2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

yalel hanımcım tahminlerimde yanılmam kaydirigubbakcemile3
senin isteğine göre olmuyo bu işler :dilcikar:
bende kız istiyordum ama
paşa geliyor :1hug:

yalel hanımcım tahminlerimde yanılmam kaydirigubbakcemile3
senin isteğine göre olmuyo bu işler :dilcikar:
bende kız istiyordum ama
paşa geliyor :1hug:

daha önümüzde epeyce var valla... nerden bakan 1 ay var öğrenmemize... çatlayacağım yakında meraktan...

zaten bebeğime iyi bi anne olabilicem mi diye içim içimi yiyor... bir de erkek olura, hiç hazır değilim sanki :)

kızlar nasıl foto eklicem bende çektim şimdi beceremedim eklemeyi . biri bana yardım etsinnn

tamam şimdi gördüm arkadan ışık vuruyor pc nin ekranını iyi göremiyordom perdeleri kapatınca gördüm inanmıcaksınız ama benim karnım daha büyük ama kilo olarak görünüyor yanlara yayılmış hemen kız diceksiniz ama oğluma hamileykende öğleydi tamamen yayvan bir karnım vardı göbeğin şeklinden hiç belli olmuyor yani

canım ısık vuruyosa ewvet akşam sarı ısıkta cektim makinanın flaşını acmadım ama görünüyo şeker

.

BUDA BENıM GÖBÜŞÜM ERKEKMı KIZMI TAHMIN BEKLıYORUM SıZDEN..zemuszemus

ay ay göbüşler harika ya bayıldım ama benimkide bu kadar değil sadece akşamları yemek yiyince bazen biraz çıkıyo.ya benimkide hemen çıksın.bu arada nasıl koyuyorsunuz fotoları ben bu konuda pek cahilim biri tarif ederse bende çeker yollarım...

benimki çabuk büyüdü bu sefer bende şaşrdım sabahta böyleydi iri doguyo bebeklerinm canım...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…