2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar şimdi Kuzeyi uyuttum bakayım dedim size.Akşam çok uykusuz geçti grip olmuş ufaklık burnu tıkanıp duruyor gece onu takip edeceğim diye doğru düzgün uyuyamadım.Pazartesi işe başlıyorum çok huzursuzum kuzey hala biberonla kavga ediyor birde gün içinde işte sütümü sağamazsam vakit bulamazsam diye korkuyorum yeni başlıyorum sonuçta

çalışan anneler gün içinde kaç kere süt sağıyorsunuz birde süt azaldımı çalışmaya başlayınca merak ettim.

günaydın

cadı benim gız anası duruken saa mı çekecekmiş hıh avcuna yala

anneme anlatıyom da aynı sen de öyleydin diyo

zaten ben ortaokulda falan annemi sinirlendirince senin kızın da saa benzer inşallah derdi

nur gece uyumadı bayyaa bi uğraştım uyutayım diye yok gülüyo oturuyo gündüz de taş çatlasa 2 saat anca uyumuştur

sonra gecenin bi vakti bi kaka yaptı ensesine kadar kalktık bi de nuru yıkadık o saatte

biraz daha inatlaştı uyumamak için en so kızım şimdi biz de uyuyacağız yat sen sabaH KALKINCA SENı ÇK SEVECEM baban da yatacak hadi uyu dedim kapadı gözünü
sonra sızdı kaldı

valla dr. dedi,ydi sizi bırakıp uyumak istemez uzun uykuya yatacağını biliyo diye hakket doğruymuş

yatağına yatırdım hala uyanmaya çalışıyo ık mık hiç bakmayınca uyudu kaldı

cadı gürhana geçmş olsun inş. iyidir şimdi mevsim ne yaz ne kış bi sıcak bi soğuk ondan da hastalanıyo veletler

rüzgar hoya sağolun kızlar şimdi iyi çorba istedi yaptım yedi ateşide çok az kaldı gözü açıldı nereye gitcez bugün gezmeye diyo bu seferde eşim fena oldu migreni tuttu gözünü açamıyodu arabanın anahtarını aldı ben hastaneye gidiyom dedi merakla onu bekliyom benide istemedi ama kötüdü rengi mengi atmıştı anam bana hasta olma sırası geliiii ben olusam mahvolurlar allah bana kuvvet versin babamız hiç uykusuzluğa gelemii zaten gene baş benim başım gidem kahvaltı hazılıyam çay kaynadı öptüm hepiciğinizi

günaydın kızlar şimdi Kuzeyi uyuttum bakayım dedim size.Akşam çok uykusuz geçti grip olmuş ufaklık burnu tıkanıp duruyor gece onu takip edeceğim diye doğru düzgün uyuyamadım.Pazartesi işe başlıyorum çok huzursuzum kuzey hala biberonla kavga ediyor birde gün içinde işte sütümü sağamazsam vakit bulamazsam diye korkuyorum yeni başlıyorum sonuçta

çalışan anneler gün içinde kaç kere süt sağıyorsunuz birde süt azaldımı çalışmaya başlayınca merak ettim.

ilk zamnlar sağdım sonra sağmayı bıraktım canım benim evim yakın olduğu için sabah 8bucukta emziryorum çıkıyorum öğlen 1bucuk gb emzirmye getryor babsı o süreçte arasında sabah 1 kez 3 cc mama yiyor 2 gb emiyor akşam 4de çıkıyorum 4bucukta tekrar emzryorum süt hiç sağmadım o yüzden .günde ek olrak sadece 1 kez mama yiyor.sen süt iznini nasıl kullanacaksın

rüzgar hoya sağolun kızlar şimdi iyi çorba istedi yaptım yedi ateşide çok az kaldı gözü açıldı nereye gitcez bugün gezmeye diyo bu seferde eşim fena oldu migreni tuttu gözünü açamıyodu arabanın anahtarını aldı ben hastaneye gidiyom dedi merakla onu bekliyom benide istemedi ama kötüdü rengi mengi atmıştı anam bana hasta olma sırası geliiii ben olusam mahvolurlar allah bana kuvvet versin babamız hiç uykusuzluğa gelemii zaten gene baş benim başım gidem kahvaltı hazılıyam çay kaynadı öptüm hepiciğinizi

