kızlar bu da benim göbüşümkaydirigubbakcemile3 (16+2)
annneeemmm sevsinler senin göbişini maşallahkaydirigubbakcemile3
çok güzel göbişin :kedi:
Selamlar ben Elif.Aman nazar değmesin demek istiyorum hepinize.Çok çok güzel göbüşleriniz ve eminim ki içinde de bi o kadar güzel bebüşleriniz var.Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.Çok özeniyorum ama eşim de ben de şuan hazır hissetmiyoruz kendimizi.Bi şuraları gezmek istedim belki şevk gelir, :) Nasıl hazır hissedilir diye. Aman diyim foto da olsa koymasanız mı acaba.Ne bileyim korkarım nazar değmesinden.Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inş.
ayyy göbeğine bayıldım
çok şeker
yesinler onları:icecream:
maşallah maşallah maşallah
ah maşallah rabbim nazarlardan koru 41 kere maşallah
ayyyyyyy canım maşallah. çok tatlı göbüşün. kocaman tabi iki yaramaz var içinde.senin göbüşün ilerde çok tatlı olur ya.Allah nazarlardan saklasın.
pumpiks göbeğin acayip belli kırkbirkere maşallah
vede çok tatlı :asigim:
ehehehehe oh be juliet bu topiği yeni gördüm ve çok moral buldum ...kilo aldığım dönemde hamile kalmıştım hamile kaldığımdan beride sadece 1 kilo aldım ama oda maşallah önde duruyo eheheh sizleri görünce yalnız olmadığımı farkettim demekki bu kadar göbek çıkması normal ben kızımda ilk 5,5 ay hiç kilo almamış 4 kilo vermiştim....=(demekki normal olan buymuş bu aylarda kızlar hepiniz çok tatlısınız ...sevin durun bebişinizi karnımın sağ tarafında zeynomun ayağı hep aynı yeri tekmelerdi hatta anlardım ayağı olduğunu son ayımda hep tutardım ayağını eheheh doğumdan sonra o his uzun müddet kaldı bende ve çok özlemiştim o tekmesini bol bol sevin bebeişlerinizi hareketlensinler daha hoşunuza gidicek o göbüşleri büyütmek ....kendinizle ve fasulyenizle gurur duyucaksınız çünkü siz artık bir annesiniz ve bu çok özel bir nimet bunun kıymetini bilin=)rabbim olmayanlarada versin inş=)onlar içinde dua edin olur mu??kendinize iyi bakın=)
işte göbişimmmmmmmmm:kedi: az önce çektimmmmmmmmm:lepi:
işte göbişimmmmmmmmm:kedi: az önce çektimmmmmmmmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?