Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evi süpürdüm banyoyu cifledim çamaşır bulaşık makinalarını çalıştırdım:)salı gunu kuzenim geliyor bi haftalıgına gezi planı yapmış ada pier lotti eminönü ortaköy ohhh.bebeyle inş gezebiliriz.
emzirmeyeli 3 saat oldu gidemde emzirem
dün doktora gittik aylık kontrole, su verme meselesini sordum havalar ısındı falan dedim gerek yok diyor hala ben konuyu uzatınca çok vermek istersen emzirdikten sonra ver ve 4 su markası verdi Pınar Madran-Erikli-Nestle diğeri aklımda kalmadı başka marka su verme içerikleri bilinmiyor dedi aklınızda olsun kızlar...
biz 4 aylık olduk ama ek gıda birşey vermiyor halen dr. ben 15 gün sonra işe başlayacağımı söyledim sütünü sağ bırak 1 ay bakalım gidişata dedi...
evi süpürdüm banyoyu cifledim çamaşır bulaşık makinalarını çalıştırdım:)salı gunu kuzenim geliyor bi haftalıgına gezi planı yapmış ada pier lotti eminönü ortaköy ohhh.bebeyle inş gezebiliriz.
dondurma geçen alcaktım hasta olurum didim vazgeçtim:)ayy yazın bende çok dondurma yiyorum kiloluk olanlarla dolduruyorum buzlugu..
doktor ömer coşkundan aslan pençesinin faydalarını duymuştum, özellikle kadın hastalıkları için, sütü de arttırırmış aynı zamanda, ben geçen gece yatmadan çayını yapıp içtim, gece kaç defa ıslandım sütten üstümü değiştirdim, tuna emerken zor yetişti, boğulacak gibi oldu, daha da sabah kalktığımda göğüslerim acıyordu doluluktan, aslında öylesine içmiştim, bu arada bir ilk daha yaşadık, kızım regl oldu, bu ikinci ayı, ilk olurken düzensiz olur ya, kızımın arkdaşları bir kez olmuşlar, ikincide çok gecikmişler, kızımın da olması gerektiği zaman biraz geçmişti, aslan pençesi çayı yaptım aynı gece, sabahı regl oldu, adeti de düzene sokarmış hem, kaynatmıyorsunuz yalnız, sadece kaynamış suyun içine koyup 10 dk bekletip içiyorsunuz, diğer otlar gibi yani, deneyenlere kolay gelsin, bir de kürek helvası da çok süt yaptı bana...
daha çıkmama 1 saat var üff bugün çok darlandım yaaa boğuyor beni burası annemi aradım konuşmaya ne arıyosun yarım saatte bir iş yerinde kızmıyolarmı dedi kapattı bu kadın alem yaaa:umursamaz: bende aramadım daha
ablamı arıyım en iyisi
oo 4 temi çıkıyon sen benim daha 2 saatim var. c.tesi çalışıyomusun peki ?
benide arayabilirsin feyza:)
bende çok sıkıldım yaa
beni de arasan feyza :roflol: