2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hasta bebelere acil şifalar
benim de farenjitim tekrarladı bulaşıcı değil ya nura geçmez sanırım boğazım çok kötü yanıyor

nura bez almak için çıktık az önce marketten gelirken az kalsın nurla doblonun altında kalıyoduk valla adam dönerken hızını falan azaltmadı sinyal de vermedi ben nde yolun ortasındaydım bi koştum kaldırıma adam fren de yapamadı ben kaldıtrıma attım kebndimi adam benim olduğum yeri geçip durabildi
eyvahedigeldismile
hay ben bu samsunun şoförlerine...
alsanaalsanasmile
zaten ehliyet alırken de beni sıkıştırıp duruyolardı pisler aklıma geldi şimdi

nura bez almak için çıktık az önce marketten gelirken az kalsın nurla doblonun altında kalıyoduk valla adam dönerken hızını falan azaltmadı sinyal de vermedi ben nde yolun ortasındaydım bi koştum kaldırıma adam fren de yapamadı ben kaldıtrıma attım kebndimi adam benim olduğum yeri geçip durabildi
eyvahedigeldismile
hay ben bu samsunun şoförlerine...
alsanaalsanasmile
zaten ehliyet alırken de beni sıkıştırıp duruyolardı pisler aklıma geldi şimdi

geçmiş olsun hoya

kızlar hepsiburada cok yavas yaa 2 mayısta gece verdıgım sıparıs hala tedarık surecınde telefon nosu da yok arayamıyorum bılen var mı numarasını?
tam dolu dolu 5 gun oldu yaaa baska yerden sıparıs etseler sımdıye coktan gelırdı bırdaha sıparıs vermem boyle yaaa

havalardan cocuklar cok hastalanıyor normal hasta olan butun bebelere ve annelere gecmıs olsun bol sıvı dedı bıze ben ıhlamurla buldum kolayını ıyı geldı bıze hafıfe almayın ıhlamuru kızlar bolca verın kendınız de ıcın

numaqraya gerek yok şikayet msjları at müşteri hizmetlerine benim babaslin gte de öyle oldu unutmuşuz dediler
kızlar hepsiburada cok yavas yaa 2 mayısta gece verdıgım sıparıs hala tedarık surecınde telefon nosu da yok arayamıyorum bılen var mı numarasını?
tam dolu dolu 5 gun oldu yaaa baska yerden sıparıs etseler sımdıye coktan gelırdı bırdaha sıparıs vermem boyle yaaa

ecrin geçmiş olsun canım iyileşir inşalahh hemen ama sen canını sıkma yer neden yemesin yer ayris akıllı kızdır annesini üzmez

kibele mail yaz soru kısmına sor benimde 2 hafta sürdü tedarik sürecinde yazıyorsa ürün ellerinde yok demekmiş benimde öyleydi sinirlendim iptal ettirdim.bize sorun vs kısmına bak..

havva geçmiş olsun sanada canımcım evet samsunun şoförleri bi hoş ben araba kullanabildiğim halde burdaa hiç cesaret edemiyiyorum hatlar çok pis kullanıyo özelliklede nurcum bolbol çiş bap babanın parasına

şimdi iyi bakalım sagolun kızlar..ıhlamur veriyorum sürekli.ikeada ne indirimi varmış bendemi gitsem ne ayris daha iyi:)))ben evham yaptım sanırım hemen koşturdum dr'a hep halamın yüüznden bronşit olur dedi kafama takıldı:)))

şimdi iyi bakalım sagolun kızlar..ıhlamur veriyorum sürekli.ikeada ne indirimi varmış bendemi gitsem ne ayris daha iyi:)))ben evham yaptım sanırım hemen koşturdum dr'a hep halamın yüüznden bronşit olur dedi kafama takıldı:)))

anam otur oturduğun yere ikeada ne işin var klima kötü eder çocuğu az düzelsin hafta sonu git eşinle

Slm kızlar nasılsınız? tüm hasta bebişlere geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler inşallah.

havva geçmiş olsun sanada canımcım evet samsunun şoförleri bi hoş ben araba kullanabildiğim halde burdaa hiç cesaret edemiyiyorum hatlar çok pis kullanıyo özelliklede nurcum bolbol çiş bap babanın parasına

evet hatlara binince sanki çarpışan arabaya binmiş gibi oluyom

benim kızımda benim gibi tuhaf kahkaha atıyor delimi ne guya hasta::))

oyy inşalllah çabuk iyileşir ayris kahkaha atsın işte çok komik oluyo onların kahkahası

Back
X