2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçtım
ayy 50 safya okudum gözlerim şaşı oldu akannehir
yatıp uyuyum biraz
zira bu kız elleriyle sanki cimcik atıyor :roflol:
babası gibi yaba ellimi olcak ne :uhm:

ecrin benim annemle kaynanm pasta -börek tarzı değilde sulu köfte -normal köfte nohut-vs şeyler yaptı dolma sardılar-yarın yine sarcaklar pasta börek yapmıyorlar bebiş doğduğunda helva ile meyve suyu ikram edilecek gelenlere.ben hiç karışmıyorum 2 dünür bugün onları yaptılar bnde eşimle çekmeceleri kapıyı yaptık

Selam kızlar artık bende izindeyim evde olmak neguzelmis herkes nasıl çalışırken aktif bir sekilde topicteki sohbetlere katılamadım âma artık bende burdayim çok az kaldı dogumaaaa beniminsallah normal olucam ama son anda belli olur diyo herkes korkmam diyodum ama korkmaya basladim yarın sabah nst gircem kizimida gircem insalaah

oferta çok güzel bi tarih benim eşim 10 ocak doğumlu ilk doktor bize 9 ocak demişti sevnmiştk 2 hafta geri gidiyordu 10 ocakda olur diye ama tarih taa aralık ayına geldi hayırlısı olsun

Slm kızlar,nasılsınız? Yaaa çok yazmışsınız,ama okuyamayacağım maalesef. Bugün zaten performans ödevlerini okudum,gözlerim ağrıdı. Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir...:emir_bebek:

ıyım cnm sagol
parmagını kırmıstı ya o yuzdensordum
ıyım bende yok bı yaramazlık
tıckerıme baktınmı 21 gunum kaldı
ve yanımda esımden baska bırı olmayacak
allah korusun gece gelırse o da olmayacak
zaman yaklastıkca tırsıyorum

Selam kızlar artık bende izindeyim evde olmak neguzelmis herkes nasıl çalışırken aktif bir sekilde topicteki sohbetlere katılamadım âma artık bende burdayim çok az kaldı dogumaaaa beniminsallah normal olucam ama son anda belli olur diyo herkes korkmam diyodum ama korkmaya basladim yarın sabah nst gircem kizimida gircem insalaah

selam canım, bende senın gıbı bu hafta ayrıldım izne, evde canım sıkılmasıyla bırlıkte ıyı de oldu artık bel ve kasıklarımdakı agrılar kendını gösterıyor yavas yavas...yarın bızımde kontrolumuz var ve nst y egırecegım.. buna bıl enasıl heyecanlanıyrum anlatamam, gercı sız anlarsını z:)) allah hepımızın yardımcısı olsun...hihoyyyt

ay ya nekadar guzel
keşke bızde boyle olabılsek
ben bıraz uzagım ama katılmak ısterım boyle bıseye

yaa kızlar gece gelmesınden bende cooook korkuyorumm,, hem kendı doktorumuz basımızda olabılecek mi gecenın bır körü bı fıkrı olan var mı?

ıyım cnm sagol
parmagını kırmıstı ya o yuzdensordum
ıyım bende yok bı yaramazlık
tıckerıme baktınmı 21 gunum kaldı
ve yanımda esımden baska bırı olmayacak
allah korusun gece gelırse o da olmayacak
zaman yaklastıkca tırsıyorum

Evet ya çok az kalmış senin de. Anenlerin ya da kayınvalidenlerin gelme durumu yok mu? İnşallah eşin yanındayken gelir bebişin...:Saruboceq: Eşin gece mi çalışıyor?

yaa kızlar gece gelmesınden bende cooook korkuyorumm,, hem kendı doktorumuz basımızda olabılecek mi gecenın bır körü bı fıkrı olan var mı?

Bir arkadaşımla aynı dr gidiyorduk o benden 6 hafta önceydi. Biz doğumu hiç konuşmamıştık drla ama o sormuş gece olursa gelir misiniz diye gelirim tabi demiş. Bu gittiğimde ben de soracağım ama benim içime doğuyor ben sezeryan yapacağım,doğal olarak planlı olur herhalde. oğlum hala ters çünkü....

canım esım 2 gun beraber uyursak 3ncu gun gececı.iş duzenı boyle
kaynanam aslında ust katımda oturacak yenı eltı aldık.ama dugun aksamı gıttı hala gelmedı kızından
gelmeyecekte.1 kez soyledım oralı olmadı.dahada soylemem
annem calısıyor,doguma yakın esım olmadıgı geceler gelecem dedı ama
bakalım
hayırlısı olsun
kızkardesım okulda zaten umuttepede,kendı de ızmıtte kalıyor oyle yanı
gelebılırse annem gelecek o da sadece aksamları,calısıyor cunku
oyle yanııı

Bir arkadaşımla aynı dr gidiyorduk o benden 6 hafta önceydi. Biz doğumu hiç konuşmamıştık drla ama o sormuş gece olursa gelir misiniz diye gelirim tabi demiş. Bu gittiğimde ben de soracağım ama benim içime doğuyor ben sezeryan yapacağım,doğal olarak planlı olur herhalde. oğlum hala ters çünkü....

kacıncı haftadan sonra düz olmalı, yanı dogum pozısyonunu almalı cnm? :CüvCüv:

Back
X