canım yatağını almadan bence yku takımı nevresimi falan alma
julicim güle güle güzel rüyalar göre göre meleklerle uyusun yatacığında minik melisacık inşallah çok beğendim arkadaşım
julicim melisan güle güle kullansın pembiş yatağını çok güzelmiş
swett senin aldıklarınada bayıldım güle güle kullansın inş.oğlun
julı benım işim daha cokkkk.ya besıği doğunca alıcam kararlıyım ama sizi görunce almak istiyorum ben karar verdım chıcco alıcam lullabyy modelını..kızlar sımdı ben ankya gidicem ya orda nete girer size eksıklerımı sorarım benı yönlendırırn birer birer alayım cok masraf olmasın doğuma..acaba uyku setını şimdiden alsam olurmukı ne önerrsınız yoksa besıklemı alsam belkı fıkrım değişir besık hususunda
julicim melisan güle güle kullansın pembiş yatağını çok güzelmiş
swett senin aldıklarınada bayıldım güle güle kullansın inş.oğlun
pumps,sewetbaby ve juli cicileriniz çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah.opuyorumnanaktan
swett alışverişini nerden yapıyon kıssss
julicim misim misil saglikla uyusun ins. melisacik pembis yataginda valla helal olsun sen tamamladin nerdeyse alisverisini biz daha baslamadik sayilir
sweetbaby aldıkların super güle güle giysin bebeğin inş.jjulietcim bebeğinin yatağı çok güzelmiş mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş.
harıka kusum yaa özellıke o badylere bayldım zurafalı falan.markası ney anacım belkım bende ankarada bulurum.güzelım bende ilçede otryorum hep ile gidiyorum ama bu ilde bişiy yok.ama orası bursa yanı sonucta.çok begendım bende oğlusuma alıcam inş.. cicişler kalan eksıklerımı tamamlıcam
kıslarrr bakım için chıccomu sebamedmı.nıvea düşünmuyorum
demek asabiymiş küçük prensimiz haa,yerim onun asabiyetini,çok cici olmuş tişörtünüz Esra'cım,güle güle sağlıkla giysin oğluşunopuyorumnanaktan
şekerim sende yaptır minnoşlara giydirirsin güzel güzel sayfada mesaj panosu var orda değişik yazılarda bulabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?