2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

cicileriniz çok güzel kızlar iyi günlerde kullanılsın inş hepsi scedcedu babanızın aldıklarına bayıldım nerden alınmış bunlar

canım güle güle giysin bebişin hepsi de çok güzeller. bayıldım.bazıları c&a den galiba o ayıcıklı patikler ne kadar. bir d emothercare badileri tulumları almışsın ya olar ne kadar. ebn d egidicem haftaya umarım indirim vardır.

nasıl güzel şeyler bunlar ya. yalnız babanız baya zevkliymiş. nerden almış bunları ya. çooook güzelelr. belki bziim oğluşlerımıza da vardır bişiler. güle güle giysin bebişin sağlıkla inşallah.

sweetbaby çok teşekkürler canım
mothercare den indirimli almadım malesef ama araştırma yaptım 5-10 lira fazlaydı diğer mağazalara göre o yüzden mothercareyi tercih ettim 7li çıtçıtlı uzun kol badi 54.500 3lü tulum 56 lı bişeydi yanlış hatırlamıyosam
ama salı günü arayıp sorucam indirim varmı diye çünkü bi çok şeye bayıldık orda
c&a dan patikler 3 tane kalmıştı 2 sini ben aldım tanesi 19 canım
idil baby hastane çıkışıda 20 li 65 aldım
hadi bakalım alışveriş harika heyecanla bi daha çıkıcağım anı bekliyorum
:)))
bugünde kraft dondy sallanır beşik ve mama sandalyemiz geldi eşim şimdi kurdu çok duygulandım yaa

Chicco LiteWay Bebek Arabası

Lite Way puset,ultra hafif ve kompakt yapısıyla bebekler için konforu ve anneler için pratikliği biraraya getirir.
Doğumdan itibaren kullanılır (0ay+).Tek elle tam olarak indirilen sırt yapısı maksimum konfor için farklı pozisyona ayarlanabilir.
Bebek için koruyucu ayak örtüsü ve yağmurluğu mevcuttur.
3 farklı şekilde kullanılabilen çok fonksiyonlu sepetuset altındaki eşya taşıma sepeti,pusete takılabilen çanta,anneler için sırt çantası.

Markanın Ait Olduğu Ülke : ıtalya
Chicco Lite Way Puset, hafif , küçük , modern ve birçok aksesuarla donatıldığından, her mevsimde anne ve bebeğine hareket özgürlüğü sağlar. Pusetin gövdesindeki oval borular , pusetin modern ve estetik görünmesini sağlar.

Özellikleri :

Ayarlanabilir ayak uzantısı

Arabanın altında bulunan kullanışlı file sepet.

Yağmurlu havalarda kullanılan orijinal yağmurluk

Katlandığında kolay taşıma

ıstenildiğinde sabit ve dönerli yapılabilen ön tekerlekler

Tarzınıza ve yaşam biçiminize göre değişik renk ve desenler.

ıstenildiğinde hem yazlık hem kışlık pozisyona gelebilir tente.

Arabanın istem dışı katlanmasına izin vermeyen güvenlik sistemi

Rüzgarda kapanmaması için ve tentenin gergin durmasını sağlayan makaslı tente

Soğuk ve rüzgarlı havalarda çocuğu soğuktan ve tozdan koruyan ayak koruması

Kapandığında çok az yer kaplar ve kolayca taşıyabilirsiniz

Arabanın yatma kısmı ayarlanabilir

Daha uzun süre kullanım için özel olarak dizayn edilmiş terlemeyi önleyen ve avuç içinizin dokusuna zarar vermeyen tutma kolları

canım evet mothercare biraz pahalı ama çok cici şeyler var. bir d etam mevsimi ya sanırım indirimde yakalamamız zor gibi zaten 54ü 7ye bölersek 7.7 gibi fiyat çıkıo bu da gayet normal.o uzun kollu çıtçıtlıların omuzlarında da çıt çıt var mı.

bend ehaftaya gidicem.şimdiden heyecanlanıyorum. hem ayrıntılım var hem d ealışveriş yapıcam. ben d edondy beşiği hepsiburada dan sipariş verdim. kargoya vermişler çok merak ediyorum. seninki de kraft dimi. nasıl güzelmi. sen kaça aldın canım.

teşekkür ederiz teyzeleri inşallah hepimiz sağlıkla iyi günlerde giydiririz hatta giydirip buraya fotolarını koyarız.

sweetbaby canım eşim şu anda yurt dışında görevli bunları da ordan alıyor ben de internetten fotolarını bulup buraya ekledim.

arabanız hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın
omuzlarında çıtçıt değilde nasıl anlatsam kolay giyilmesini sağlayacak bişey var boşuk gibi
kraft evet canım biz burda bi alışveriş merkezinden 270 nakite aldık güzel bebişimin kullanacağı günü hayal ediyorum sağlıcakla inşallah
demek sende aldın

tatlım bende bayıldım aldıklarınıza yaa
markasını bende merak etmiştim demek yurtdışından
kızın sağlıcakal kullansın inşallah:Saruboceq:

canim hepsi cok sekerler oglusun iyi gunlerde giysin ins.

ay canim masallah:)) hepsi cok guzellllllll
valla hepinizin aldiklarini gorunce ebn de hevesleniyorum.masallah masallah guzel saglikli gunlerde giysin oglun:))

kankaaaaaaaa hepsi harika cok tatlı
güzel günlerde giysin oğlusun :Saruboceq:

smhsmh aldıkların inanılmaz güzel. bayıldım. Allah sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin.

semişcim çok güzel oğluşunun cicileri,özellikle hastane çıkışına bayıldım,güle güle sağlıkla giysin bebişin inşallahopuyorumnanaktan

pumpkins ve smhsmh aldıklarınıza bayıldım çok güzeller sağlıkla giysinler inşallah.

smhsmh hepsi birbirinden güzel cnm bayıldım...oğluşun güle güle giysin inşllh...

çok beğendim smhsmh cim bayıldım...inşalalh iyi günlerde giyer minik oğluşun...

hepinize çok teşekkürler kızlar
bebeklerimize bişeyler almak dünyanın en harika şeyiymiş
rabbim sağlıcakla giydikleri günleride göstersin inşallah
bu duyguları rabbim evlat isteyen herkese yaşatsın :Saruboceq::Saruboceq:

bende p.tesi gittim alışverişe birsürü şey aldım kuzuma bugün işim biterse hepsinin tek tek çekerim resimlerini eklerim ben 10 parça hastane çıkışını 15 tl ye aldım kumaşı falanda çok güzel ama ne bileyim ya bir tane daha mı alsam 15 tl çok mu ucuz sizc kızlar resmini koyunca yorum yapında ona göre olazsa bir tane daha alırım

lorena canım bak sen bakım ürünlerinide almışsın
onlar çantayla set halinde satılıyodu sen tek tekmi aldım
ben hangi marka alacağıma karar vermedim
çorap cidden çok cici
kızların herşeyleri güzel yaaa
sağlıcakla kullanır inşallah kuzularımız

cantalı set halinde ..
cantası hoşuma gitmiyorya resme bile
almadımkaydirigubbakce scedcedu agız mendillerimiz bizimde penye canım
neden penye istemiyosun iyi degilmi:uhm:
coraplarımızıda hediye ettilerzemuszemus
teşekkür ederiz hepinize..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…