günaydınnn
dün gece uyudum sonunda.
Ayaz yattıktan 3 saat sonra acıktım hadi yiyelim dedi. yok dedim daha çok erken yat zıbar, al emzik kemir sen. sırnaşık şey
söylendi söylendi uyuyakaldı.
prosteto mudur nedir bilmem sabah 05:00'e kadar da kalkmadı. :1shok:
yani 20:00'de yattı, 05:00'de kalktı. kalkıp 180 cc mama içti akannehir
:a015::a015:
önce maşallah sonra da yuhh demek istiyorum ininle :roflol:
tam iki katımız oldu utku. anam nasıl taşıyon sen onu. ben ayaz'ı taşırken sırtım ağrıyor.
siz de sümüklü bebeler kervanına katıldınız demek.
haydin hayırlı olsun bacım kaydirigubbakcemile3
evet evet buluşalım hihoyyyt
burdan da geçmiş olsun diyem canım.
gel artık özlettin kendini
en başta kuzenimde var yazsıını görünce hadi kuzenine gidelim diyecektim ama memnun değilmiş o kaydirigubbakcemile3
yaa ben zaten o kaa para verip almam onu da merak ediim, bi gün birine davet ettirecem kendimi kaydirigubbakcemile3
dün gece uyudum sonunda.
Ayaz yattıktan 3 saat sonra acıktım hadi yiyelim dedi. yok dedim daha çok erken yat zıbar, al emzik kemir sen. sırnaşık şey
söylendi söylendi uyuyakaldı.
prosteto mudur nedir bilmem sabah 05:00'e kadar da kalkmadı. :1shok:
yani 20:00'de yattı, 05:00'de kalktı. kalkıp 180 cc mama içti akannehir
kızım hem 500 yetale ver fritöz al hemde gel diye uçak bileti sen bana pahalıya patlarsınlülülülülülülülülülülülü
:a015::a015:
selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..
dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar
önce maşallah sonra da yuhh demek istiyorum ininle :roflol:
tam iki katımız oldu utku. anam nasıl taşıyon sen onu. ben ayaz'ı taşırken sırtım ağrıyor.
kızlar hayal hastalanıyo(
burnu aktı bugun ve hapsırdı hep kesın hastayız hıc burnu akmamıstı bu kadar galıba usuttum cocugu gezelım derken
siz de sümüklü bebeler kervanına katıldınız demek.
haydin hayırlı olsun bacım kaydirigubbakcemile3
anadolu yakasi sahilde oturanlar, gecen sefer türkiyeye gelirken sahil bulusmasi ihtimali vardi olmadi hava serindi biraz, ben bu ay sonu yine türkiyeye gelicem ins. su sahil bulusmmasini yapsak busefer, anadoluda oturanlar ne diyonuz?
evet evet buluşalım hihoyyyt
selammm kızlar
uzun suredir yoktuk sadece son sayfada yazilanlara baktimda hastalanan minikler arasinda benimkide var((.dun cok korkuttu nefessiz kaldi ayy cok kotuydu.yani gercekten yuregmiz agzimizda yasıyacagiz.
burdan da geçmiş olsun diyem canım.
gel artık özlettin kendini
tefalin o fritozunden kuzenimde var ben de alacaktim tam sakin alma dedi hic guzel yapmiyormus patatesi falan disini kurutuyormus ici kof oluyomus eti falan da disi kuru ici pismemis yapiyormus yani hikayeymis bend e dukkana gitmistim almak icin almadan ciktim yerine duduklu tenceresini aldim :) ayip olmasin oraya kadar gittim diye
en başta kuzenimde var yazsıını görünce hadi kuzenine gidelim diyecektim ama memnun değilmiş o kaydirigubbakcemile3
yaa ben zaten o kaa para verip almam onu da merak ediim, bi gün birine davet ettirecem kendimi kaydirigubbakcemile3