- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekmek sevmiyor tatsız geliyormuş bey fendiye catal bardak takip ediyor
slm kızlar,
biz , 2. doz aşılarımızı olduk geldik
aşıdan sonra calpol verdim 1 ölçek
tekrar kaç defa vermem gerekiyor,6 saat arayla verecez ama kaç kez?
acele cevap lütfen...
hay allahım ya maymun bunlar taklitçi maymunlar :)) benimkide dedesinin öksürüğünü taklit etçem derken boğazını tahriş etmiş şimdi gerçekten öksürüyor saf oğlum benim :)))
ateş oldumu ki ateş yoksa vermek şart değil. benim oğlum ateşlenmişti 4 saat ara ile dolven verdim ateşi düştükten sonrada iki kere 6 saat ara ile verdim
çok şekerler yaa iyiki dogurmuşum deyip duruyorum ben Şeniz
merve geçen mesaj yazmışsın cevap yazamadım,
kızımı kreşe bırakıyorum 3 saat arayla gidip emziriyorum,
ağladığında durmadığında falan aryorlar gidip geliyorum,mesafe yakın zaten,
beril ilk zamanlar çok ağlıyordu ama şimdilerde alıştı biraz...
canım benim dr bu ay başlıcaz demişti ege bugün 4.ayını bitirdi cuma günüde dr gidicez aylık kontrol içinek gıdaya gecenler kacıncı ayda gecti
rylai benımkııde tam tersi beraberken gülücükler kendi kendine konuşmalar sesler çıkarmalar başka biri geldiğinde yabancılıyor artık onlar kucagına alınca baslıyor ağlamaya. ama benım çok hoşuma gidiyo başkasına gidince ağlaması benı tanıyo biliyo artık bana atılıyo al dıye ne bileyim sevindirik oluyom bende..opuyorumnanaktan
sen emziriyormusun peki pamuk
kadriye abla geçmiş olsun
cadı şımarma saçın gözel dedik diye bizim gız da çok gariban korkma 2 liralık çıngıraktan bende de var
culi bence sen yokini gey
rylai hoşgeldin oh gezmişsin ne guzel..
cantanelerim çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdi?
tşk ederim kızlar .bypass ile bi sorunumuz yok şükür ama akciğerlerimiz biraz sorun çıkardı onla uğraşıyoruz şimdi.ameliyat esnasında akciğerleri söndürüyorlarmış sonra tekrar şişirdiklerinde zorluk yaşanabiliyomuş o da bizi buldu ama gene de çok şükür tedavisini oluyor iyi şu anda yani...kadus abla gecmiş olsun.şimdi nasıl....
len hoya yokini ne sen onumu giyon
iyi geceler kızlar a.s.
nassınız bakemm