cantalı set halinde ..
cantası hoşuma gitmiyorya resme bile
almadımkaydirigubbakce scedcedu agız mendillerimiz bizimde penye canım
neden penye istemiyosun iyi degilmi:uhm:
coraplarımızıda hediye ettilerzemuszemus
teşekkür ederiz hepinize..opuyorumnanaktan
yok canım istememek değil penye aldım da bir de tülbentlerden almak istiyorum onun içn öyle dedim
bunlarda dün aldıklarımız:dance:
pişti...bende chicconun çantalı setini aldım ve benimde çantası hoşuma gitmedi:))iyi günlerde kullanın cnm...
sevgili 2010 ocak anneleri,
bende bebeğim için kraft dondy sallanır beşik almak istiyorum.sakarya, istanbul veya netten güvenilir ucuza alabileceğim bi yer bilen var mı?tesekkurler.
sevgili 2010 ocak anneleri,
bende bebeğim için kraft dondy sallanır beşik almak istiyorum.sakarya, istanbul veya netten güvenilir ucuza alabileceğim bi yer bilen var mı?tesekkurler.
sweetbaby alışverişte yine döktürmüşsün hepsi çok güzel çok beğendim...bende dışarı çıkınca tutamıyorum kendimi bir sürü şey alıyorum...allah sağlıkla mutlulukla huzurla giydirmeyi nasib etsin...
ay cok cici seyler almışsın sweet o aldıgın takımlar 0 3 aymı 3 6mı yoksa
yerim ben onun cicilerinide,kendisinideopuyorumnanaktan
hepsi çok çok güzeller swett'cim,bornozuna,kadife takımlarına,bi de o denizcili hastane çıkışına bayıldım,harika hepsi,güle güle sağlıkla giysin Deniz Kemal'imiza.s.opuyorumnanaktan
swettcim bayildim hepsine gule gule giysin oglusun canim yalniz denizcili takima ve bornozu havlusu ve minik terliklerine bittim aldigin ozel bir magaza var mi canim bunlari yazarsan sevinirim
sweet cim bayıldım bayıldım tek kelimeyle süperler allah ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah
nerden aldığınıda yazsaydın keşke
çarşıya çıktıkça aldığım cicileri ekliyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?