2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

ben de cep telefonuma çekiyorum kızlar ama, telefonun kablosunu evde unutmuşum, annemlerdeyim.
o sebeple gösteremiyorum size göbüşümü...
ama zaten göstermesem daha iyi, korkarsınız... tam dombili oldum ben.. napçam hiç bilmiyorum..
juliiii naber nan?

bu 12+1 yani 3 gün evvel.. anlatabildim mi şimdi ne hallerde olduğumu ben...

ya ben gelmeyeli nasıl ekleniyordu bu resimler, onu da unutmuşum... oldu mu bu şimdi?

6 kilo almışım, göbekten bişeycikler girmiyor üstüme.. popom da büyüdü basenler de... memeler de tabi... allahım bi berbat haldeyim ben.. napıcam ben ya... :bbo:

ya ben gelmeyeli nasıl ekleniyordu bu resimler, onu da unutmuşum... oldu mu bu şimdi?

uffff anam göbeğe bakdelikafadulden
maşallah baya büyütmüşsün göbişini,bebişini,popişinikaydirigubbakcemile3

kız maşallah çok tatlı görünüyon çok fazlan yok sen kuruntu yapıyon
doğduktan sonra uykusuz geçen gecelerde bebişlerimiz bize aldırdıkları kiloyu verdirirlerde sen der etme:icecream:

uffff anam göbeğe bakdelikafadulden
maşallah baya büyütmüşsün göbişini,bebişini,popişinikaydirigubbakcemile3

sensin o ''ufff anam'' :)
allah seni napmasın nan sevcan...
kız ben seni yerim bak :)
büyüttüm evet şekerim.. sen naptın bakim..

kız maşallah çok tatlı görünüyon çok fazlan yok sen kuruntu yapıyon
doğduktan sonra uykusuz geçen gecelerde bebişlerimiz bize aldırdıkları kiloyu verdirirlerde sen der etme:icecream:

diyosun.. peki o zaman.

juliiii nerdesin? çabuk gel bak söyle bana.. nedir bu içerdekinin cinsiyeti?

valla bu akşam bi düğünümüz var. üstüme hiçbişey olmuyor. 1-2 hafta giymek için de şık bişeyler almak istemedim.. bööle durup duruyorum bakalım napçam..
sinirimden ağlıcam sanki ben..

yalelcim bizimde İstanbul'da 2 hafta sonra akrabamızın yemekli düğünü var
ama düğünde giyeceğim şık bi hamile kıyafetim olmadığından(gerçi normal hamile kıyafetimde yok) düğüne gitmiycemkaydirigubbakcemile3
çünkü millet benim hamile olduğumu biliyo ve gözler benim üstümde olucak, güzel olmak lazım o akşam
valla 1 akşam içinde bi kıyafete dünya para veremem:dilcikar:
o kıyafete vereceğim parayla bebişe bişeyler alırımkaydirigubbakcemile3

gömleğin bolluğundan göbek belli olmuyor kuzum dar bişey giyde çek bizde görelim göbişi kaydirigubbakcemile3

SLMMM GÜZELLL OCAK ANNELERİ NASILSINIZ?RABBİM SAGLIKLI BIR SEKILDE YAVRULARIMIZI KUCAKLARIMIZA BAGISLASIN AMİN.:Saruboceq:

eydir yavrim senden naber
6 kilo almışım, göbekten bişeycikler girmiyor üstüme.. popom da büyüdü basenler de... memeler de tabi... allahım bi berbat haldeyim ben.. napıcam ben ya... :bbo:

kendime cok benzettim :roflol:
bende cok kafama takıyorum bazen öyle laflar duyuyorum kii mafoldumben

Kızlar göbeklerinizede içindeki meleklerinize de maşallah
Çok tatlı çıkmışsınız sağlıcakla büyütüp kavuşmanız dileğiyle

Bu arada Jüli cimin tahmini doğru çıktı benim kızım olacakmış:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…