2010 ocak annelerinin doğum hikayeleri.

essmeralda, rüzgarr, hoya, yavrucuklarım hepiniz çok güzel yazmışsınız, çok duygulandım.. bakalım biz neler yaşayacağız.. off çok heyecanlıyım ben..

Yavrucaklarim
Avatarindaki senin oglusmu yerim onu ben.Kizlar cidden bu grubun bebekleri gördügüm en güzel bebekler.Hani kirpi yavrusunu pamugum diye severmis ama yani grubuz diyemi bilmiyorum ben bunlar kadar tatli bebekler görmedim.Masallah masallah masallah sasi bakiyorum valla nazarim deger diyede korkuyorum bakim benim sebek nasil cikacak dahada merak eder oldum.

bence de bu yeni doğan bebeklerin kara kuru eli yüzü burusuk şiş falan olması gerekmiyomu
bunlar apak güzel mi güzel bebekler
hepsine maşlallah

kızlar üçünüzüde okurken içim garip duygularla doldu
mevlam meleklerinizi ve sizi korusun

canım mevlan seninde melegini korusun

bocuk
Senle benim dogum hikayemiz söyle olacak galiba
Hadi cocugum cik artik doktor ve ebeler yalvarir pozisyonda bebekler yok rahatimiz iyi :)))))))))

bence de bu yeni doğan bebeklerin kara kuru eli yüzü burusuk şiş falan olması gerekmiyomu
hepsine maşlallah

kızlar üçünüzüde okurken içim garip duygularla doldu
mevlam meleklerinizi ve sizi korusun

EVT meltem beim oğluşum teyzesii..
resimde pek fotojenik kereta..
bocuk amin canım allah bütün bebek bekleyenleri hayırlısıyla...kurtarsın kucaklarınızı almayı nasip etsin..

ben çagırdımda ne oldu ...

dahası kendi geldide ne oldu..

aman allahım 1 haftam kabus gibi geçti...
akannehir

dogum yapan tum annıslerımızın bebıslerı hayırlı ugurlu olsun Allah'ım analı babalı buyutsun,hayırlı saglıklı sıhhatlı olmalarını nasıp etsın(amıınnnnn):CüvCüv:

rüzgarcım, allah bağışlasın kuzunu canım benim.
Ne güzel okudum bi solukta... sağlıkla sıhhatle bebeğini büyütmeni dilerim, allahım hep korusun kollasın minik kızını.. melekler yanınızda olsun inşallah daima...
sütünle kal.

Hoya, öyle bir anlatmışsınki... kendim yaşamışım gibi hissettim. Sanki o bebişle koklaşmayı ben yaşamışım gibi oldu.. başladım ağlamaya :)
Allah bebeğinizle uzun ömürler nasip etsin inşallah arkadaşım.
Darısı başımıza... :)

ne kadar sakin anlatmışsın Yavrucuklarım..
Ben doğurunca, bak nasıl anlatıcam.. uzunnnn uzuunnn :)
şaka bi tarafa, sağolasın anlattığın için. zaman ayırabildiğin için teşekkürler :)
amin, inşallah hepimiz, senin gibi çabucak-kolayca kavuşuruz bebelerimize..
size sağlıklı-uzun ömürler diliyorum.

canım ne güzel anlatmişsın.çok duygulandım.doğumun da kolay olmuş ne güzel....

canım ne kadar guzel geçmiş doğumun sağlıkla sıhhatle mutlulukla buyut nur bebişi
Allah analı babalı buyutsun...darısı basımıza
(ağladım ha okurken)

esmeralda ,hoya,rüzgar valla gözlerim yaşlı okudum hikayelerinizi allahım bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın..

hoyacım allah herkese böyle dogumlar nasip etsin..

allah analı babalı büyütsün yavrunu..opuyorumnanaktan

rabbim bebişlerinizi sağlıcakla büyütmeyi nasip eğlesin benimde 3 buçuk ayım var inşallah doğurmama rabbim bu güzel hikayeleri bizlerede yazmayı nasip eğler inşallah

essmeralda, rüzgarr, hoya, yavrucuklarım hepiniz çok güzel yazmışsınız, çok duygulandım.. bakalım biz neler yaşayacağız.. off çok heyecanlıyım ben..

hepsine maşlallah

canım mevlan seninde melegini korusun

dogum yapan tum annıslerımızın bebıslerı hayırlı ugurlu olsun Allah'ım analı babalı buyutsun,hayırlı saglıklı sıhhatlı olmalarını nasıp etsın(amıınnnnn):CüvCüv:

çok guzel tüm dogum hikayeleri maşallah bebişlerinize..

hepinize çoook teşekkürler
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin

ah ah.. bak yine dağıttın beni...
ben kendim 29 haftalık doğmuşum. 30 sene evvel.
annem anlatır anlatır ağlar... neler yaşadıklarını, benim neler yaşadığımı... o anlatırken ben öylece dinlerdim. şimdi, sanırım empati yapabilir hale geldiğim için, seni okurken... erken (çok erken) doğum hkayesi duymak beni çok etkiliyor.

yatmasın annesi. tek başına yatmasın zaten. Kuzucuğun annesinin kokusunu yeterince alamadı zaten, annesinin karnında-onun canının içinde ihtiyacı kadar kalamadı ... bırakın, şimdi açıklarını kapatsın, ihtiyacını gidersin. Annesinin kuzusu hep koynunda olsun annesinin.

bin kat zorluk çekeceğimi bilsem gene gözüm kapalı çekerdim hepsini, bir kerecik de olsun oğlumu koklamak pahasına..
demişsin... içim koptu bu cümleyle.. allahım ayırmasın... hep gülsün prensinin yüzü, annesini hiç üzmesin bundan sonra.. hep mutlu olun.

ne kadar güzel şeyler yazıyorsun sen bana yaa. opuyorumnanaktan
ben yazdıkça sen ağlıyorsun, sen yazdıkça ben hayran hayran bakıyorum; kısır döngüye mi girdik nedir kaydirigubbakcemile3

Allah'ım hiçbirimizi yavrusundan ayırmasın, nasl güzel bir söz bu şimdi şimdi daha iyi anlıyorum. :Saruboceq:

bugün iki saat dışarı çıkayım dedim, bazı ihtiyaçlarım vardı onları alacaktım. 1 saat sonra kocam aradı ki uyandı, meme aranıyor ve ağlıyor acıkmış dedi; eve nasıl döndüğümü bilemedim. mafoldumben
nasıl güzel telaşlar..

herkesin yaşadığı kendine güzeldir; ben hayatımın en huzurlu dakikaların yaşıyorum.
daha bir kadın kadınım artık, daha bir insanım.. zemuszemus

bence de... doğurmak, kadınlığını tamamlamak gibi geliyor bana da... a.s.

Doğum hikayelerini ağlayarak okudum:gitme:
Çok güzel ya
Allahım inşallah bizde kolay ve acısız bi şekilde doğururuz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…