Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler hoya a.s
saol kriz cok soruyom sanada kaydirigubbakcemile3
bi soru daha
cocuk doktoru ayarladın mı
canım çok kötü değil kilosu şu sıralar bende kiloya takıyorum ama takmak mantıklı değiliyi aksamlar anneler nasilsiniz,ben cok gerginim 38. hafta bebeğim 2900 gr doktor normalden küçük diyor çok üzülüyorum,haftaya bir gün belirleyeceğiz sezeryan için .bu cumarteside nst var
haftaya cuma büyük ihtimal doğum olucak çok tedirginim,zayıf doğan bebekler sarılık oluyor dediler çok üzüldüm.zaten 8 aralıkta izne ayrıldım 25 aralıktada doğum olacak adam akıllı dinlenemedim bile onunda gerginliği var üstümde öff bööle işte bunalım moddayım![]()
teşekkürler canım verdiğin bilgiler içinkızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim
ağrılar malesef oluyor aslında bu biraz da benden kaynaklanıyor kızımın herşeyini ben yapacağım diye diretiyorum kimseye dokundurtmuyorum sanki başkası yapamazmış onun canını acıtırmış gibi hiseediyorum onun için de çok yoruluyorum ve dikişlerim ağrıyor. ilk iki gün fazla sütüm olmadı ama şimdi çok şükür yetiyor tabi süt olsun diye duyduğumuz herşeyi yiyorum içiyorum sizin için de faydalı olur yazayım kendi yaptıklarımı:
-bol bol hurma yiyorum
-yaklaşık 1 lt süt içiyorum
-ayva kompostosu yiyorum
-rezene çayı içiyorum günde 2 fincan kadar
-sütlü tatlı yiyorum günde 1-2 kez
-ve tabi ki 2 lt kadar su içiyorum
epidural ile spinal arasında fazla fark yokmuş canım sadece epiduralde hastanede ağrı kesiciyi o beline taktıkları yere gönderiyorlar omuzunda bi aparat oluyor ordan veriyorlar spinalde ise kalçadan ağrı kesici yapılıyor.
ben epidural sezeryandan çok korkuyordum ameliyatın her aşamasında uyanık olamam diyordum ama korktuğum gibi olmadı rahat geçti çok şükür bundan sonrası benim kendime dikkat etmemle ilgili olacak sanırsam. bu arada sezeryan olduğu için hala kocaman bi göbeğim var
canım tarih belli demişsin kaan bey ne zaman geliyor?
canım dr un dediğini yap içini ferah tut bence stres daha çok tetiklemesindoktora gittik bugun soylemıstım randevum var dıye kızım gayet ıyı 2700kg olmus ama kafası asagıya ınmıs sanılım kanala gırmıs doktor sakın yerınden bıle kalkma dıkkat et 15 gunu gecırmeye bak dedı genelde bu durumda olan hastalarım haftasına kalmadan dogururu dedı ınsallah yanılırım dedı
günaydın annecikler...biz de geldik...
sırtım çok fena çok....siz nasılsınız bakalım...
Günaydın annişkolar .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...Doğum çantamı dün hazırladım...Fakat bişey kafama takıldı...Sezaryenden sonra hemen hasta bezi falan bağlıyorlar mı?..Yoksa odamızda annemiz ya da bir yakınımızın yardımıyla mı yapacağız bu işi?...:kedi:
Günaydın:kedi:
Doğum yaptığun hastahaneye göre değişiyor.Çoğunda hemşireler paketliyorlar.Nerde yapacaksın doğumu?Kırşehir'de mi?