havalar soğuk olduğu için bebekler 5 dk'dan fazla kalırsa yıkanırken üşürlermiş. bana da öyle dediler hastanede.
hee ama belki benimkine özel bir durumda olabilir. çünkü ileri dercede prematüre olduğumuzdan henüz vücut ısısını koruyamıyor.
benimki hem biberonu emiyor hem de beni.
10 gündür böyle gidiyor, inşallah sonradan vazgeçmez benden. zaten azıcık sütüm var o da gitmese bari.
tüm gün sağıyorum Ayaz efendi bi öğünde bitiriyor sonra.
oda sıcak oluyor ama ben ufo aldım minik ekstra banyo yaparken onu da takıyorum iyice ısınsın oda diye bilmem iyimi ediyorum üşümesin diyorum..
ben çıtçıtlı badi üstünde bir badi.altında kilotlu çorap pijama giydiriyorum yelek yok.battaniye örtüyorum penye ama üstüne.ellerine yüzüne bakıyorum sıcak.eldiven pek takmıyorum ellerini keşfetsin:)
esmeralda canım bol sıvı tüketmiyormusun..kayısı suyu tatlı ne bulursan ye valla:))damacan dayanmıyor bana şeker hastasımı oldun diyorlar emzirirken terliyorum dudaklarım kuruyor sizde de oluyomru?
yok usutuyorlarmiş cabuk onu duydum ama 5 dk diye bilmiyordum.
surekli emerse merak etme sutun artar.bir de uyku cok onemli gercekten.biberonla cabuk iciyor ondan goturuyor hemen.ustelik bebek pompadan daha iyi cekiyor.yani o sagdiklarindan daha fazla sutun var
oda sıcak oluyor ama ben ufo aldım minik ekstra banyo yaparken onu da takıyorum iyice ısınsın oda diye bilmem iyimi ediyorum üşümesin diyorum..
ben de elektrikli soba aldim onu kullaniyorum yıkarkensaat 23hatta 23:30da yaptirsamda bizim uykumuzu olumlu etkilemiyor henuz.
ögretmenim rahatladım bende acaba sıcağamı alıştırıoyrum diyordum.çünkü çok sıcaga alıştırmak istemiyorum sonra çok hasta oluyorlar.yegenim evin sıcagından terleyip sogudugu için bronşit olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?