saol canim iyilesti bahyagi artik daha rahat yuruyebiliyorumgünaydın arkadaşlaar..
ayazın iyi olmasına sevindim..
jasmin parmağının büyük oranda iyileşmesine sevindim cnm..
feyza Allah kavuştursun,kafa dağıtma bahanesiyle ev mis gibi oldu desene..
allah kavustursun canim hayirlisiyla gitsin gelsin insallahGünaydın kızlar
feyza bende sendenim kardeşimi gönderdik bizde askere
çoookkk zor oluyomuş en küçüğümüz ve tek erkek
zor yani
allah kolaylik versin canim ustalarla ugrasmak cok zordur benim isim oldugu halde bazen ustalarimzia dert anlatirken fenalik geliyor neyse buyuk kismini halletmissiniz demire de massallh canim cok tatli olmus saclar da kesilincegünaydın kızlar giremiyorum çok fazla bu hafta o kadar çok iş üstüste biriktiki
herşey bu günlere sıkıştı sanki çok yorgunum kuzumu salı doktora götürüm gelişim bildilerini diğer topiğe girim hiç sorunumuz yok çok şükür ek gıayada başlayın dedi doktorumuz biz zaten ufaktan veriyoduk zaten şimdi tam liste yaptı doktorumuz ona göre devam ediyoruz:)
bu arada hala taşınamadım evden ustalar çıkamadı bizimde başka işlerimiz oldğu için sanırım pazar pazartesi yeni evimizde olucazmafoldumben
ben de dusunmuyorum yurtec zaten erkek bebekelrde pek tavsiye edilmiyor hem kullanim suresi cok kisaevi doldurmamak lazim bence de.yurutec almicam salincakta...evim kucuk,buyuk evden gelince zaten sigmadik
canim hicbirsey alma ama bak mama sandalyesi al o cok onemli hem de 3 yasina kadar kullaniliyor bebekken kucaginda beslersin ama 1 yasindan sonra oturtmak alzim bir yere yurumeye baslayinca hareketlenince kalkmak isteyecekl sandalyeden kucaktan boylece yemeyecek yemegini ve de onundeki tepsiye koyarsin yemegini kendi kendine catal tutup yemeyi ogrenir bunun icin de onemli kardesimin hayat kurtaricisi oglu 2 yasidna su anda kendi kendine catal kasik ile kendi yemegini yiyebiliyorben mama sandalyesi almaycağım zaten salıncağı ortda kaldı nbi yere sığdıramdım bi salona koyuyorum bi otrma odasına birde yürüteç var mam sandalyeside geri kalsın ananesi-babanesi var ben varım kucağımıza oturp yesin
bana doktorum sebamed ya da mustelaninkini onerdi ama daha kullanma onu kullanica gunesin faydali isinlarini da alamiyor o yuzden 11-4 arasi cikarma diger saatelrde bacaklari kollari ozellikle acip cikar disari dedi gunes isigi almasi lazim buyuemsi kemik gelisimi icin gunes kremi surulurse gunesin faydali isinlarini alamaz dedikızlar bu arada kısa kollu falan diyoruz da bebeleri güneşten korumak için hangi kremi kullanmayı düşünüyosunuz
oh canim cok sukur onemli bisey cikmadi kansizligi da insallah bir dahaki aya duzelmis olur canim bizim doktorumuz daha demir ilaci vermedi hic acaba bu ay mi verecektahlilerimiz çıkmış.
kanda ekfeksiyon çıkmış ama ateş düştüğü için antibiyotik vermedi. eğer halsizleşir ya da ateşlenirse başlayacak hemen ilaca.
bir de demirimiz azmış. kan değerleri hala çok düşük, anemik durumda hala.
ferrum 15 damlaya çıktı.
1 ay sonra tahlilleri tekrarlayacağız.
feyza uyanıyor canım.bu sabah şansıma 11 de uyandı:)))yanıma aldım altını degiştir mama ver söyleniyordu:)uyuya kalmışız ikimizde:)sonra uyanmış konuşuyordu baktım kötü kokular geliyor kaka yapmış altını aldım yanımdaydı ben uyumuşum oda konuşuyordu kendi kendine:)sonra baktım saat geç kalktım hemen:)
ayris melek melek yat kalk dua et canim boyle bebk gormedim ben kocaman massallah