2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım yatağını almadan bence yku takımı nevresimi falan alma

julicim güle güle güzel rüyalar göre göre meleklerle uyusun yatacığında minik melisacık inşallah çok beğendim arkadaşım

julicim melisan güle güle kullansın pembiş yatağını çok güzelmiş
swett senin aldıklarınada bayıldım güle güle kullansın inş.oğlun

saolun kızlar a.s.
insallah kızımda beğenir yatağınıopuyorumnanaktan

ay kızlar ne güzel şeyler almışsınız... bayıldım hepsine. allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inşallah. ben de çok hevesleniyorum, devamlı bir şeyler almak istiyorum. millet yemek aş erer, ben bebek cicilerine kaydirigubbakcemile3 ufak bir iki parça birşeyler aldım ama daha çok eksiğimiz var çooooook... ben ilk etapta araba almayı düşünmüyorum. tam kışın ortasında araba kullanacağımı düşünmüyorum, baharda ya da yaz başı gibi alırım. sizin önerilerinizi dikkate alarak tabi kaydirigubbakcemile5 evde de çok iş var, camlar değişecek bebeğimiz üşümesin diye oda yapılacak, doğum iznine ayrılınca halledicez inşallah. ben de resim koymayı öğreniyim, bende koyarım cicilerimizi.

bence acele etme uyku seti konusunda canim.yatagini alinca kara verirsinn bence)

güzel annecikler...
ben daha bebeğime bir iğne bile almadım ama size bişey tavsiye etmek istiyorum...
bana seni anlat anne-bana seni anlat baba diye iki ayrı defter var...
birkaç gün önce üst katımızdaki hamile hatunda gördüm...o bana alacakmış kendime almadım, esmer gebeye alıp gönderecem...küçük bir hediye olarak...
tavsi,ye ederim lütfen bir bakın...
en son sayfayı okuyun, ağlayın, sonra başlayın doldurmaya...çok keyifli çok...

pumps,sewetbaby ve juli cicileriniz çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah.opuyorumnanaktan

julicim melisan güle güle kullansın pembiş yatağını çok güzelmiş
swett senin aldıklarınada bayıldım güle güle kullansın inş.oğlun

pumps,sewetbaby ve juli cicileriniz çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah.opuyorumnanaktan

çok sağolun kızlar. bebişlerimiz sağlıkla kullanırlar herşeylerini inşallah.

swett alışverişini nerden yapıyon kıssss

canım ben ilçedeyim. burda gördüğüm yerlerden ve bursaya kontrollere gidince alıyorum. çarşamba konrolüm var. bakalım bişiler beğenirsem alırım. niye sordun kızzz.

julicim misim misil saglikla uyusun ins. melisacik pembis yataginda valla helal olsun sen tamamladin nerdeyse alisverisini biz daha baslamadik sayilir

julicim misim misil saglikla uyusun ins. melisacik pembis yataginda valla helal olsun sen tamamladin nerdeyse alisverisini biz daha baslamadik sayilir

yok yavv daha cok eksiğimiz var
eksik hiç bitmiyor valaaa kafamçokkarıştı
28, haftaya kadar hepsini bitirmem lazım:hulya:

harıka kusum yaa özellıke o badylere bayldım zurafalı falan.markası ney anacım belkım bende ankarada bulurum.güzelım bende ilçede otryorum hep ile gidiyorum ama bu ilde bişiy yok.ama orası bursa yanı sonucta.çok begendım bende oğlusuma alıcam inş.. cicişler kalan eksıklerımı tamamlıcam
kıslarrr bakım için chıccomu sebamedmı.nıvea düşünmuyorum

sebamedınde cantası yok ((
ozaman ben ayrı alırım cantada paraya kıyıcam valla şık bişey olsun ...gezecez biz oyan buyan(
avıcanna dıye bır marka var 80 cıvarı ama cantaları harıkaa

sweetbaby aldıkların super güle güle giysin bebeğin inş.jjulietcim bebeğinin yatağı çok güzelmiş mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş.

sweetbaby aldıkların super güle güle giysin bebeğin inş.jjulietcim bebeğinin yatağı çok güzelmiş mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş.

çok teşekkür ederim tatlım.inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı günlerde giyerler cicilerini.

sağol tatlım ya. o badileri ben burda bi bebk mağazası vardı ordan aldım. yani belli bir markası yok canım ya.bence ankarada falan da vardır. c&a e bak orda güzel şeyler oluyo ben d eyarın bakıcam var mı bakalım güzel şeyler.

demek asabiymiş küçük prensimiz haa,yerim onun asabiyetini,çok cici olmuş tişörtünüz Esra'cım,güle güle sağlıkla giysin oğluşunopuyorumnanaktan

şekerim sende yaptır minnoşlara giydirirsin güzel güzel sayfada mesaj panosu var orda değişik yazılarda bulabilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…