bence 3 al olmazsa 2ye donersin nasılsa 3 u kullanican.
evet çok mantıklı bu akşam alıyım :))
islak mendil ne kullaniyorsunuz arkadaslar??islak pamuklılari kac ay kullanmaiz egrek??ben de uni baby var ama son 2 paaket digerleri ehp farkli johnson,bebedor ve huggies bendekiler(babamız uygun buldukca almişta)
islak mendil ne kullaniyorsunuz arkadaslar??islak pamuklılari kac ay kullanmaiz egrek??ben de uni baby var ama son 2 paaket digerleri ehp farkli johnson,bebedor ve huggies bendekiler(babamız uygun buldukca almişta)
bize çapa'da 3 aya kadar ıslak pamuk kullanın demişlerdi.
ben dün molfiksin ıslak pamuğunu buldum carrefourda. o da uni baby gibi aynı. kokusuz alkolsüz sadece ıslak.
onun içinde 60 tane vardı 5,50 tl'ydi onu aldım fiyatı daha uygun diye.
eve gelince farkettim boyu da daha uzunmuş hem.
bu arada eğer bebek antibiyotik içiyorsa asla parfümlü ıslak mendil kullanmayın poposuna, pişik yapma olasılığı çok fazla olurmuş. geçen gün kartal'da yatarken doktor söyledi bi anneye ordan duydum.
esmer 5,50 çok değil mi? ben uni ıslak mendilleri 3'e alıyorum
uni ıslak mendiller 3 lira ama uni yendoğan ıslak pamuk olanlar 4,5-5 ytl civarında.
ıslak pamuk olanlar pahalı, içinde 40 tane var bi de.
ben de ondan alıyorum uni yenidoğan ıslak pamuk mendil
ben tanesini 3 tl'ye alıyorum
sizin orda çok pahalıymış
5-5200 arası ilodayız 3-4 günlük bezimiz kaldı 3 numara kullanıyoduk
ama bacakalrına iz yapmaya başladı
bi paket daha 3 alsak 1 hafta sonra iyice kızartacak bacaklarını kullanamıycam
4 de geçmek içinde çok erken gerçi biz 3 ede erken geçmiştik bacaklarımız kat kat olduğundan
geçsemiki 4 e
uni nin ıslak mendilleri çok tuzlu gelmeye başladı
değiştirmek isityorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?