2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

sweetcim çok tatlı olmuş göbüşün. Ya sizin göbüşler hep yukarıda benimki neden aşağıda hala anlamış değilim Belki büyüyünce yukarı çıkar dedim ama hala aşağıda sanki...CADIARZU

süper :)
bayramlıklar giyinilmiş bakıyorum...

kızlar bu göbüşler valla harika.. maşallah maşallah... sweet, esra.... maşallah kızlar.
içlerindeki bebişleri de ısırıcam ...

maşallah ikinize de bebişlerinize de şekerler. elbiseelr de pek yakışmış. çok tatlı görünüyosunuz.
opuyorumnanaktan
pınar

mehlikasu

juli

canlar göbekler bir harika.

meleklerinizede kocaman maşallah
opuyorumnanaktan
esracığım maşaallah göbüşüne ve içindeki meleğinecanım bayağı büyümüş göbüşün
alın işte kıskandım ben d ekoydum.

bu da benim tickerima bakmayın o ilerde. benim 30+3 lük göbüşüm.

maşaallah cnm göbüşüne ve içindeki küçük beye,bayağı büyümüş cnm

selam kızlarr ben haziran annesi olucam inşallah bizde topiğimize yeni yeni qöbşlerimizin resimlerini eklemeye başladık .. sizin topiği qörünce merak ettim komşu topic olarak ziyaretinize qeldim bakayım dedim hapinizin qöbşleri çok şeker maşallah.. hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza hepimiz alırız inş a.s.

:) bizim ilk zamanlardaki hallerimize bi bak... bir de şimdiki hallerimize...
ilk aylarımızda sabırsızdık, ne zaman büyüyecek bu göbüşler d,iye....
şimdi, ben kocamanlığımdan ötürü, çekmiyorum bile foto :) sinirlerim geriliyor :)

ama napalım... bu göbüşün içinde bebişim var diye, sabrediyorum :)

sweetbaby maşallah Deniz Kemal'e
Kocaman adam olmuş
Elbisen de çok güzel opuyorumnanaktan
Arka fonda bi harika
Duvar kağıdı mı canım o CADIARZU

maşallah sanada bebişinede çok tatlı görünüyorsunuz....

sweetbaby süpeersin canım maşallah ikinizede rabbim nazarlardan korusun inşallah

sweetbaby canım maşllh ikinizede cok tatlısınız

süper :)
bayramlıklar giyinilmiş bakıyorum...

kızlar bu göbüşler valla harika.. maşallah maşallah... sweet, esra.... maşallah kızlar.
içlerindeki bebişleri de ısırıcam ...

ayyyyyyyyy çok teşekkür ederiz kızlar. eee daah 2 ayım var baya tosbağa olucam heralde. aam bebişimle çok mutluyum. artık tekmeleriyle canımı yaksa da.

ya elbise giyemyi çok istiyodum hep am boyum a göre bulmam mümkün olmadı şöyle çizmeyle giyip okula gitmek için. gerçi ayaklar da şiş çizme faaln olmuyo. bend e artık mini bi elbise aldım arkadaş toplantılarında günde giymek için.eehhh idare ediyoruz.

tatlı cadı canım evet aynı şekilde biz de diğer topikleri gzip böle olucakmıyız diyoduk bak olunuyomuş. siz de olucaksınız. Allah sağlıklı bir şekilde haftaları devirip bebişlerimizi dünyay getirmeyi nasip etsin hepimize.

sevcancım evet canım arka fon duvar kağıdı beğenmene sevindim tatlım.

mehlikasu-sweet'cim-esrooş-delf'im-sedoş'um-semiş'cim ve Jülii'cim maşallah göbeklerinize,ve bebişlerinize,hepinizde çok güzel görünüyosunuz
bende yarın bayramlıklarımı giyip çekicem azman göbüşümün resmini,bu arada göbüşlerinizde hiç çatlak yok,maşallah benimki türkiye haritası gibi oldu,cildiye doktoru bile korktu görünce derhal mustelanın oluşan çatlaklar için bi kremi varmış onu kullanmamı söyledimafoldumben

bocuk maşaallah göbüşüne ve içindeki meleğine,
ne güzel fazla kilo almamışsın

esmer bocuk um maşallah size
az şöyle büyük koysaydında inceleseydim iyice:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…