Kızlar maşallah yaBenimde sizin haftalarda böyle olucakmı acaba göbüşim 13.haftaya girdim ama halen ayva göbeğim ben o yüzden utanıyorum koymaya walla alışveriş merkezlerinde de güvenlikten geçmiyorum hamilemisin diyor kadınlar göbeğime göbeğime bakıyorlar inanmıyorlar galiba bana şişiriyorum biraz masustan ay sinir oluyorum içim geniş galiba ya bu arada belki kızım olucakmış dr teyzemiz öyle dedi acaba kızda karın geçmi büyüyor.fisfisfis
canım herkesin büyüyecek diye bişey yok mesela banada ayına göre büyük diyolarKızlar maşallah yaBenimde sizin haftalarda böyle olucakmı acaba göbüşim 13.haftaya girdim ama halen ayva göbeğim ben o yüzden utanıyorum koymaya walla alışveriş merkezlerinde de güvenlikten geçmiyorum hamilemisin diyor kadınlar göbeğime göbeğime bakıyorlar inanmıyorlar galiba bana şişiriyorum biraz masustan ay sinir oluyorum içim geniş galiba ya bu arada belki kızım olucakmış dr teyzemiz öyle dedi acaba kızda karın geçmi büyüyor.fisfisfis
alışveriş merkezlerinde güvenlikten geçmek zararlı mı?benneyaptımki
ben bilmiyodum valla
benim de göbeğim çok geç büyümeye başladı
neren dombili kızım,maşallah gayet iyisin,göbüşüne ve bebişine de maşallah tabiia.s.
maşallah sevcancım
maşallah sevcancım senin gönişte güzel olmuş opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan41 kere maşallah sevcancım
Rabbim nazarklardan korusun maşallah sevcancım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?