2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

erkek bebek uyku mu yapıyo:1shok:
ben bütün gün uyusam uyurum, akşam da yemekten sonra yatıyorummirmirmirmir
şimdi benim oğlum mu olcak

al benden de o kadar sevcan ben de tum gun yatıyorum annem de bana oyle demisti herkes cok uyuyosa erkek olur demis bakalım genelde benim icin tahminler erkek yonunde julii haric o kız dedi :) hayırlısı ilk bebis nasılsa ne olsa cok sevinecegiz

benim bebek rahime düştüğünden beri uyuyorum..
kızlarımda böyle olmadım hiç uyumadım.
cinsiyetine dr. erkek dedi.
en deişik tarafı uyku hali...opuyorumnanaktan.
benim annemde öyle der uyku varsa belin ağrıyosa erkek diyo.. allah bilir tabi..opuyorumnanaktan

Bende uyku da çok var, bel ağrısı da var
o zaman benim %70 erkek olabilirCADIARZU
neyse önemli olan sağlıklı olması tabia.s

kızlar çektiğm resmi daha doğrusu bilgisayardaki resmi ekleyemiyorum siz nasıl yapıyosunuz ya birisi adım adım anlatırmı mümkünse...

canım aşağıda gelişmiş cevap yazıyo ya ben oraya tıklıyorum sonra orda yukardaki simgelerden eklenti ekle yaıyo. sonra bi sayfa daha geliyo gözat diyo yani bilgisayarında nerdeyse ekliyosun.sonra o gelişmiş cevap ekle diye yazdığın yerde eklenti simgesinde senin resimlerin eklenmiş oluyo kaydediyosun onları cevabına. bukadar.

kızlar inşallah ekleyebilmişimdir buda benim göbiş :))

Son düzenleme:

sağol canım becerdim sonunda:))

sağol canım aslında normaldede göbekliyimde birazda bebişinde farkı oldu:))inşallah 40 haftalığımızın resimlerinide koymak nasip olur hepimize............

bakalım gorecegiz juliet bana da herkes hamile kaldıgımı soyledigimden beri erkek diyor %90ı nerdeyse erkek diyor birkac hafta icinde ogrenecegiz insallah saglıklı olsunlar da onemli degil erkek kız

caneylom massallah 11. hafta olmasına ragmen gobis bayagı cıkmıs senin bebis hızlı buyuyor sanırım benim daha o kadar cıkmadı gobegim bir an once cıksın istiyorum ama ben soyle hamile oldugumuzu gerine gerine gosterelim di mi ama

evet canım bende sabırsızlanıyorum yıllardır bugünleri bekledik rabbim tamamına erdirsin inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…