2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sweetbaby
canım harikasın inan herşey süper bayıldım
seni görünce bi ton eksiğim olduğunu farkettim hiç bişey almamışız daha yaa

sweetbaby
canım harikasın inan herşey süper bayıldım
seni görünce bi ton eksiğim olduğunu farkettim hiç bişey almamışız daha yaa

çok sağol canım . daha vakit var yavaş yavaş. ben alışverişe bayılıyorum. duramıyorum. naıyım.

sweet canım aldıkların çok güzeller güle güle kullan iyi günlerde sağlıkla mutlulukla inşallah

çok sağol canım. hepmiz inşallah sağlıklı günlerde kullanrız aldıklarımızı.

ayyyy bunların hepsi bi harika ya:)bayıldım.cok güzel.ALLAH güle güle kullanmayı naıp etsın inş.bende oğluma böyle ciciler alacağım inş.:)

inşallah canım. oğluşuna daha güzelelrini nasip etsin.

evet canım ya. siz şimdi kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizlesiniz biz se sabıraızlıkla onlar bekliyoruz.en iyi siz bizi anlarsınız. güzel dileklerin için sağol.

kızımın yatağı opuyorumnanaktan
yarın kaldırıcam yatağı suan tam hazır değil ame ekliyiim dedim birrde buna tülden cibinlik yaptırıcam opuyorumnanaktan

canımmm çokk güzelll sizler bitirdiniz vallaa alısverıslerı bende bayramdan sonra baslıycam artıkk kim tutakaydirigubbakcemile3r beniii

c

Zevkli kankam benim bunlar çok tatlı şeyler.Allah güle güle giymeyi nasip etsin paşacığa:)))

canım benimmmmmmmm. çok teşekkür edrim. ehhhh alıyoruz işte yavaş yavaş.sağlıkla giyer inşallah yavrum.

kızımın yatağı opuyorumnanaktan
yarın kaldırıcam yatağı suan tam hazır değil ame ekliyiim dedim birrde buna tülden cibinlik yaptırıcam opuyorumnanaktan

jülicem. güzel güzel tatlı rüyalar görerek uyusun bebişin inşallah yatağında. çok güzelmiş..içine uyku seti sığmıcak galiba. ben almıştım bi de . neyse artık uydurcaz bi şekilde. ben d epark yatak alıcam çünkü.

park yataklar için özel uyku setleri var benim aldığım içine tam uymustu ama kısmet olmadı eve getirmek :1no2:
juli güle güle kullansın melisan...
saol ecrinim
çok şirin...çok cici...çok güzel...güle güle kullanın cnm...mışıl mışıl uyusun melisa içinde...
saol laydim a.s. o günleride görücez insallah
canımmm çokk güzelll sizler bitirdiniz vallaa alısverıslerı bende bayramdan sonra baslıycam artıkk kim tutakaydirigubbakcemile3r beniii
hadi bakalım bi an evvel baslaa delikafadulden
aman aman maşallah mışıl mışıl sağlıkla uyusun insallah :)))

amin canım :Saruboceq:
insallah hepimiz bebişleri uslu puslu yatar yataklarında opuyorumnanaktan

julı yatagı bile kurmsuunnn kızzzz korkulur sendne ne hızlısın
julı sen sezeryanmı olucan??

daha cibinlik diktiricem yatak odamın tülünden bulursam eğer bulamazsam yatak renginne göre yapıcam bişiler
kaldırmayı düşünüyorum canım tozlanmasın bebişimiz yatacığı
bu ara yatak odasında cok iş var
nasıl işin içinden cıkıcam bilmiyorum:uhm:

Doğumu insallah normal istiyorum :Saruboceq:

julı benım işim daha cokkkk.ya besıği doğunca alıcam kararlıyım ama sizi görunce almak istiyorum ben karar verdım chıcco alıcam lullabyy modelını..kızlar sımdı ben ankya gidicem ya orda nete girer size eksıklerımı sorarım benı yönlendırırn birer birer alayım cok masraf olmasın doğuma..acaba uyku setını şimdiden alsam olurmukı ne önerrsınız yoksa besıklemı alsam belkı fıkrım değişir besık hususunda

canım uyku setini beşiği aldıktan sonra al her beşiğin boyutu farklı oluyor yerimseniben

canım yatağını almadan bence yku takımı nevresimi falan alma

julicim güle güle güzel rüyalar göre göre meleklerle uyusun yatacığında minik melisacık inşallah çok beğendim arkadaşım

julicim melisan güle güle kullansın pembiş yatağını çok güzelmiş
swett senin aldıklarınada bayıldım güle güle kullansın inş.oğlun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…