2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

juli, sanırım sen de oda takımı almayacaksın melisa'ya...
ben de henüz karar veremedim.
şimdiye kadar gördüğüm en şirin park yatak bu sanırım :) çok tatlı maşallah..
kızın içinde sağlıkla uyusun, büyüsün...

oda alamıcaz maalesef
oturma odam da yeni cünki biraz eskitelim ilerde yaparız
şimdilik park yatakla idare edicez
liseye gidene kadar kaydirigubbakcemile3

saol canım a.s.

oda alamıcaz maalesef
oturma odam da yeni cünki biraz eskitelim ilerde yaparız
şimdilik park yatakla idare edicez
liseye gidene kadar kaydirigubbakcemile3

saol canım a.s.

valla sanırım biz de, şööle bi 7-8 yaşına kadar idare ettiricez bi biçimde...
okula başlama yaşı 7 sanırım, o vakit gelince bakarız artık bakalım....
her şey çok pahalı..
daha biz evleneli 1 sene olmadı, borçlar hala devam.. bir de bebek masrafları eklendi.. velhasıl, bu kuzucuk azıcık şanssız :)

canım www.simplycolors.com dan sipariş verebilirsin

sağolasın, hemen bakıyorum

Son düzenleme:
anneolmakistiyorum, şekercim... bu siparişler nerden geliyor? türkiye'de değiller sanırım. ne kadar sürüyor gelmesi?

niye sansız olsun canım :1hug:
bizde en uygun bu sekilde olurr diye park aldık

niye sansız olsun canım :1hug:
bizde en uygun bu sekilde olurr diye park aldık

of ne biliyim... bazen içim daralıyor.. her bişey aynı anda nasıl olacak diye... bu krizde... borçlar vardı zaten, bir de şimdi doktoru,hastahanesi, şusu busu eklendi... hayırlısı bakalım.

yalelcim eminönünde kürkçü handan aldım tesadüf tek kalmıştı askıdan indirtim bende bayıldım digerlerinden hem kaliteli hem güzel duruyordu...

kimse yokmuş ya. demekki bayramı yalnız uzakalrda geçiren bi biziz.1 ay sonra şeker tesi için gel demişti. kızlar bizim yaptırdığımız şeker yükleme testi değil.şeker tarama testiymiş. 50 gr glikozla yapılan tarama testi işte şeker var mı yokmu diye bakılıyomuş. daha sonra biraz yüksek çıkınca şüphe olduğu için 100 gr glikozla şeker yükleme testi yapılıyomuş.burad çok güzel anlatılmış.

Gebelikte yapılan şeker taraması nedir? - UZMAN TV

babamızın gelirken getirdiği cicilerimize devam ediyoruz...yalnız şöyle bi problem var eşim benim 10 kilo bebek doğururacağımı sanıytordu galiba aldığı herşey 6ay-1 yaş arası giyebileceği gibi :)

bu montumuz büyüyünce giyeceğiz

bu da iki yaş kıyafetimiz

bunlar da eltimin gönderdikleri

Son düzenleme:

bunlar da gazını çıkartırken kullanacağımız mendillerimiz internette görmüştüm "burpcloth" olarak geçiyor dün mothercare de de gördüm.

biberon ve emziklerimiz

oyuncaklarımız

bakım setimiz

Son düzenleme:
dörtlü paket olan küçük battaniyeler anakucağında mama sandalyesinde latına sererim diye düşündüm burdaki battaniyeler gibi güzel ve kaliteli değil incecik örtü diğer paket banyo havluları

mama kaşığı ve eldivenlerimiz bu kaşığın benzerini dün joker mağazasında gördüm nuby markaydı biberon olarak da kullanılıyordu

son olarak yine eltimin gönderdiği bebek bakım çantası seti. çok fazla beğenmedim ama işimi göreceği için tekrar almayacağım

scedcedu eşinin aldığı cicilere bayıldım
ne güzel canlı canlı renkler
zevkliymiş kocan
güzel günlerde giydirirsin inşallah

kızlar ben bakım seti olarak mustela aldım (eşim yurt dışından aldığı için bize çok uyguna geldi yukarıdaki set 30 dolar civarındaydı) ; özellikle mustelanın şampuanını ilk zamanlar kullanmak daha iyiymiş bebekte konak olmasını engelliyormuş kullanan arkadaşlarım öyle söyledi zaten bi şişe şampuan 1 sene yetiyor dediler.

scedcedu eşinin aldığı cicilere bayıldım
ne güzel canlı canlı renkler
zevkliymiş kocan
güzel günlerde giydirirsin inşallah

çok teşekkür ederim canım benim... eşim biraz fazla meraklı bebek konusunda inşallah doğduktan sonra da bu merakı bana yardım olarak geri döner.

hepimiz iyi güzel günlerde kullanalım inşallah daha güzelleri sizin bebeişlerinize olsun

ne şanslısın bak
benim eltim yok ama
genelde eltilerle geçinilmez
demekki senin eltin seni seviyo
hepsine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…