19+6 kızım :) 55 kiloyum
ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.
ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.
çok güzel büyümüş canım senin göbüşün bayıldım..maşallah maşallah
Canım maşallah göbüşüne ...zemuszemus Erkek bebek göbeği derler ya erkek olduğu da nasıl belli. Benim kimse inanmıyor erkek olduğuna yayvan bi göbeğim varmış. Doktora da her gittiğimde soruyorum, her seferinde erkek diyor.kadın bigün patlayacak bana kaydirigubbakcemile3Napim şu gıcık insanlar aklımı karıştırıyor...kafamçokkarıştı
maşallah canım göbüşede bebişede allah nazarlardan saklasın
teşekkürler canım aminnnnnnmaşallah canım göbüşede bebişede allah nazarlardan saklasın
oyy şirinem göbüşünde pek şirin olmuş senin gibi maşallahhhh
oğluşunada maşallah sanada maşallah çok tatlı görünüyosun cnm allah nazarlardan korusun...
maşallahh julıett senın gobiş almış başını gidiyor çok hoş duruyorr kaydirigubbakcemile3 bayıldım vallaaaa
senin göbişede maşallah julicim....
seni tabi kimse geçemez sen hangi ara 26 haftalık oldun bakıyım akannehir
neresi fit bacım :roflol: 70 kilo oldum akannehirmaşallah juli yaa fit bir anne daha böyle kalalım göbüşler büyüsün gerisi olduğu gibi kalsın
jülicim valla maşallh göbüşe. aramızda bi ay var. geçemeyiz tabi seni. neyse aşamaları önce sende görüyoruz iyi oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?