2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlaar..
ayazın iyi olmasına sevindim..
jasmin parmağının büyük oranda iyileşmesine sevindim cnm..
feyza Allah kavuştursun,kafa dağıtma bahanesiyle ev mis gibi oldu desene..
saol canim iyilesti bahyagi artik daha rahat yuruyebiliyorum
Günaydın kızlar
feyza bende sendenim kardeşimi gönderdik bizde askere
çoookkk zor oluyomuş en küçüğümüz ve tek erkek
zor yani
allah kavustursun canim hayirlisiyla gitsin gelsin insallah
günaydın kızlar giremiyorum çok fazla bu hafta o kadar çok iş üstüste biriktiki
herşey bu günlere sıkıştı sanki çok yorgunum kuzumu salı doktora götürüm gelişim bildilerini diğer topiğe girim hiç sorunumuz yok çok şükür ek gıayada başlayın dedi doktorumuz biz zaten ufaktan veriyoduk zaten şimdi tam liste yaptı doktorumuz ona göre devam ediyoruz:)
bu arada hala taşınamadım evden ustalar çıkamadı bizimde başka işlerimiz oldğu için sanırım pazar pazartesi yeni evimizde olucazmafoldumben
allah kolaylik versin canim ustalarla ugrasmak cok zordur benim isim oldugu halde bazen ustalarimzia dert anlatirken fenalik geliyor neyse buyuk kismini halletmissiniz demire de massallh canim cok tatli olmus saclar da kesilince
evi doldurmamak lazim bence de.yurutec almicam salincakta...evim kucuk,buyuk evden gelince zaten sigmadik
ben de dusunmuyorum yurtec zaten erkek bebekelrde pek tavsiye edilmiyor hem kullanim suresi cok kisa
ben mama sandalyesi almaycağım zaten salıncağı ortda kaldı nbi yere sığdıramdım bi salona koyuyorum bi otrma odasına birde yürüteç var mam sandalyeside geri kalsın ananesi-babanesi var ben varım kucağımıza oturp yesin
canim hicbirsey alma ama bak mama sandalyesi al o cok onemli hem de 3 yasina kadar kullaniliyor bebekken kucaginda beslersin ama 1 yasindan sonra oturtmak alzim bir yere yurumeye baslayinca hareketlenince kalkmak isteyecekl sandalyeden kucaktan boylece yemeyecek yemegini ve de onundeki tepsiye koyarsin yemegini kendi kendine catal tutup yemeyi ogrenir bunun icin de onemli kardesimin hayat kurtaricisi oglu 2 yasidna su anda kendi kendine catal kasik ile kendi yemegini yiyebiliyor
kızlar bu arada kısa kollu falan diyoruz da bebeleri güneşten korumak için hangi kremi kullanmayı düşünüyosunuz
bana doktorum sebamed ya da mustelaninkini onerdi ama daha kullanma onu kullanica gunesin faydali isinlarini da alamiyor o yuzden 11-4 arasi cikarma diger saatelrde bacaklari kollari ozellikle acip cikar disari dedi gunes isigi almasi lazim buyuemsi kemik gelisimi icin gunes kremi surulurse gunesin faydali isinlarini alamaz dedi
tahlilerimiz çıkmış.
kanda ekfeksiyon çıkmış ama ateş düştüğü için antibiyotik vermedi. eğer halsizleşir ya da ateşlenirse başlayacak hemen ilaca.
bir de demirimiz azmış. kan değerleri hala çok düşük, anemik durumda hala.
ferrum 15 damlaya çıktı.
1 ay sonra tahlilleri tekrarlayacağız.
oh canim cok sukur onemli bisey cikmadi kansizligi da insallah bir dahaki aya duzelmis olur canim bizim doktorumuz daha demir ilaci vermedi hic acaba bu ay mi verecek
feyza uyanıyor canım.bu sabah şansıma 11 de uyandı:)))yanıma aldım altını degiştir mama ver söyleniyordu:)uyuya kalmışız ikimizde:)sonra uyanmış konuşuyordu baktım kötü kokular geliyor kaka yapmış altını aldım yanımdaydı ben uyumuşum oda konuşuyordu kendi kendine:)sonra baktım saat geç kalktım hemen:)

ayris melek melek yat kalk dua et canim boyle bebk gormedim ben kocaman massallah :nazar:

oferta üzüldüm ya işin çok zorsa sanada çok zor oluyorsa bırak istersen 3 4 ay sonra başlarsın işe..kuzeyde daha büyümüş olur..

