Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nura bez almak için çıktık az önce marketten gelirken az kalsın nurla doblonun altında kalıyoduk valla adam dönerken hızını falan azaltmadı sinyal de vermedi ben nde yolun ortasındaydım bi koştum kaldırıma adam fren de yapamadı ben kaldıtrıma attım kebndimi adam benim olduğum yeri geçip durabildi
eyvahedigeldismile
hay ben bu samsunun şoförlerine...
alsanaalsanasmile
zaten ehliyet alırken de beni sıkıştırıp duruyolardı pisler aklıma geldi şimdi
kızlar hepsiburada cok yavas yaa 2 mayısta gece verdıgım sıparıs hala tedarık surecınde telefon nosu da yok arayamıyorum bılen var mı numarasını?
tam dolu dolu 5 gun oldu yaaa baska yerden sıparıs etseler sımdıye coktan gelırdı bırdaha sıparıs vermem boyle yaaa
şimdi iyi bakalım sagolun kızlar..ıhlamur veriyorum sürekli.ikeada ne indirimi varmış bendemi gitsem ne ayris daha iyi:)))ben evham yaptım sanırım hemen koşturdum dr'a hep halamın yüüznden bronşit olur dedi kafama takıldı:)))
havva geçmiş olsun sanada canımcım evet samsunun şoförleri bi hoş ben araba kullanabildiğim halde burdaa hiç cesaret edemiyiyorum hatlar çok pis kullanıyo özelliklede nurcum bolbol çiş bap babanın parasına
şimdi iyi bakalım sagolun kızlar..ıhlamur veriyorum sürekli.ikeada ne indirimi varmış bendemi gitsem ne ayris daha iyi:)))ben evham yaptım sanırım hemen koşturdum dr'a hep halamın yüüznden bronşit olur dedi kafama takıldı:)))
benim kızımda benim gibi tuhaf kahkaha atıyor delimi ne guya hasta::))