2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

hepsi birbirinden güzel cnm bayıldım allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebeklerinede allah kavuştursunzemuszemus sanırım ikiz bekliyosun :uhm:
bilhassa tulumlarına bayıldım çok güzel opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlara.s.daha güzelleri bebeklerinizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
hepside çok güzeller canım rabbim sağlıkla giymeyi nasib etsin..

pumpkins cicileriniz çok güzeller ikizler güle güle iyi günlerde giysinler...

Resimler bende görünmüyor.sayfada kendiliğinden çıkıyor mu yoksa tıklamam gereken bir yerler mi var?

sonunda çekebildim kızlarzemuszemuszemuszemus

kadife takımımız babamız çok beğendi opuyorumnanaktan

bu patiklerede ben bayıldım :kedi:

uyku tulumu şeklinde hatta bebek arabasındada kullanılabilen battaniyemiz

7li mama önlüğümüz ve 7li uzun kol çıtçıtlı badimiz

penye battaniyemiz

devamı

hastane çıkışımızdan

vee 2 yıl evvel bebişimize aldığımız ilk oyuncağımız:asigim:

şimdilik bu kadar :kedi:

cok saol canim benim ne kadar iyisin canim ben dogum icin istanbula gelecegim zaten orda dogum yapacagim ins. o zaman da istanbuldan yapacagim alisverisi mutlaka bakacagim bu magaza istanbulda varsa cunku cok sekerler tum aldigin seyelr

canim hepsi cok sekerler oglusun iyi gunlerde giysin ins.

ay canim masallah:)) hepsi cok guzellllllll
valla hepinizin aldiklarini gorunce ebn de hevesleniyorum.masallah masallah guzel saglikli gunlerde giysin oglun:))

kankaaaaaaaa hepsi harika cok tatlı
güzel günlerde giysin oğlusun :Saruboceq:

smhsmh aldıkların inanılmaz güzel. bayıldım. Allah sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin.

semişcim çok güzel oğluşunun cicileri,özellikle hastane çıkışına bayıldım,güle güle sağlıkla giysin bebişin inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…