2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

banyonun 5 dk geçmesin demesi göbegi mikrop kapmasın hemen yıkayın anlamında söyledi drumuz.göbegi düştükten sonra sorun yok istediginiz kadar süreyi kullanın..
bizede biberon emzik vermeyin dedi ama ben emzik veriyorum bir sorun olacagını sanmıyorum çünkü beni emmek istiyor sürekli emzik gibi aksi halde...

havalar soğuk olduğu için bebekler 5 dk'dan fazla kalırsa yıkanırken üşürlermiş. bana da öyle dediler hastanede.
hee ama belki benimkine özel bir durumda olabilir. çünkü ileri dercede prematüre olduğumuzdan henüz vücut ısısını koruyamıyor.

benimki hem biberonu emiyor hem de beni.
10 gündür böyle gidiyor, inşallah sonradan vazgeçmez benden. zaten azıcık sütüm var o da gitmese bari.
tüm gün sağıyorum Ayaz efendi bi öğünde bitiriyor sonra.

Son düzenleme:
esmeralda canım bol sıvı tüketmiyormusun..kayısı suyu tatlı ne bulursan ye valla:))damacan dayanmıyor bana şeker hastasımı oldun diyorlar emzirirken terliyorum dudaklarım kuruyor sizde de oluyomru?

yok usutuyorlarmiş cabuk onu duydum ama 5 dk diye bilmiyordum.
surekli emerse merak etme sutun artar.bir de uyku cok onemli gercekten.biberonla cabuk iciyor ondan goturuyor hemen.ustelik bebek pompadan daha iyi cekiyor.yani o sagdiklarindan daha fazla sutun var

oda sıcak oluyor ama ben ufo aldım minik ekstra banyo yaparken onu da takıyorum iyice ısınsın oda diye bilmem iyimi ediyorum üşümesin diyorum..

oda sıcak oluyor ama ben ufo aldım minik ekstra banyo yaparken onu da takıyorum iyice ısınsın oda diye bilmem iyimi ediyorum üşümesin diyorum..

ben de elektrikli soba aldim onu kullaniyorum yıkarkensaat 23hatta 23:30da yaptirsamda bizim uykumuzu olumlu etkilemiyor henuz.

ögretmenim rahatladım bende acaba sıcağamı alıştırıoyrum diyordum.çünkü çok sıcaga alıştırmak istemiyorum sonra çok hasta oluyorlar.yegenim evin sıcagından terleyip sogudugu için bronşit olmuştu..

yok banyo onemli bence.ben de istemiyroum sıcaga aliştirmak yavas yavas azaltiyorum ustune giydirdiklerimii.gaz oluyor diye cocugu epey sarmalamısız.saolsun tutku da uyardi beni.

oda isisi kac sizde?ne giydiriyorsun

benimkinin ustunde kısa kollu cıtcıtlı,uzerine tulum,penye yelek,ayaginda patik,uzerinde battaniye var:))uyuyor

bizde elektirkli soba açıyoruz
öyleki terliyorum patlıyorum sıcaktan :))

ecrin emzirriken ağzının kuruması sanırsam yeteri kadar süt alıyo kızın onun işareti olsa gerek
ve çok su içmen oo çok iyi maşallah
bende ilk hafta baya terliyoddum
şimdide terliyorum ama o kadar çok değil

ben çıtçıtlı badi üstünde bir badi.altında kilotlu çorap pijama giydiriyorum yelek yok.battaniye örtüyorum penye ama üstüne.ellerine yüzüne bakıyorum sıcak.eldiven pek takmıyorum ellerini keşfetsin:)

ay sorma ben de ellerini kesfetsin diye giydirmiyorum ama cizdi yuzunu akıllı oglum:))

ögretmenim çok giydirmiyormusun?dün prof konuşuyordu çok giydirmekten de huzursuz olurlarmış sıcak olur vs..bizden bir fazla giymeleri lazım.ama külotlu çorap tavsiye ederim sıcak tutuyor bebekleri.

esmeralda canım bol sıvı tüketmiyormusun..kayısı suyu tatlı ne bulursan ye valla:))damacan dayanmıyor bana şeker hastasımı oldun diyorlar emzirirken terliyorum dudaklarım kuruyor sizde de oluyomru?

ben deli gibi su içiyorum ecrincim.
susuzluk oluyor emzirirken evet. bebek ilk corku yaptığı anda suya saldırıyorum bende. delikafadulden
ani sıvı çıkışı olduğu için vücuttan normalmiş susamak.

canım ben işe başladım onun için mecburen gündüzleri sağıyorum ancak akşamları ve gece öğününde emziriyorum artık. zaten her emzirmeden sonra mama veriyorum ben baştan beri sütüm az olduğundan.

ben de elektrikli soba aldim onu kullaniyorum yıkarkensaat 23hatta 23:30da yaptirsamda bizim uykumuzu olumlu etkilemiyor henuz.

bende yuıkarken ufoyu açıyorum.
normal bebeklerde oda sıcaklığı 22-23derece bizim durumuzda ise 25-26 derece olmalıymış. daha fazla sıcak da zararlıymış.
yıkarken biraz daha sıcak olabilirmiş içersi ama ondan sonra normal sıcaklığına geri getirmeliymişiz odayı.
pazartesi doktora sormuştum bunları, taze bilgiler yani hihoyyyt

bu arada benim ufaklık emzik emmeyi beceremiyor.
ağzına büyük geldiği için 2 kere çekip düşürüyor ağzından :roflol:

hastanedeyken hast.çıkışını giydirdik zıbın çift kat giysi battaniyeye sardık bebek hemşiresi geldi neyapıyorsunuz çocuk bunalır dedi battaniyesini açtı yeterli giysileriyle durması dedi..

esmer bende aslında emzigi 0 3 ay aldım ama büyük geliyor sürekli düşürüyor sonrada başlıyor aglamaya acaba daha küçükleri varmı bu emziklerin:)

normalde bizim oda sıcaklığımız genelde 22 iyi demi kızlar bazen altını değiştirirkende elektrikli soba yakıyorum

bende ellerini açık bırakmak istiyorum çoğu zaman açıyorumda ama suratını çiziyo helede öfkelendiğinde sormayın gitsin

bide ne diycem aranızda kusanda varmı bizim oğlan çok uyanık kalıp huysuz olduğunda arada kustuda

daha küçük emzik yok ecrincim maalesef. ben geceleri vermek istiyorum uykuya dalarken ama benimkide düşürüp ağlıyo, bu sefer iyice uyanıyo.
bende ağzına basılı tutuyorum emziği bazen uyuyana kadar kaydirigubbakcemile3

yaa biz niye bebek bezi topiğini işgal ettik.
hadi diğer tarafa geçelim, ben yemeğe gidip gelcem ama önce

smsh benim hast.kustu çok fazla hatta eşim evden giysi getirdi kaçtane.ama mama verdikleri için öyle oldu ani kilo kaybı oldu benim süt gelmeyince.şuan nadir olarak kusuyor ama fazlasını kusarmış bebekler nekadar dogru bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…