geçmiş olsun cadoloz herkes hasta aman sen dikkat et kendine bacım sen hasta olursan hepsi mahvolur vallaha

günaydın

cadı benim gız anası duruken saa mı çekecekmiş hıh avcuna yala

anneme anlatıyom da aynı sen de öyleydin diyo

zaten ben ortaokulda falan annemi sinirlendirince senin kızın da saa benzer inşallah derdi

nur gece uyumadı bayyaa bi uğraştım uyutayım diye yok gülüyo oturuyo gündüz de taş çatlasa 2 saat anca uyumuştur

sonra gecenin bi vakti bi kaka yaptı ensesine kadar kalktık bi de nuru yıkadık o saatte

biraz daha inatlaştı uyumamak için en so kızım şimdi biz de uyuyacağız yat sen sabaH KALKINCA SENİ ÇK SEVECEM baban da yatacak hadi uyu dedim kapadı gözünü
sonra sızdı kaldı

valla dr. dedi,ydi sizi bırakıp uyumak istemez uzun uykuya yatacağını biliyo diye hakket doğruymuş

yatağına yatırdım hala uyanmaya çalışıyo ık mık hiç bakmayınca uyudu kaldı

hoya gerçekten hissediyorlar bende çok denedim konuşuyorum hadi uyu kızım bnde dinleniyım yarın işten geliym senle oynaycağız felan derken uyuyaklıyor çok beterler biz ne yapacğız bu cadılarla

günaydın kızlar
cadoloz geçmiş olsun oğluşuna

bizim kız 8 d ebabasını telefonu çalınca uyandı 9 da bi dha uyudu uyuyo halen
yarım saat sonra falnda çıkıcaz fatihe gezmeye gidiyoruz
alışveriş yapalım biraz yaz için

kendime hiçbirşey almak istemiyorum zayıflıyim diye ama böylede olmuyor
hep aynı şeyleri giyiyorum bi çabada yok zayıflamak için

bnde alışverişe çıkmak istyorum yaz geliyor cıvıl cıvıl giyinmek istyorum .ben kilom aynı hatta git gide zayıflıyorum ne yapcağımı şaşrdım resmn iştahtan kesildim

feyzae ben süt iznimi kullanamayacağım ne yazıkki çünkü iznim bitip başlamıyorum tamamen yeni bir işe başlıyorum baştan konuştuk izin filan yok yani.ama süt sağmam lazım gögüslerim doluyor acıyor sonra bende hesapladım günde sabah 7:30 da evden çıkarken emzireceğim sonra 11 de ve 15 te tekrar beslenmesi gerekecek akşamda ben yetişirim zaten gün içinde sağdığım sütler yeterse onları içecek yoksa mama yiyecek.ama tabi bizimki hala biberonla yemek istemiyorum kıyametler kopuyor her defasında annem bakacak Kuzeye nasıl yedirecek bakalım en büyük endişem bu.

hante merhaba ne kadrlık oldu senin meleğin .her yediğindemi kusuyor

merhaba canım 4 gun önce 4. ayımızı bıtırıdık. her yedıgınde kusmuyor, daha dogrusu akabınde uyursa kusmuyor, uyanık oyalanıyorsa kesın kusuyor ama cok ama az, sıklıkla cok kusuyor tabii.. :(( gavısconda kullandım bı dönem fayda etmedı reflü için olan mamadan kullandık banamısın demedı.. ne bılım ek besınlere gecınce halımız nıce olcak kım bılır?

merhaba canım 4 gun önce 4. ayımızı bıtırıdık. her yedıgınde kusmuyor, daha dogrusu akabınde uyursa kusmuyor, uyanık oyalanıyorsa kesın kusuyor ama cok ama az, sıklıkla cok kusuyor tabii.. :(( gavısconda kullandım bı dönem fayda etmedı reflü için olan mamadan kullandık banamısın demedı.. ne bılım ek besınlere gecınce halımız nıce olcak kım bılır?

geçmiş olsun canım düzelir byüdkçe inşallh

Back
X