sweetbaby çok teşekkürler canım
mothercare den indirimli almadım malesef ama araştırma yaptım 5-10 lira fazlaydı diğer mağazalara göre o yüzden mothercareyi tercih ettim 7li çıtçıtlı uzun kol badi 54.500 3lü tulum 56 lı bişeydi yanlış hatırlamıyosam
ama salı günü arayıp sorucam indirim varmı diye çünkü bi çok şeye bayıldık orda
c&a dan patikler 3 tane kalmıştı 2 sini ben aldım tanesi 19 canım
idil baby hastane çıkışıda 20 li 65 aldım
hadi bakalım alışveriş harika heyecanla bi daha çıkıcağım anı bekliyorum
:)))
bugünde kraft dondy sallanır beşik ve mama sandalyemiz geldi eşim şimdi kurdu çok duygulandım yaa
canım evet mothercare biraz pahalı ama çok cici şeyler var. bir d etam mevsimi ya sanırım indirimde yakalamamız zor gibi zaten 54ü 7ye bölersek 7.7 gibi fiyat çıkıo bu da gayet normal.o uzun kollu çıtçıtlıların omuzlarında da çıt çıt var mı.
bend ehaftaya gidicem.şimdiden heyecanlanıyorum. hem ayrıntılım var hem d ealışveriş yapıcam. ben d edondy beşiği hepsiburada dan sipariş verdim. kargoya vermişler çok merak ediyorum. seninki de kraft dimi. nasıl güzelmi. sen kaça aldın canım.
teşekkür ederiz teyzeleri inşallah hepimiz sağlıkla iyi günlerde giydiririz hatta giydirip buraya fotolarını koyarız.
sweetbaby canım eşim şu anda yurt dışında görevli bunları da ordan alıyor ben de internetten fotolarını bulup buraya ekledim.
canim hepsi cok sekerler oglusun iyi gunlerde giysin ins.
ay canim masallah:)) hepsi cok guzellllllll
valla hepinizin aldiklarini gorunce ebn de hevesleniyorum.masallah masallah guzel saglikli gunlerde giysin oglun:))
kankaaaaaaaa hepsi harika cok tatlı
güzel günlerde giysin oğlusun :Saruboceq:
smhsmh aldıkların inanılmaz güzel. bayıldım. Allah sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin.
semişcim çok güzel oğluşunun cicileri,özellikle hastane çıkışına bayıldım,güle güle sağlıkla giysin bebişin inşallahopuyorumnanaktan
pumpkins ve smhsmh aldıklarınıza bayıldım çok güzeller sağlıkla giysinler inşallah.
smhsmh hepsi birbirinden güzel cnm bayıldım...oğluşun güle güle giysin inşllh...
çok beğendim smhsmh cim bayıldım...inşalalh iyi günlerde giyer minik oğluşun...
bunları da babamız almış...
bunlarda dün aldıklarımız:dance:
bunlarda dün aldıklarımız:dance:
lorena canım bak sen bakım ürünlerinide almışsın
onlar çantayla set halinde satılıyodu sen tek tekmi aldım
ben hangi marka alacağıma karar vermedim
çorap cidden çok cici
kızların herşeyleri güzel yaaa
sağlıcakla kullanır inşallah kuzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?