2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler hoya a.s

saol kriz cok soruyom sanada kaydirigubbakcemile3
bi soru daha
cocuk doktoru ayarladın mı

ayarlamadım ama çevremdeki arkadaşlarımın çoğu medipole götürüyor çocuklarını ve doğuma gelecek olan çocuk dr. unu sanırım seçebiliyormuşsun, onların önerdiğini seçeceğim.

kızlar günaydın dün hiç giremedim topiciğimize çok yoğundum.geçmişi de okuyamadım haliyle .şöyle bi göz attım ama hepsini okuyamadım.ndk yi gördüm.nerelerdeydin ndk bizi merakta bıraktın.hoyayı gördüm grip olmuş.geçmiş olsun hoyacığım.aşıdan sonra mı grip oldun?ateşim var demişsin?inş.hasta olmazsınjjuliet sen nasısın?ne dedi dr doğum tarihin konusunda?gerisini okuyamadım.ben de bugün gideceğim dra akşamüstü.benim de 2-3 gündür baya baya sancım oluyor.karnımda gerilmeyle başladı ama şimdi regl sancısı gibi oluyor hele dün gece tamam doğuruyorum heralde dedim...şimdi geçti şükür...bakalım dr ne diyecek?benden bu kadar inş.iyi haberlerle dönerim dr dan dua edin kızlar...

kızlar günaydın
geçmişi okuyup gelecem
allahım bir günde ne çok yazmışlar
umarım hepsini okuyabilirim

gamyoncuiremsu günaydın annecikler... Ayyy heycanlandım yaw nekadar çok bebişine kavuşan olmuş... hiç normal olan yok...yerimseniben bizdemi kestirsek:tomato::roflol:

aşkitom biz iiyiz galba :dance: yatarken çokmu yorulmuşum bilmiyorum bi taraflarım agrıyo:roflol:

Günaydın annişkolar .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...Doğum çantamı dün hazırladım...Fakat bişey kafama takıldı.:emir_bebek::emir_bebek:..Sezaryenden sonra hemen hasta bezi falan bağlıyorlar mı?..Yoksa odamızda annemiz ya da bir yakınımızın yardımıyla mı yapacağız bu işi?...:kedi:

benımde oyle bfg
sankı bı ton iş yapmısım
yıyıyıp yıkayıp yatıyorum halbukim

günaydın annecikler...biz de geldik...
sırtım çok fena çok....siz nasılsınız bakalım...

Soruma cevap veren olmadı yahu....:umursamaz::umursamaz:...Merakımı giderecek bir anniş yok mu huuu...?:dance::dance:

iyi aksamlar anneler nasilsiniz,ben cok gerginim 38. hafta bebeğim 2900 gr doktor normalden küçük diyor çok üzülüyorum,haftaya bir gün belirleyeceğiz sezeryan için .bu cumarteside nst var
haftaya cuma büyük ihtimal doğum olucak çok tedirginim,zayıf doğan bebekler sarılık oluyor dediler çok üzüldüm.zaten 8 aralıkta izne ayrıldım 25 aralıktada doğum olacak adam akıllı dinlenemedim bile onunda gerginliği var üstümde öff bööle işte bunalım moddayım:(
canım çok kötü değil kilosu şu sıralar bende kiloya takıyorum ama takmak mantıklı değil
önemli olan sağlık problemsiz doğması bence
içini ferha tut bebeği strese sokma

kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim

ağrılar malesef oluyor aslında bu biraz da benden kaynaklanıyor kızımın herşeyini ben yapacağım diye diretiyorum kimseye dokundurtmuyorum sanki başkası yapamazmış onun canını acıtırmış gibi hiseediyorum onun için de çok yoruluyorum ve dikişlerim ağrıyor. ilk iki gün fazla sütüm olmadı ama şimdi çok şükür yetiyor tabi süt olsun diye duyduğumuz herşeyi yiyorum içiyorum sizin için de faydalı olur yazayım kendi yaptıklarımı:

