2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.

Canım maşallah göbüşüne ...zemuszemus Erkek bebek göbeği derler ya erkek olduğu da nasıl belli. Benim kimse inanmıyor erkek olduğuna yayvan bi göbeğim varmış. Doktora da her gittiğimde soruyorum, her seferinde erkek diyor.kadın bigün patlayacak bana kaydirigubbakcemile3Napim şu gıcık insanlar aklımı karıştırıyor...kafamçokkarıştı

çok güzel büyümüş canım senin göbüşün bayıldım..maşallah maşallah

çok teşekkür ederim canım benim. eeeee yavaş yavaş büyüyo bebişlerimiz.

sağol tatlım ya. bellimi gerçekten. o insanlardan hepimizin çevresinde var biliyosun. bana da bazen diyolar pek belli olmuyo falan. aynı yerde geçen yıl bi arkadaş hamşileydi. yok onun karnı daha büyüktü ozamanlar. senin okadar değil. ya heralde. sanki aynı kişiyiz. bünye meselesi.

teşekkürler teyzoşlar walla bende inanamıyorum burda böyle resimlere bakıpta öncekilerle karşılaştırınca ne güzel büyüyolar diye içim pırpır ediyo ne güzel bi duyguymuş anne olmaya adım adım yaklaşmak allahım korusun hepimizi

yhaaa kızlarrr maşallahhhh sizin göbişler almıs basını gıdıyor allah nazarlardan saklasın hepınızı bende 20+6 günlük hamileyim 67 kiloyla hamile kaldım ve sunanda 69 kılo oldum oda yenı yanı 2 3 haftada aldım 2 kıloyuda bende hiç göbiş belli degil zaten benım azda yerınde vardı pek cıkmadı yanı neden acaba ayrıca cınsıyetı kız olunca yaygın olurmuss sızınkıler erkek mi nee top gıbı cıkmıs göbüşünüz bende bir an önce bellii olsun ıstıyorummm veee hala hareketlerını hıssetmedımm sabırsızlıkla beklıyorummm bende koyacagım az buysun göbişimm kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn opuyorumnanaktan

henüz beni gecen yok :roflol:
26 haftalık göbüküm

Son düzenleme:
maşallahh julıett senın gobiş almış başını gidiyor çok hoş duruyorr kaydirigubbakcemile3 bayıldım vallaaaa

jülicim valla maşallh göbüşe. aramızda bi ay var. geçemeyiz tabi seni. neyse aşamaları önce sende görüyoruz iyi oluyo.

maşallah juli yaa fit bir anne daha böyle kalalım göbüşler büyüsün gerisi olduğu gibi kalsın
neresi fit bacım :roflol: 70 kilo oldum akannehir
ama artık heeç takmıyorum :lepi:

jülicim valla maşallh göbüşe. aramızda bi ay var. geçemeyiz tabi seni. neyse aşamaları önce sende görüyoruz iyi oluyo.

saol canım benim a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…