2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

Maşallah göbişine de bebişine de

saolun teyzoşlar a.s.
artık kuruntu yapmıyom zaten zemuszemus
hersey bebişim için opuyorumnanaktan

ya valla öyle oldu ecrincim...
ben de anlayamadım nasıl oldu bu böyle... daha kendisi 150 gr falan... ben aldım kiloları, şiştim..
eğilip çorap giyemiyorum inanki.

seni de görelim bi yahu??? haydi koysana foto ecrin'cim

ay maşallah kızlar hepiniz ne tatlı çıkmışsınız ya=)benim bebiş süpriz geldi tamda kilo aldığım bir dönemde =(şimdilik 2 kilo aldım ama zayıf halimi bilenler çok kilo almışsın diyor...bakalım insaşallah çokta abartılı kilo almam. 10 gündürde kusmalar zayıfladığı için acayip iştahım açık ....herkese selamlar....sağlıcakla kalın=)

ben de casmin.
aynen ben de... 50 kilo ile evlendim ben. 8 ay sonra 58 ile hamile kaldım.
tam hayatımın en dombili zamanında oldu yani...
şimdi, eski halimi bilenlere, çok şişmiş görünüyorum.. '''oooo sen şimdiden bu kadar şişmişsin, sonuna doğru ne olacak'' diyorlar.. beni deli ediyorlar.

58 kilo ile hamile kaldıysan iyisin aslında boyun kaç ?yani 58 olmayalı çoook uzun olduda benim için 68 ile kaldım ben..aslında 69 sonra hamile kaldığımı öğrenmeden rejime girmiştim...1 kilo verdim ki.hamile kaldığımı öğrenip bıraktım rejimi filan=)amannn bacım söylesinler boşver...kafama koydum doktorumu bile belirledim....daha emzirme döneminde gidicem diyetisyene ocakta doğurup temmuz tatilime kadar kilo verip kilo almamayı hedefliyorum.....birde inancım buydu...2. çocuğumuda doğurıyım nasipse belli bir kiloya inip hep onu korumak istiyordum...yaza kadar vaktim var ...inş...vericez bütün kilolaları sen şimdi sağlığına bak tatlım..bebişini düşün...abartma ama ye=)=)zeynomda 14 kilo almıştım hemde 5.aydan sonra=)7 lilo gitti doğumda 15 günlükken 3 kilo fazlam kalmıştım=)ama hatayı sonradan yaptım 3 ay sonra kışa girince sıkınmtıdan yedim yedim şiştim=(mesele sonradan almamakta galiba=)sırnaşık şey

valla bn de öyle diyorum :) en önemlisi meleğim diyorum, yiyorum...
bunu duydum, emzirme döneminde kiloalanları yani.. :) gülmeyeyim de başıma gelmesin :) dopaldır, süt olsun - bebek beslensin diyip diyip yiyordur insan o psikoloji ile..

dur bakalım biz napıcaz...
hayırlısı olsun bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…