2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

kankaaa yirim göbüşünüüüüüüüüüüüüüüüüü bebüşünüüüüüüüüüü
maşallah cok tatlı olmussun

Smhcım maşallah göbüşüne bebişine ne zaman çıkacak bu göbüşler derken göbüşler aldı başını gittikaydirigubbakcemile3 Hepimiz birer koca göbüş olduk:)))

alın işte kıskandım ben d ekoydum.

bu da benim tickerima bakmayın o ilerde. benim 30+3 lük göbüşüm.

canım benim allahım yaa resmini daha yeni gördüm kızlar ben içim çok kötü boğazım düğümlendi canım yaa kimin aklına gelirdi bide yazısında var tekmeleri canımı acıtsada biz mutluyuz diye kıyamam ben sana kendimi sıkmaktan karnım taş gibi oldu allahım sana en kısa zamanda dünyalar tatlısı bir evlat nasip etsin kimin ne olacağı belli değil dualarımız seninle deniz kemalimiz cennetinde sana hep dua edicek

41 kere maaşallah smhsmhcım canım kocaman olmuş oğluşun maaşallah çok tatlı olmuşsun

semiha, pump, bocuk maşallah kızlar göbüşler çok güzel,özellikle pump seninki daha bi tatlı....
Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin

işte 35. haftada biz:kedi:

maşaallah cnm göbüşüne ve içindeki küçük prense,çok tatlı görünüyorsunuz.cnm ne güzel sadece göbük büyümüş diğer yerlerin fazla kilolu değil...
buyrun kızlar 34+3 itibari ile Duru ve Çağan'ın mekanlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşaallah cnm göbüşüne ve küçük beyle küçük hanıma,çok tatlı olmuşsunuz,sadece göbik var ne güzel,fazla kilo almamışsınız..

pump o göbüş nasıl sivri öyle allahım nazarlardan korusun sağlıcakla doğsunlar

semiha seninde maşallah göbüşün pumpdan farkın yok yoksa senindemi ikiz?kaydirigubbakcemile3

smhsmh,pumpkins, Juli maşallah maşallah maşallah
pumpkins seninkine çifte maşallah
o ne göbiş öyle, bakmaktan alamadım kendimi
demek ikiz olunca göbekte böyle oluyomuş,:1shok:
daha önce hiç ikiz göbeği görmemiştim, çok şaşırdım
Allahım nazarlardan korusun hepimizin yavrularını :Saruboceq:

pump kaç kere maşallah desem o göbüşe,duru ve Çağan'a... Canım allah kolaylık versin valla biz bi tanede ay oram ay buram ay çatlıcam diyoruz,sağlıkla ikisini de kucağına alırsın inş Bu arada iki tane taşıyorsun ama sana da kocamannn bir maşallah acayip formundasın

Julicim senin de göbüşüne de melisaya da 41 kere maşallah canım

sağol canımmmopuyorumnanaktan
semiha, pump, bocuk maşallah kızlar göbüşler çok güzel,özellikle pump seninki daha bi tatlı....
Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin

teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan
maşaallah cnm göbüşüne ve küçük beyle küçük hanıma,çok tatlı olmuşsunuz,sadece göbik var ne güzel,fazla kilo almamışsınız..

sorma canım yaa,doktorum bile füze göbek diyo banakaydirigubbakcemile3neden ve nasıl o kadar sivri oldu bende anlamadım,yanlara doğru hiç genişleme olmadı,hep öne doğru gitti,sonuçta da birsürü çatlağım oldu tabiimafoldumben
pump o göbüş nasıl sivri öyle allahım nazarlardan korusun sağlıcakla doğsunlar

sağol tatlım,seninkide süper,maşallaha.s.
pumpp aaman yarabbim ne güzel göbük öle

teşekkür ederiz sevcancım,dediğin gibi Allah hepimizi korusun kötülüklerdenopuyorumnanaktan
canıımm beniimopuyorumnanaktanteşekkür ediyorum,inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi kucaklarımıza,ama ben artık çook zorlanıyorum,daha ne kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum inan:1no2:

kızlar hepinize maşallah tabi içindeki meleklerimizede
ben size bakarak kendimi topiğin en küçük göbeklisi ilan ediyorum hepinize duyurulur :)

pump göbeğin çok güzel maşallah Duru ve Çağan'a...
gözlerimi alamadım çok şeker görünüyor ikiz olunca böyle demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…