canım nasıl bırakayım biliyorsun eşim 6 ayda zor iş buldu ben şanslıyım bir iki görüşmede buldum iş hemde mesleği yapıyorum o yüzden de önemli benim için bırakamam yani benim ne yapıp edip Kuzeyi uyumaya alıştırmam lazım

oferta ban de offlinesin diye ozelinden mesaj yollaişştim

okudugum kitapp diyor ki eger gece sık kalkıyorsa gun icinde aldigi besini arttiracaksin
senin sansin suan ne kadar mama aldigini biliyorsun
mutlaka artıtır derim mamayıher ogun bir olcek-30 cc-arttirmayi dene.sen kacta yatıyorsan o uyuyorsa bie uyandşrmadan emzir.
umarım işe yaarar...
zor ama gececek

oferta canim zaten birakma sakin isi kuzey bi sekilde uykuya alisir ya da 1-2 aya duzene girer buyudukce sonra sen isi biraktiginla kalirsin biraz daha uykusuz kalacaksam kal cok zor ama is bulmak da cok zor canim bu donemde hazir meslegini yapabilecegin bir is bulmussun mutlaka devam et ne kadar zorlansan da bence kadinlar eksinlikle calismali ilerde cocuklarin daha iyi egitim almalari imkanlari icin cok onemli sen diyeceksin simdi sen niye calismiyosun ben 11 sene full calistimizinelr disinda maksimum calismadigim 15 gundur o kadar calistim yani hamilelikte ciktim moskova turkiye seyahatlari sebebbiyle simdi de burak 1 yasina gelsin baslayacagim tekrar insallah evde kalmak hic bana gore degil bi ise yaramadigimi hissediyorum allahtan simdi burak var da gunelr onunla geciyopr hamileyken daha da bostu

okudugum kitapp diyor ki eger gece sık kalkıyorsa gun icinde aldigi besini arttiracaksin
mutlaka artıtır derim mamayıher ogun bir olcek-30 cc-arttirmayi dene.sen kacta yatıyorsan o uyuyorsa bie uyandşrmadan emzir.
umarım işe yaarar...
zor ama gececek

evet tracy aynen boyle diyor :) ve ben dikkat ediyorum buragi aksamlari 1.5 saatte bir emzirdigimde 12ye kadar o gece sabah 6ya kadar kesintisiz uyuyor emzirmedigimde gece 2de 3de kalkiyor emmeye mutlaka
bu arada yalelden haberi olan var mi hic gorunmuyor buralarda

evet tracy aynen boyle diyor :) ve ben dikkat ediyorum buragi aksamlari 1.5 saatte bir emzirdigimde 12ye kadar o gece sabah 6ya kadar kesintisiz uyuyor emzirmedigimde gece 2de 3de kalkiyor emmeye mutlaka
bu arada yalelden haberi olan var mi hic gorunmuyor buralarda

tracy biliyor jasmin bu işi:))
tuvalet egitimini de uygulamayi dusunuyorum mantikli geldi:))
yalel li ben de hic gormedim

jasmin,öğretmenim saolun kızlar desteğiniz için birde kk ya giremiyorum zaman bulup beni kimsede anlamıyor valla sizlerde olmasanız ne yaparım ben bugün patron yokta rahatım biraz.öğretmenim Kuzey 4 saatte bir 110 ml annesütü alıyor.akşam ben eve gelince 3 saate bir emziriyorumki gece karnı doysun yatarkende 30-40 ml mama veriyorum memenin ardından.ama annem söyleyeyimde gündüz daha sık versin birde öyle deneyeyim

