2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

sağolun kızlar yorumlarınız için rabbim sağlıklı ve hayırlısından versin inşallah yakınlarımda gören veya görmeyen kızın olacak diye doğuyo içimize diyolar bakalım hayırlısı bi dahaki ay bu zamanlar belli olur sanırım allahın izniyle........rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin inşallaaaaaahhhhh.......

canım hiç inanma bu göbek olaylarına ben ilk çocuğuma hamileyken aynı seninki gibi yayvan bir göbeğim vardı doğuma kadarda hep yayvan kaldı hiç sivrilmedi ve bir oğlum var şimdi yine hamileyim göbeğimde aynı durumda doktor kıza benzetti yani göbek şekli cinsiyet konusunda belirleyici değil göbeğin şeklininin her hamilede farklı olmasının sebebi karın bağ dokusunun her insanda farklı olmasıymış allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize bende kesin olarak yarın öğrenecem bakalım bizimki gösterirse tabi.

haklısın canım aslında bende pek şekle inanmıyorumda akrabalar diyo kızın olcak gibimize geliyo diyolar ....
inşallah bebişin gösterir canım kendini güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar daha önce eklemiştim ama yerimsenibensizce göbeğe göre cinsiyet ne olabilir ,,,,Jüliyet arkadaşımızın 6. hissi kız demiştikaydirigubbakcemile5

bana dr erkek dedı fakat gunduz uykusu bende hıc yok.aksamda 10bucuk 11 gıbı uykum gelıyor sabah 10 da kalkıyorum.
erkek bebısım oldugu ıcınmı bu kadar cok uyuyorum..

benim kızım olacak ama bıraksalar bütüngün uyurum gecede deliksiz uyuyorum ama oğluma hamileyken ne gece ne gündüz hiç uyumzdım gece evde ruh gibi dolanırdım ama ilk hamileliğimi kaynanamın evinde geçirdim eşim başka bir şehirde çalışıyordu evde yanlız kalmama izin vermemişti belki yerimi yadırgamıştım ondan olabilir uykusuzluğum.

valla kızlar ben kızlarımda hiç uyumadım hatta kaynanam bana kızın olacak hiç uyumuyosun derdi doğru çıktı..
zemuszemus.
benim bu gebeliğim çok uykulu geçiyo..gözümü kapadığım zman hemen uyuya kalıyorum..

Jüliet cim eğer uyku ile bir bağlantısı varsa bende oğluşlarımda çok uyuyordum,,
ama bu hamileliğimde pek uyuyamıyorum gece bile ara ara uyanıyorum sebepsiz,,,
bunların hepsi tatlı tatlı beklentiler Allah hepimizin gönlüne göre versin ,,,opuyorumnanaktan

:fotoları göremeyene beti similisi:
ilk kez hafif dar bir blüz ve pantolon giydim bugün...ve kendimi çoookkk sevdim....

Ehühüüü yeni göbüşümm karşınızdelikafaduldenda

Eklentiler

• $IMG00118.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…