hepsi harika valla süpermiş güle güle giysin bebişin .nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba?
sweetbaby
canım harikasın inan herşey süper bayıldım
seni görünce bi ton eksiğim olduğunu farkettim hiç bişey almamışız daha yaa
sweet canım aldıkların çok güzeller güle güle kullan iyi günlerde sağlıkla mutlulukla inşallah
ayyyy bunların hepsi bi harika ya:)bayıldım.cok güzel.ALLAH güle güle kullanmayı naıp etsın inş.bende oğluma böyle ciciler alacağım inş.:)
ayyy kızlar bayıldım hepsine aynı dönemlerden bizde geçtik heyecanınız çok güzell...inş hepiniz sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..güle güle giysin inş bebişleriniz cicilerinizi..
c
c
Zevkli kankam benim bunlar çok tatlı şeyler.Allah güle güle giymeyi nasip etsin paşacığa:)))
park yataklar için özel uyku setleri var benim aldığım içine tam uymustu ama kısmet olmadı eve getirmek :1no2:jülicem. güzel güzel tatlı rüyalar görerek uyusun bebişin inşallah yatağında. çok güzelmiş..içine uyku seti sığmıcak galiba. ben almıştım bi de . neyse artık uydurcaz bi şekilde. ben d epark yatak alıcam çünkü.
saol ecrinimjuli güle güle kullansın melisan...
saol laydim a.s. o günleride görücez insallahçok şirin...çok cici...çok güzel...güle güle kullanın cnm...mışıl mışıl uyusun melisa içinde...
hadi bakalım bi an evvel baslaa delikafaduldencanımmm çokk güzelll sizler bitirdiniz vallaa alısverıslerı bende bayramdan sonra baslıycam artıkk kim tutakaydirigubbakcemile3r beniii
aman aman maşallah mışıl mışıl sağlıkla uyusun insallah :)))
julı yatagı bile kurmsuunnn kızzzz korkulur sendne ne hızlısın
julı sen sezeryanmı olucan??
julı benım işim daha cokkkk.ya besıği doğunca alıcam kararlıyım ama sizi görunce almak istiyorum ben karar verdım chıcco alıcam lullabyy modelını..kızlar sımdı ben ankya gidicem ya orda nete girer size eksıklerımı sorarım benı yönlendırırn birer birer alayım cok masraf olmasın doğuma..acaba uyku setını şimdiden alsam olurmukı ne önerrsınız yoksa besıklemı alsam belkı fıkrım değişir besık hususunda
julı benım işim daha cokkkk.ya besıği doğunca alıcam kararlıyım ama sizi görunce almak istiyorum ben karar verdım chıcco alıcam lullabyy modelını..kızlar sımdı ben ankya gidicem ya orda nete girer size eksıklerımı sorarım benı yönlendırırn birer birer alayım cok masraf olmasın doğuma..acaba uyku setını şimdiden alsam olurmukı ne önerrsınız yoksa besıklemı alsam belkı fıkrım değişir besık hususunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?