oferta canım seni en iyi ben anlarım çalışmaya ybaşlayalı 3 ay bitti benim ben çook uykusuz geldim bir saat uykuyla fln ama artık bünyem alıştı uykusuzluğa eve git yemek yap evi topla fln derken bitap oluyorum ama artık bünyem alıştı herhalde uykusuzluk fln okadar fazla koymuyor.birde ben muhasebeciyim işim gücüm hesap kitap para çok yanlış eftler yaptım yanlış paralar verdim allahtan işyerimdekiler anlayışlıda öyle toparlıyorum özellikle bu saatlerde uykusuzluk tavan yapıyor.canını sıkma sabret canım vücudunda alışıyor bu duruma yavaş yavaş.

oferta mutlaka arttir derim...bana az geldi 110cc.

içmiyormuşki fazlasını zaten biberona zor alıştı korkuyoruz zorlamaya annem kaşıkla veriyorum 30 ml daha diyor ama kaldırınca kusuyormuş hemen ama 110 ml içince gayet mutlu mesutmuş bide 4 saat duruyor yani azmı yiyor ne yapsam üzüldüm şimdi

oferta canım seni en iyi ben anlarım çalışmaya ybaşlayalı 3 ay bitti benim ben çook uykusuz geldim bir saat uykuyla fln ama artık bünyem alıştı uykusuzluğa eve git yemek yap evi topla fln derken bitap oluyorum ama artık bünyem alıştı herhalde uykusuzluk fln okadar fazla koymuyor.birde ben muhasebeciyim işim gücüm hesap kitap para çok yanlış eftler yaptım yanlış paralar verdim allahtan işyerimdekiler anlayışlıda öyle toparlıyorum özellikle bu saatlerde uykusuzluk tavan yapıyor.canını sıkma sabret canım vücudunda alışıyor bu duruma yavaş yavaş.

allah yardımcımız olsun öyle böyle onlar büyüyecek ama bakalım biz ne hale geleceğiz.

yok yok uzulme o zaten alacagini gece alip tamamliyor.bir olcek mama bile verse iyidir.hani icmezse sutun ziyan olmasın diye diyorum.kesinlikle zorlanmamalıymıs bebekler yedirilmeye

hem oferta soyle dusun bak biberona alişmiyor diye uzuluyordun bak alişti.bu da bir surec....pes etme bırakma oyle kendini sakin.

sositosositoecrin ne kadar attın bugün kumbaraya bakimmmm

umarım işe yaarar...
zor ama gececek

tracy der ki :roflol:

jasmin,öğretmenim saolun kızlar desteğiniz için birde kk ya giremiyorum zaman bulup beni kimsede anlamıyor valla sizlerde olmasanız ne yaparım ben bugün patron yokta rahatım biraz.öğretmenim Kuzey 4 saatte bir 110 ml annesütü alıyor.akşam ben eve gelince 3 saate bir emziriyorumki gece karnı doysun yatarkende 30-40 ml mama veriyorum memenin ardından.ama annem söyleyeyimde gündüz daha sık versin birde öyle deneyeyim

canım bence 15 cc, 15 cc artırmaya çalışın.
gerçi çok zorlamaya da gelmez ama en azından gece daha fazla yese uzun süre tok kalır.
o uzun uyumaya sen uykusuzluğa alışıp bi şekilde orta yolu bulacaksınız sonunda

tracy biliyor jasmin bu işi:))
tuvalet egitimini de uygulamayi dusunuyorum mantikli geldi:))
yalel li ben de hic gormedim
valla bence de biliyor bu isi canim tuvalet egitimi kismini soyle bir okudum detayli okumadim ama mantikli geldi abna da 9. ayda baslamak ben de uygulamayi dusunuyorum
canim ne demek burda hep birbirimize destegiz bu gunelrde gececek canim bunu dusun bence de az sut miktari bir de aksamlari 2 saatte bir emzir 3 saat gunduz icin aksam 6-8-10-12 gibi emzir ya da mama ver gece daha uzun sure uyur

Back
X