2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

yok canım istememek değil penye aldım da bir de tülbentlerden almak istiyorum onun içn öyle dedim

sevgili 2010 ocak anneleri,
bende bebeğim için kraft dondy sallanır beşik almak istiyorum.sakarya, istanbul veya netten güvenilir ucuza alabileceğim bi yer bilen var mı?tesekkurler.

bende bebeğim için kraft dondy sallanır beşik almak istiyorum.sakarya, istanbul veya netten güvenilir ucuza alabileceğim bi yer bilen var mı?tesekkurler.

canım biz aldık kurduk üstünüde poşetledik duruyo
ama netten değil mağazadan
sizin orda bebek mağazlarına bak
olmazsa netten alabilirsin bilinen sitelerden

canım ben de hepsiburada.com dan sipariş etmiştim bugün geldi çok güzel. ben çok sevdim. mama sandalyesine d edönüyo ya. ozman da harika. melodileri falan çok güzel.ben nette bakmıştım fiyatına 370-350 civarı falandı. ben 338e aldım. belki dışardan nakit alınca daha ucuz olur. ama ben taksitle aldım. iyi oldu canım. bu site güvenilirç. ben yıllardır ordan alışveriş yapıorum.başka yere cesaret edemem.

bunlarda dün aldıklarımız:dance:

çok güzel canım. ben de chicconun setini görmüştüm. fiyatı iyi ama evet çantası pek güzel diil. bend ekarar veremedim. hem içinde malzemeelri olsun istiyorum.niveanınki de sırt çantası onu da istemiyorum. çantalrı pek iii değil ya. içindekiler güzeld e dimi ya.

sweetbaby alışverişte yine döktürmüşsün hepsi çok güzel çok beğendim...bende dışarı çıkınca tutamıyorum kendimi bir sürü şey alıyorum...allah sağlıkla mutlulukla huzurla giydirmeyi nasib etsin...

swettcim bayildim hepsine gule gule giysin oglusun canim yalniz denizcili takima ve bornozu havlusu ve minik terliklerine bittim aldigin ozel bir magaza var mi canim bunlari yazarsan sevinirim

sweet cim bayıldım bayıldım tek kelimeyle süperler allah ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah
nerden aldığınıda yazsaydın keşke

valla doğru söylüyosun canım ya. ben de tutamıyorum kendimi. unuttum kendimi artık. hep ona bakıyorum. napıyım. bunlar daha çok pijama gecelik türü evde giyeeği şeyler. tesadüfen denk geldiğim şeyler. çok teşekkür ediyorum.daha güzelleri szilere inşalalh.

ay cok cici seyler almışsın sweet o aldıgın takımlar 0 3 aymı 3 6mı yoksa

canım takımların bazları 0-3 ay bazıları 3-6 ay değiliyo.elimde kullanmadan kalmasın diye farklı almaya çalışıyorum.

sağol canım benim.bornozuyla havlusu takım zaten.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. daha güzelleri senin ikiz bebeişlerine. valla senin işin zor. hepsinden ikişer tane.

swettcim bayildim hepsine gule gule giysin oglusun canim yalniz denizcili takima ve bornozu havlusu ve minik terliklerine bittim aldigin ozel bir magaza var mi canim bunlari yazarsan sevinirim

çok teşekkür ederim canım.valla bnların hiçbirinin öle belirli bi markası yok . sadecee bebk mağazalarına girince aldığım şeyler.belli bi erden alsaydım markası olsaydı belirtirdim mutlka canım.

sweet cim bayıldım bayıldım tek kelimeyle süperler allah ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah
nerden aldığınıda yazsaydın keşke

çok teşekkür ederim tatlım.inşallah hepimize sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip eder.belirli yerlerden değil. ben burdaki bebk mağazalrından aldım canım. belirli markalrı yok tatlım. çarşamba ayrıntılım var. ozaman bursa merkeze gidicem. büyük mağazalara bakıcam. ozaman aldıklarımın markaları belli olur. fiyatlarıyla yazarım.

ayyy kızlar bayıldım hepsine aynı dönemlerden bizde geçtik heyecanınız çok güzell...inş hepiniz sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..güle güle giysin inş bebişleriniz cicilerinizi..

ayyyy bunların hepsi bi harika ya:)bayıldım.cok güzel.ALLAH güle güle kullanmayı naıp etsın inş.bende oğluma böyle ciciler alacağım inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…