini acmiyor cocuk valla simdiden oynatiyorlar bizi bu pasalar

dogru valla jasmin benimkide aynısını yapıyor.

aynen öyle canım şimdiden oynatıyorlar :) benimkide uyurken yada emerken bacaklarını üst üste atıyor

jasmin valla oyle ne taklalar atiyoruz onlar icin.bizimki biraz huzursuz sanirim gazdan(yani uamrim)insan hep korkuyor ya.

demetcim ben kendimi taniyamiyorum noluyor bana anlamiyorum herseye bozuluyorum.neyse...

delf cok sevindim masallah o kadar onemli ki bakici.seni anlıyorum insanin oyle duusnmesi normal bence.ama kesinlikle orktugun gibi olmaz sen cocugun ile ilgili oldusugn surece.

demet bizde farkli sehirlerdeyiz.ebnimkiler cok iyi insanlar
ama ben hizmet etmeyi falan sevmiyorum.tv kumandasi bile bana gelmiyor hizmetci gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…