2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

uleyynnnn sweet bana alacak bişi bırakmamışsın. benim oğluşum çıplak kalacak sayende :roflol: :roflol: :roflol: canım hepsine ama gerçekten hepsine bayıldım süperler deniz kemal güle güle iyi günlerde giysin hepsini

çarşıya çıktıkça aldığım cicileri ekliyim dedim.

kızımın yatağı opuyorumnanaktan
yarın kaldırıcam yatağı suan tam hazır değil ame ekliyiim dedim birrde buna tülden cibinlik yaptırıcam opuyorumnanaktan

canım yatak çok güzel çok cici olmuş minik melisacık tatlı tatlı rüyalar görsün gazsız gazsız mışıl mışıl uyusun içinde inşallah

bluenesss tatlım çok teşekkür ederim. var var daha çok şey var alınacak. neler neler hem de ben duramıyorummmmm ya. dün kontrolüm vardı. biraz daha bişey aldım.

harika olmuş canım yaaa.s.
%100 aşkla üretildi olayına bittim yalnız,bende yaptırıcam bundan:kedi:

ecrincim çok orjinal olmuş % 100 aşkla üretildi fikrinden çalıntı yapabilirim. güle güle giysin ayrisin

Çook güsel ciciler almışınız bebişlere. Güle güle giysinler işallah.

Benim yeğenlerim var ve etrafımdaki annelerden aldığım tavsiyelere göre, yeni doğan bebişler için en ideal giysi tulum oluyomuş. Alt üst takımlar çok kullanılışlı olmuyo, beli açılıyo felan dediler.
Aklınızda bulunsun:)

sweetbaby aldıklarına bayıldım
çok güzeller ya
ne güzel cıvıl cıvılopuyorumnanaktan
güle güle giysin inşallah oğluşun

Julicim Melisa hanımın beşiği de çok tatlı:lepi:
pembiş pembiş:asigim:
yerim onun yatağını ben:icecream:
güle güle sağlıklı günlerde kullanır inşallah

ay bizde artık yavaş yavaş beşik araştırması yapmaya başlasak iyi olur,
5,5 aylık olduk artık
doğuma ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…