2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh söyle de getirsin aseriyorum de, zaten orda sabaha ne kaldi ki

Burda satilan pogacalar tas gibi oluyor ben de beceremiyorum yapmayi

yatakta sekilden sekile girdim rahat edemmedim yazik bebek bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyor benimle, karnim yamuk mumuk oluyor

bebeklere yazik ya yatalim biz en iyisi

kitap okuyalim kesin uykumuz gelir kaydirigubbakcemile3

canım nete gır kolay pogca tarıfı yaz
bıtane cıkıyor
cok az malzemelı bı tarıf
super oluyorrrr

bu arada bız esımle gonulden anlasıyoruz sanırım
gece cnm pogca borek ceksın
bı bakıyorum sabah getırmıs
kalpten kalbe bır yol varsa bu asktır elbet

opuyorumnanaktan Ne güzel maasallah :nazar:

yok ben pogacanin hamurunu tutturamiyorum kac tane hamur attim cöpe sonra da vazgectim yapmaktan :utangac:

hadı canım opuyorum
kendıne ıyı bak
allaha emanet ol
konusuruz sonra bu pogca konusunu
yapabılırsın emınımmmmm

Iyi geceler sana da

sen de uzan en azindan yorulma fazla az kaldi bebeklerin gelmesine son zamanlarda yormayalim bebeleri.

günaydın herkese ...bugün pazar ya kimse girmez topiğe artık....zaten doğum yapanlar da arttı...topik yavaş yavaş tenhalaşır artık.
ülkeryıldızı tbr canım sen de almışsın bebeciğini kucağına.güle güle büyüt canım...

kızlar gunaydın
aksamdan berı karnım semsert bebek sankı dıger tarafa dondu ayakları sagdaydı solda sımdı oyle hıssedıyorum bırde poposunu dıkıyo karnım nasıl sekılsız bır oraya bır buraya.
bılgısı olan var mı yawww dogurmayayım pazar pazar ben bu gunu tatıl ılan ettım ama :))

dün gece starda korku filmi izledim korka korka bebeyimde tırstı heralde hiç hareket etmedi sabah kalktığımda hareket etmeye başladı evdede yanlızdık çok korktum aslında hiç korkmam ama bu sefer niye korktuysam anlayamadım

Günaydın herkese nasılınız ?benim karnımda sertleşme oluyor dogum yaklaştıkça bu kasilmalar normal yani bu gece banada kramp girdi offf çok fena biseymisss koc doğuruyorum sandı ile bir çığlık armişim ki:)

Back
X