oğluşunada sanada maşallah cnm
19+6 kızım :) 55 kiloyum
göbeğin büyük olması bebeğin iyi geliştiği anlamına gelmezki canım ayrıca herkesinki farklı olabilir....sedoş çok güzel maşallah:maşallah: ben niye şişmedim okadar yaaa aynı haftadayız küçükmü kaldım ben geçen hafta bebiş 300gram 21 santimdi nedersin dr çok ii bakmışsın dedi ama göbüş niye çıkmıyoo
oooooo maşallah. maşallah. göbek deliğin de çıkmış dışarı. sen tamamsın. iyice büyümüş. benim daha fötrlemedi dışarı. demmkki daha yeteri kadar büyümedi.
göbeğin büyük olması bebeğin iyi geliştiği anlamına gelmezki canım ayrıca herkesinki farklı olabilir....
benimki 1 hafta geriden geliyor ve 29 ağustosta gittiğimizde 222 gr dı...
zayıfmı sence??
kaydirigubbakcemile3hiç sorma förtlemiş demi kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kızlar :)
tabiki az değil bebeğinin gramı göbekle alakalı olmadığınıda biliyorum ama sadece hoşuma gittiği için benim neden çıkmadı daha okadar dedim meleğim büyürken göbüşümde büyüsün isityorum başka bi amacım yoktu neyse
canım ben kırmak istemedim seni yanlış anlama lütfen eğer kırdıysam özür dilerim...:çok üzgünüm:
banada bebeğim gelişmiyormuş gibi geliyor sanki 222gr azmış gibi ....
haftaya çıkmaya başlar göbeğin merak etme özelliklede 6.aydan sonra çok hızlı bir şekilde büyür...
benim bir arkadaşımın göbeği son ayında benimki kadardı...
ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.
çok uğraştım ancak bu kadar yapabildim bu da benim 22+0 göbüşüm
19+5 oğluşum buda benim meleğiim teyzelerii
19+6 kızım :) 55 kiloyum
ben de ekliyim dedim. bu göbüşler 2 gün öncesi ve bugüne ait. 21 haftalık göbüşerim. bu arda aramızda kalsın 70 kiloyum. hepsi ben ha.
maşallah canım göbüşüne de bebişine de
maşallah canım göbüşüneeee
bebişede maşallah göbişede maşallah...
oooooo maşallah. maşallah. göbek deliğin de çıkmış dışarı. sen tamamsın. iyice büyümüş. benim daha fötrlemedi dışarı. demmkki daha yeteri kadar büyümedi.
maşallah canım sana da bebişine de.
canım herkesin ki aynı olucak diye bişi yok. bence çıkmış ama sen zaten zayıf görünüyosun. bence vücuduna göre normal. diğer topiklerde d ebi kız görmüştüm 30. haftalarda falan karnı bi büyümüş kocaman olmuştu. bence iyi. maşallah.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ayyy kızlar maşallah gobuslerınıze
41.5 kere oh valla.
buyuyoruz saka maka yaaa
ben hala soktayım bırı benı uyandırsınnn :mymeka:
cok tatlısınız yaaa ama
bakmaya doyamıyorum
ben bu gobuslere
hep yuzumde gulumseme olusuyo bakarken :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?