2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

Maşallah göbeğin kocaman
çok güzel
benimde öyle olsun artık

Sağol canım üzülme seninde en kısa zamanda göbüşün çıkar
bazı bayanların rahim içimiydi karın içiydi sanırım geniş olurmuş o yüz
den dışardan hemen belli olmazmış,,yeterki sağlıklı olsunlarda :ecrin_bebek:

amin canım inşallah hepimizinkini tamamına erdirir :CüvCüv:

durun yarın ben çekiim koyuyumda görün gününüzü göbek dediğiniz nsıl olurmus hihihoho:)
korkar bidaha topiğe girmezsiniz vallahi ben 2.5 ylık demeye utanıyorum tnımayanlara 5-6 aylık diyorum vallahi

ayyy kızlar cınsıyetı hemen nasıl öğrendınız ben agustosta öğrencem.benım suan 13+5 olmus ikilim iyi cıktı diğer topıkten yazarım degerlerı..
ama bende cınsıyet öğrenmek istiyorum yaaaaaa banane..

Anacım ben göbeğimin resmini çektim ama buraya koyamadım
eşimin telefonuyla çektim
eşim telefonunda benim göbeğimi görünce bunu niye çektin dedi
bende kk'ya koyucam dedim
hayır olmaz,ya erkeklerde görürse dedi
benim kocam biraz gerikafalıdır
ama ondan gizli gizli koyucam çok yakındakaydirigubbakcemile3

ilahi sevcan güldürdün beni :roflol:
bende gizli koyuyom kaydirigubbakcemile3
benimkininde ileri olduğunu sölenemez

Rabbim sag selim bebeklerinizi kollariniza aldiginiz gunleri de gostersin insallah Aminnnnnn,olmayan herkese de nasip etsin insallah .

kıslar hepinize maşallah çok güzel göbişleriniz aynı heyecanları bizde yaşadık burda hamişliğinizin keyfini çıkarın bol bol uyuyun dinlenin çünkü o zıpırları kucağınıza aldığınızda yepyeni bi hayat başlıcakkk umarım herkes sağ salim alır bebişlerinizi kucağınıza hepinize sevgilerr

arkadaslr hepiniz cok tatli olmussunuz bende ocak annesiyim 2009
simdi kizim kucagimda bende eskilere gittim hamilelik cok güzel bi duygu hele annelik anlatilamaz bile allahim herkese nasip etsin anneligi

insALLAh sagliklica bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz

İnşallah hepimiz sağlıklı bi 9 ay geçiririz ve 9 ayın sonunda sağlıklı hayırlı bebeklerimizi kucaklarız:Saruboceq:
Senin de yavrunu Allah sana ve ailene bağışlasın:Saruboceq:
Ve inşallah tüm anne olmak isteyen herkese Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

hepinize güzel bi hamilelik diliyorum saglikla kavusursunuz insallah yavrulariniza.

bakiyorumda ocak 2009 anneleri benimle ayni duyguyu yasiyor gecen sene biz sizin durumdaydik simdi ise kucaklarimizda :))

ranacım resim gözükmüyor böyle bir uyarı veriyor

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…