2010 ocak annelerinin doğum hikayeleri.

sonuna kadar okudum ve aglıyorum..mafoldumben

allah analı babalı büyütsün battı şansı açık olsun.opuyorumnanaktan

esmer canım sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum yazını
gözlerim doldu, inşallah bizler de dünyada hiç bir şeye değişilmeyen o anı yaşayacağız
hepimizin çok az kaldı,
ayaz da o zamana kadar abi olarak evinize gelmiş olacak inşallah

esmercim zor günlerin bak çok geride kaldı güzel günler seni bekliyor ayaz beyle uzun ve sağlıklı ömürler geçirmen dileğimle

evet kadus, ameliyathaneye girene kadarmış herşey, sonrası o kadar rahat oldu ki. eve geldikten sonra kendi sağlık problemlerin harici herhangi bir doğum sıkıntısı yaşamadım çok şükür.
demek Allah 'kulum sen yeterince çektin öncesinde, şimdi azıcık rahat et' dedi. kaydirigubbakcemile3

inşallah hepiniz benim gibi güzel hatırlayacağınız bir doğum geçirirsiniz.

Ayaz Bey sağlıklı bi şekilde anasının kucağında evine döner inşallah yakında

inşallh canım.. :Saruboceq:

ağlama kızz
evet füsüm cidden zordu; ben hep şakaya vurdum, kendimle alay ettim, kafamdan atmaya çalıştım ama dönüp baktığım zaman çok zordu diyorum.
geçti bitti çok şükür..
oğlumda gelicek inşallah. ama gelene kadar benim doğum iznim bitecek ya neyse.. :sinifsinif:

sonuna kadar okudum ve aglıyorum..mafoldumben

allah analı babalı büyütsün battı şansı açık olsun.opuyorumnanaktan

ağlamayın, özellikle düz yazı yazmaya çalıştım, duygularımı katmamaya çalıştım gebeler okuyup çok etkilenmesin diye ama ancak bu kadar oldu demek.. :kedi:

yaşayacaksınız canım. aklınıza çok iyi kazıyın, daha mutlu hiçbir anınız olmayacak, emin olun.. yerimseniben

esmer canım ne güzel yazmışsın işallah bizde hikayelerimizi yazarız

yazacaksınız hakocum az kaldı..

esmercim zor günlerin bak çok geride kaldı güzel günler seni bekliyor ayaz beyle uzun ve sağlıklı ömürler geçirmen dileğimle

amin canım çok teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan

essmeralda aglattin beni

Rabbim tez zamanda kavustursun sizi

sağol canım, darısı herkesin başına.. :Saruboceq:

ben de sonuna kadar okudum, çok büyük sınavlar atlatmışsınız, geçmiş olsun, Allah bir daha ayırmasın, peki bu bebeğin ismi ne oldu, bu kadar badireden sonra çok özel bir isim olmalı...

ben de sonuna kadar okudum, çok büyük sınavlar atlatmışsınız, geçmiş olsun, Allah bir daha ayırmasın, peki bu bebeğin ismi ne oldu, bu kadar badireden sonra çok özel bir isim olmalı...

amin teşekkür ederim.
yook öyle çok özel değil, hatta genelde beğenmiyolar ismini.
Ayaz Bulut koyduk adını. daha badireler gelmeden belliydi gerçi. 12 haftada netleşmişti adımız.

canım benim sevkle mutlulukla okudum Allahım sağlıkal sana kavuştursun bebeğini son ayrılığınız olsun inaşllah seni öptüm beni tanırısın sen!!:))

canım benim sevkle mutlulukla okudum Allahım sağlıkal sana kavuştursun bebeğini son ayrılığınız olsun inaşllah seni öptüm beni tanırısın sen!!:))

amin ablacımm inşallah..
tanımaz mıyım hiç ablam, canımsın benim... opuyorumnanaktan
seneye Çağan kadar olcak inşallah..

valla canım aynen uzun yazıları okuyamma ama okadar güzel duygularını yazmışınki okumadan edemediöm :))))

Allah saglıkla sıhhatle buyudugu gunlerıde gormeyı nasıp eder ınsallah ayaz bebegın...
cok guzel anlatmıssın bı an once bu gunlerı gerıde bırakmanız dılegıyle...

amin teşekkür ederim.
yook öyle çok özel değil, hatta genelde beğenmiyolar ismini.
Ayaz Bulut koyduk adını. daha badireler gelmeden belliydi gerçi. 12 haftada netleşmişti adımız.
bence Bulut çok güzel, benim oğlum da Umut, ve Bulut ile çok yakıştırırım, Allah hayırlı ömür versin Bulut'a...

bende sonuna kadar okudum:sm_cool:sırnaşık şey

esmercim tebrik ederim canım,tanışmıyoruz ama hastanede kaldığın dönemde falanda takip etmiştim seni şimdi doğum hikayeni okuyunca çok mutlu oldum,Allah analı abablı büyütsün canım,tebrik ediyorum seni(not:çenebaz vesilesiyle tanıdım seni ilk,aynı şehirdeyiz onunla,tanışırız bigün inşallah yüzyüze canım,öpüyorum)

canım Allah hayırlısıyla kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin
sonuna kadar okudum walla kendi doğumum geldi gözümün önüne o telaşe korku tahmin edebiliyorum yaşadıklarını
Allah herkese nasip etsin inşallah
kokusu bakışı herşeyi dünyalara değer

valla canım aynen uzun yazıları okuyamma ama okadar güzel duygularını yazmışınki okumadan edemediöm :))))

Allah saglıkla sıhhatle buyudugu gunlerıde gormeyı nasıp eder ınsallah ayaz bebegın...
cok guzel anlatmıssın bı an once bu gunlerı gerıde bırakmanız dılegıyle...

çok teşekkür ederim.

bence Bulut çok güzel, benim oğlum da Umut, ve Bulut ile çok yakıştırırım, Allah hayırlı ömür versin Bulut'a...

sağolun.
Umut'a da Allah sağlık versin, anneciğinin koynundan ayırmsın.

inşallah canım benim burdan konuşmakda çok güzelmiş.))
sizi seviyoruz unutmayın öptüm çokkk.opuyorumnanaktan

evet ya bi garip oldu burdan kaydirigubbakcemile3
bizde sizi seviyoruz ablam

sağol canım benim. çenecim'in hemşosusun demek.
kucağımda bebeyle tanışırız inşallah bir gün. biraz toparlasın kendini gelirim ben gene oralara yaza doğru. zemuszemus

canım benim en iyi anlayacaklardansın sen zaten. sende yaz seni de okuyalım. benim topiğim gibi oldu burası kaydirigubbakcemile3
dünya duruyor sana bakınca değil mi :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım ya aglıycam şimdi ne kadar zor zamanlar geçirdigini şimdi daha iyi anlıyorum.tekrar allah analı babalı büyütsün

İnşallah bundan sonra yavrunla sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçirirsiin...Okurken gözlerim doldu inan...:sinifsinif::sinifsinif:..Canım benim yaaa....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…