2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

hızlı resim yaz goog.la.

sonra yükle resimi canım.sonrada kopyala.opuyorumnanaktan

maşaallah bayağı büyümüş göbüşün,sen 15. haftanın içindesin doktorun bir cinsiyet tahmininde bulunmadımı:uhm:??

yok canım 13 hafta bitti yeni bitecek.. yani benim erken çıktı göbek bende şaşırdım bu sefer..

cinsiyet tahmınınde bulanmadı hayır 4 aylıkken söyletyecek öyle dedi yanılma payı oluyomuş...opuyorumnanaktan

fotoğraflarınıza bakmak çok eğlenceliydi,biz bebişimle 13 haftayı tamamladık ama bizim göbüş daha çıkmadı yani kimse hamile olduğumu farketmiyor bile,ama ben bakınca farkediyorum:)) bebişimi dün gördüm ellerini ayaklarını,doktorun asistanları cinsiyetini konuşuyolardı,sordum söyleyemeyiz dediler:)) yani tecrübeli gözler anlıyor ama sanırım 4,4.5 aylıkken söylüyolar,1 ay sonraki kontrolde öğrencez sanırım,göbüş çıksın bizde fotomuzu ekliycez,öptüm hepinizi,sevgiler...

bu arada çok şirin göbişler...ben de üzülüyordum neden benim göbiş bu kadar erken çıktı diye, sizi görünce normal galiba dedim...thanks...

Kızlar hepınıze maŞaallah

ay bır yıl Önce ben de heyecanla gÖbeĞımın bÜyÜmesını beklıyordum::: SaĞlıcakla kucaĞınıza alın ınŞ:

ah ben yerim bu göbüşler içindeki sıpaları :) hepsi de amma yerleşmişler... :) maşallah maşallah..
ben de çekiyim de koyayım bari :)

Kızlar maşallah ya göbişleriniz çok tatlı.benimki fazla büyümedi daha :1no2: ama bir kaç hafta sonra bende koyarım.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…