Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıbelesr feyzae
kendınıze ıyı bakınn
hosgeldın özgecım nasılsın
eşin nasıl
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...-yeniden-2009-ekim-anneleri-yine-bulustu.html
kızlar bunlara bakın.bayılıyorum bu gruba sürekli buluşuyorlar.keşke bizde böle olsak..
Selam kızlar artık bende izindeyim evde olmak neguzelmis herkes nasıl çalışırken aktif bir sekilde topicteki sohbetlere katılamadım âma artık bende burdayim çok az kaldı dogumaaaa beniminsallah normal olucam ama son anda belli olur diyo herkes korkmam diyodum ama korkmaya basladim yarın sabah nst gircem kizimida gircem insalaah
ıyım cnm sagol
parmagını kırmıstı ya o yuzdensordum
ıyım bende yok bı yaramazlık
tıckerıme baktınmı 21 gunum kaldı
ve yanımda esımden baska bırı olmayacak
allah korusun gece gelırse o da olmayacak
zaman yaklastıkca tırsıyorum
yaa kızlar gece gelmesınden bende cooook korkuyorumm,, hem kendı doktorumuz basımızda olabılecek mi gecenın bır körü bı fıkrı olan var mı?
Bir arkadaşımla aynı dr gidiyorduk o benden 6 hafta önceydi. Biz doğumu hiç konuşmamıştık drla ama o sormuş gece olursa gelir misiniz diye gelirim tabi demiş. Bu gittiğimde ben de soracağım ama benim içime doğuyor ben sezeryan yapacağım,doğal olarak planlı olur herhalde. oğlum hala ters çünkü....