2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

kızlar maşallah hepinizin göbüşlere de bebişlere de ben 24. haftayı bitiriyorum ama benim ki hala küçük oysaki bu hafta rahim bir futbol topu büyüklüğüne ulaşıyormuş kilolu da değilim ki o futbol topunu neremde saklıyorsam artık

19+6 kızım :) 55 kiloyum

oooooo maşallah. maşallah. göbek deliğin de çıkmış dışarı. sen tamamsın. iyice büyümüş. benim daha fötrlemedi dışarı. demmkki daha yeteri kadar büyümedi.

çok uğraştım ancak bu kadar yapabildim bu da benim 22+0 göbüşüm

maşallah canım sana da bebişine de.

19+5 oğluşum buda benim meleğiim teyzelerii

canım herkesin ki aynı olucak diye bişi yok. bence çıkmış ama sen zaten zayıf görünüyosun. bence vücuduna göre normal. diğer topiklerde d ebi kız görmüştüm 30. haftalarda falan karnı bi büyümüş kocaman olmuştu. bence iyi. maşallah.

göbeğin büyük olması bebeğin iyi geliştiği anlamına gelmezki canım ayrıca herkesinki farklı olabilir....
benimki 1 hafta geriden geliyor ve 29 ağustosta gittiğimizde 222 gr dı...
zayıfmı sence??
oooooo maşallah. maşallah. göbek deliğin de çıkmış dışarı. sen tamamsın. iyice büyümüş. benim daha fötrlemedi dışarı. demmkki daha yeteri kadar büyümedi.

kaydirigubbakcemile3hiç sorma förtlemiş demi kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar :)

tabiki az değil bebeğinin gramı göbekle alakalı olmadığınıda biliyorum ama sadece hoşuma gittiği için benim neden çıkmadı daha okadar dedim meleğim büyürken göbüşümde büyüsün isityorum başka bi amacım yoktu neyse

ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.

canım ben kırmak istemedim seni yanlış anlama lütfen eğer kırdıysam özür dilerim...:çok üzgünüm:
banada bebeğim gelişmiyormuş gibi geliyor sanki 222gr azmış gibi ....
haftaya çıkmaya başlar göbeğin merak etme özelliklede 6.aydan sonra çok hızlı bir şekilde büyür...
benim bir arkadaşımın göbeği son ayında benimki kadardı...

yok kırılmadım beni yanlış anladın sandım bebeğin gayet iyi az değil daha önümüzde tombullaşmaları için çok zamanları var inşallah büyür göbüşüm çok hoşuma gidiyo böyle gördükçe ama ben şu ay hesaplama olayını anlamıyorum 1ayı 4hafta sayıyoruz öyleyse ben haftaya 5.ayımımı doldurmuş oluyorum yada başka bi hesaplama yöntemi varmı bazıları öyle değil diyo iyice kafam karıştı kaç aylık hamişim ben

çok uğraştım ancak bu kadar yapabildim bu da benim 22+0 göbüşüm

19+5 oğluşum buda benim meleğiim teyzelerii

19+6 kızım :) 55 kiloyum

ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ayyy kızlar maşallah gobuslerınıze
41.5 kere oh valla.
buyuyoruz saka maka yaaa
ben hala soktayım bırı benı uyandırsınnn :mymeka:
cok tatlısınız yaaa ama
bakmaya doyamıyorum
ben bu gobuslere
hep yuzumde gulumseme olusuyo bakarken :))

masallah canim masallah,,

oglanmis sanirsam okuduguma göre masallah ne güzel yukarida göbegin, bende 23 haftalikim ama benim bayagi düsük karnim.

Neyse allah hepimize hayirli dogumlar versin, kucagimiza almamizi nasip etsin yavrularimizi insallah:)

sweetcim massallah gobisine de oglusuna da tam bir hamile gobegi ne guzel cikmis bayagi oglan anasiyim diyo tam sivri sivri

kızlar çok teşekkür ederim hepnize. insana kendi göbeği yukardan bakınca küçük gelio. ya bazen baan da diolar okulda maşallah hiç çıkmamış die. ben de içimden ya niye öle diyosunuz çıkı işte çıktı diyorum.ama herkesin fikri farklı oluyo. hep dar giyineyimki göründün istiyorum. bir ay sonra eminim kocaman olucak hepimizinki.

maşallah canım göbüşüne de bebişine de

maşallah canım göbüşüneeee

bebişede maşallah göbişede maşallah...

hepinize çok teşekkürler kızlar a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…