Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hepinizi öptüm şekerler ben gidiyom yarın yorucu bigün beni bekliyo 80. sayfada bırakıyom yarın sabah 180 olmasın sakın kafam dönüyo okıcam diyekafamçokkarıştı
ayy insallah
bende iki kızım olsun istiyom
son ikiz oğlan istiym
cok mu sey istiyom delikafadulden
kızlar YAVRUCUKLARIM bugün hastaneye yattı ogluşu sabak sekizde tatilden dönüyor dualarınızı arkadaşımızdan esirgemeyin cuma eve dönecek
ben bi uyumaya gideyim
uyuyamazsam gelirim baaaay
Dogru dedin o Carsamba sezeryan olacakti, ins. bebegi ve kendisi kolay ve saglikli bir sekilde kurtullurlar.
meloşu sen bir çıkar göreriz seni
Anneolmak istiyorumun ekledigi cicislerde, bir tisört var üstünde "icerden yeni ciktim Asabiyim" yaziyor cok tuttum onu ya
Ben de bebegime böyle eglenceli seyler almak istiyorum.
canım o tişörtleri özel yaptırdılar
bu arada KADUS, ASYA çok güzel bir isim, inşaallah ismiyle mutlu, sağlıklı yaşasın, bizimkiler kararsız, tuna, bartu, uras arasında gidip geliyorlar, kızım umay bengisu, oğlum mehmet umut, ben bunu da ahmet tuna istiyorum ama bakalım, 2 ocağa kadar herşey değişebilir, hayırlısı olsun...
amin...isim derdi cok kötü ya, o kadar cok isim varki bebege koyulabilecek, kararsiz olunca isin icinden cikmak cok zor. Allah yardimciniz olsun