2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hepinizi öptüm şekerler ben gidiyom yarın yorucu bigün beni bekliyo 80. sayfada bırakıyom yarın sabah 180 olmasın sakın kafam dönüyo okıcam diyekafamçokkarıştı

kızlar YAVRUCUKLARIM bugün hastaneye yattı ogluşu sabak sekizde tatilden dönüyor dualarınızı arkadaşımızdan esirgemeyin cuma eve dönecek

hadi hepinizi öptüm şekerler ben gidiyom yarın yorucu bigün beni bekliyo 80. sayfada bırakıyom yarın sabah 180 olmasın sakın kafam dönüyo okıcam diyekafamçokkarıştı

Iyi geceler,

Ben artik okumuyorum gecmisleri, muhabbete direk bodoslama atliyorum sositososito

kızlar YAVRUCUKLARIM bugün hastaneye yattı ogluşu sabak sekizde tatilden dönüyor dualarınızı arkadaşımızdan esirgemeyin cuma eve dönecek

Dogru dedin o Carsamba sezeryan olacakti, ins. bebegi ve kendisi kolay ve saglikli bir sekilde kurtullurlar.

meloşu sen bir çıkar göreriz seni

sorma vallaa
bugün nst de sancı odasında karı inletiyodu ortalığı
odadan bi cıkmısım yüzüm sapsarı
herif noldi diyo
dedim kadın doğruyo bağrıyodu korktum didim
amaan sende
iki ıkıncan cıkcak dedi :mymeka:

kizlar su yalanci sanci dedikleri sey basladi galiba bende karnim gerilip gerilip düzeliyor, bebektendir diyorum ama acitiyor bayagi, karnimdan bilg. basinda da cok duramiyorum.

Anneolmak istiyorumun ekledigi cicislerde, bir tisört var üstünde "icerden yeni ciktim Asabiyim" yaziyor cok tuttum onu ya

Ben de bebegime böyle eglenceli seyler almak istiyorum.

kızlar, bir sitede saf su ve pamuktan yapılmış ıslak mendiller gördüm, onlar daha sağlıklı gibi geldi bana, evde kendin su ve pamuk kullanınca kaka yaptıklarında temizlemek zor oluyor, çok yapınca direkt yıkıyorsun zaten ama evde yalnız olanlar için sık sık yıkamak zor olabillir, o mendillerden de alabiliriz, ben valizimizi hazırlamıştım ama bugün annem üçlü takım lohusa pijamamı da almış, ben de hastanede giymek için uzun kollu lohusa geceleğimi aldım, çok şekerler bayıldım, ikisinin de emzirme yerleri çok rahat, hem de öyle çiçekli dantelli falan değil, altı ekoseli, üstü düz, tam benim zevkime göre, emzirme bodysini daha önceden almıştım zaten, bir tek bebek kusunca ve emzirirken diğer göğsüne sızıntıdan dolayı koymak için yumuşak beyaz bezlerden almadım, onları da eskiden kendin kesip oyalıyordun şimdi hazır set halinde satılanları çıkmış, onlardan alıcam, benim diğer bebeklerimde en çok kullandığım şeylerden biri olmuştu, yetmiyordu bile, bebekler sık sık peynir kıvamında çıkardığından, çok bez lazım oluyor, göğsünüze göğüs pedi kullanmayın bence, bende havasız bırakıp yara yapmıştı, bu bezler daha rahat oldu, ayrıca emzirirken göğsün tahriş olmaması için bir emzirdikten sonra göğsü sütünüzle silmek, bir de göğsü hep kuru tutmak gerekiyor, sakın unutmayın, boşuboşuna bir sürü kimyasal krem kullanmayın, ben saç kurutma makinası ile bile kurutup rahatlamıştım, çok sonraları bir kitapta da bunu öneri olarak görmüştüm, tabii birinci bebekte yaptım bazı hataları, ikincide hiç göğsüm yara filan olmadı, acımadı bile, ayrıca emzirmek süper bir duygu, bebeğinizle aranızda çok özel bir bağ, ben kızımı 1,5 yıl kadar, oğlumu da 2 yıla yakın emzirdim, iyi ki de emzirmişim, inşaallah bu da emer, Allah hepinize nasip etsin inşaallah...

bu arada KADUS, ASYA çok güzel bir isim, inşaallah ismiyle mutlu, sağlıklı yaşasın, bizimkiler kararsız, tuna, bartu, uras arasında gidip geliyorlar, kızım umay bengisu, oğlum mehmet umut, ben bunu da ahmet tuna istiyorum ama bakalım, 2 ocağa kadar herşey değişebilir, hayırlısı olsun...

bu arada KADUS, ASYA çok güzel bir isim, inşaallah ismiyle mutlu, sağlıklı yaşasın, bizimkiler kararsız, tuna, bartu, uras arasında gidip geliyorlar, kızım umay bengisu, oğlum mehmet umut, ben bunu da ahmet tuna istiyorum ama bakalım, 2 ocağa kadar herşey değişebilir, hayırlısı olsun...

isim derdi cok kötü ya, o kadar cok isim varki bebege koyulabilecek, kararsiz olunca isin icinden cikmak cok zor. Allah yardimciniz olsun

Scedcedu, 35. haftadan sonrasinda dogum cantanizi hazirlayin dmeis benim hicbirseyim hazir digil daha

besik icin uyku seti bile yok, ,güya neten siparis ettim hala ordan haber bekliyorum

:kızgın:

Back
X