-bol bol hurma yiyorum
-yaklaşık 1 lt süt içiyorum
-ayva kompostosu yiyorum
-rezene çayı içiyorum günde 2 fincan kadar
-sütlü tatlı yiyorum günde 1-2 kez
-ve tabi ki 2 lt kadar su içiyorum

epidural ile spinal arasında fazla fark yokmuş canım sadece epiduralde hastanede ağrı kesiciyi o beline taktıkları yere gönderiyorlar omuzunda bi aparat oluyor ordan veriyorlar spinalde ise kalçadan ağrı kesici yapılıyor.
ben epidural sezeryandan çok korkuyordum ameliyatın her aşamasında uyanık olamam diyordum ama korktuğum gibi olmadı rahat geçti çok şükür bundan sonrası benim kendime dikkat etmemle ilgili olacak sanırsam. bu arada sezeryan olduğu için hala kocaman bi göbeğim var

canım tarih belli demişsin kaan bey ne zaman geliyor?
teşekkürler canım verdiğin bilgiler için
sütünde varmış ne güzel
29 aralık salı günü canım
inşallah ozamana kadar bir problem çıkmaz
sizede sevgiyle canımm

doktora gittik bugun soylemıstım randevum var dıye kızım gayet ıyı 2700kg olmus ama kafası asagıya ınmıs sanılım kanala gırmıs doktor sakın yerınden bıle kalkma dıkkat et 15 gunu gecırmeye bak dedı genelde bu durumda olan hastalarım haftasına kalmadan dogururu dedı ınsallah yanılırım dedı
canım dr un dediğini yap içini ferah tut bence stres daha çok tetiklemesin
hadi canını sıkma

günaydın annecikler...biz de geldik...
sırtım çok fena çok....siz nasılsınız bakalım...

günaydın betiş
az kaldı geçecek inşallah ağrılar

Günaydın annişkolar .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...Doğum çantamı dün hazırladım...Fakat bişey kafama takıldı.:emir_bebek::emir_bebek:..Sezaryenden sonra hemen hasta bezi falan bağlıyorlar mı?..Yoksa odamızda annemiz ya da bir yakınımızın yardımıyla mı yapacağız bu işi?...:kedi:

Günaydın:kedi:

Doğum yaptığun hastahaneye göre değişiyor.Çoğunda hemşireler paketliyorlar.Nerde yapacaksın doğumu?Kırşehir'de mi?

algor cum güzel soru sormuşsun da tecrübe lazım sanki... ben daha hasta bezini napcam diye düşünüyorumm:roflol: ped yetmiyo mukikaydirigubbakcemile3

algor cnm sorunu gordum de
tecrubem olmadıgı ıcın bısıy dıyemedım
bfg cnm bende özelde dogurucam ama gecen sordum
1 paket yatak örtülu hasta bezı ıstedıler
10 lufıyatı 8 10 tl cıvarı
hstane cantama bır o kaldı konulacak
bırde terlık
terlık evdekılerden gotursek olmaz mı acaba ya

ılk 2 gün pede yatmiyor kızlar.Pedi daha çok 40ınız çıkana kadarki olan dönemde kullanıyorsunuz.Herkes da farklı miktarda olmak üzere adet kanaması gibi 40 çıkana kadar kanama oluyor zmaan zaman.

Am ilk 2 gün hasta bezi kullanıyorsunuz.Özellikle ayağa ilk kalkıldığında bayağı kanama oluyor.Kanamanın olması iyi birşey.Rahim içi temizleniyor.Sezeryanda dokotrunuz içinizi iyice temzileyip yol açmışsa kanamanız daha az oluyor.Bir d eemziririken adet sancısına benzer bir ağrıyla kanma devam ediyor ki bu esnada rahim yerine yerleiyor ve hızla küçülmeye başlıyor.

Back
X