2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sweet'cim, hepsi pek güzeller, güzel günlerde kullanın inşallah..
oyuncak için duvara asılacak nesneyi nerden aldın?
bir de portbebe ve çanta ne marka? çantanın dışı pek hoş, içi geniş ve bölmeli mi acaba?

valla ben kızıma da henüz çok bişey almadım.. sadece birkaç parça kıyafeti var henüz. diğer alet edavat hiç yok.
kendim için, çöp bile almadım :)

canım oyuncak için asılacak şeyi ikeadan aldım. çanta ve portbebe takım baby center. yanda biberon yerleri var. önde bi fermuarlı bölme ve cırtcırtlı kısım var. iç kısmı tek bölmeli tatlım. bence send eyakın zmanda başla. çok yorucu oluyo alışveriş.

canım verdiğin bilgiler için çook teşekkürler
Allah evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
sizede sağlıcakla inşallah

aman Allahım ne güzel ciciler alınmış

julicim yeni aldıklarınıda sabırsızlıkla bekliyorum kızın çok şanslı
mevlüt takımı çok şirin oğluma bende mi alsam bi mevlüt takımı
bide kilotlu çorap olurmu erkeğe :)

sedoşum ne ciciler almışsın yaa bayıldım alta açmanın markası ve fiyatı ne bitanem hepsiniz güzel günlerde inşallah

sweet harikasın gene tatlım sepetlerdemi ikea dan ama bizim burda yani Ankarada ikea yok oyuncak askılığınıda çok beğendim sepet ve oyuncaklığın fiyatı nedir acaba
olmazsa istanbulda kardeşime aldırayım güzel güzel kullansın oğluşun inşallah

özge06 canım çok tatlı bu ciciler
hastane çıkışlarımız aynı biliyomusun
minnacık yaa çok tatlı

canım sepetin oyuncaklısı bimden o 5liraydı. diğer kare büyük sepeti özdilekten aldım 7 liraydı. oyuncaklık ikeadan 20 lira canım. ama ikeada da vardı öle sepetler hem d edaha neler neler var. valla bakmaya doyamadım

sweet canim cok seker tum aldiklarin yien dokturmussun seker o siyah beyaz yumusak toptan bugun ebnd e arkadasin ogluna aldim aksam onlarda yemekteydik giderken aldim 8.5 aylik oglu cok begendi yumusacik oynamaya basladi hemen
smh canim erkek cocuklara kulotlu corap yasak canim doktorlar onermiyor onun yerine patikli altlardan giydirmek iyi

swetcim hepsi cok güzel güle güle kullansın bebişin

kankaa diğerleri yarın gelicek özalcanda aldım bi kaç parca bişii
birde ev tipi anakucağı-kendime terlik aldımı sanırım alısveriş tamamlancak

hmm tamamdır sweetçim.
haklısın, biz de yavaş yavaş başlayalım almaya-vermeye :)

özgecim, sweetbaby canım aldıklarınız çok güzel
İnşallah iyi günlerde kullanır yavrularınızopuyorumnanaktan

valla ben kızıma da henüz çok bişey almadım.. sadece birkaç parça kıyafeti var henüz. diğer alet edavat hiç yok.
kendim için, çöp bile almadım :)

canım yalnız değilsin, bende senin gibiyim
daha küveti,filesi,diğer ıvır zıvırları hiç almadım:1no2:
O kadar çok eksiğimiz var ki.:1no2:

canım markasını hatırlamıyorum poşetini çıkarttım çünkü... ama 20 tl ye almıştım...

EMZİRME YASTIĞI

BEBEK BAKIM ÇANTAMIZ OKADAR ÇOK BAKTIM AMA EN KULLANIŞLI BUYDU

BABAMIZIN ZORLA ALDIĞI UZAKTAN KUMANDALI ARABAMIZ

Rabbim hepimizin evlatlarına sağsalim sağlıcakla kullandırmayı nasip etsin :Saruboceq:

sweetcim sepetleri çok ucuza almışsın ben öyle bi sepeti 40 liraya sormuştum
bak bi araştırayım bimdede vardı demek

sedoş alt açma almadım daha hiç acaba senin gibisindenmi ayıcıklı tavşancılı gibisindenmi alsam bilemedimde ama seninki güzelmiş

kanka hangi ana kucağını aldın kuzum

jasmin patikli alt alıcam bi kaç tane ben polar istedim ekim 15 ten sonra geldi daha sezonu değil dediler
giydirenler vardı demek yasak doğrudur ama ben sırf bu yüzden kanguru lara hiç sıcak bakmıyorum zaten

[

Bunlar da hastane çıkışımız :))

Bunlar da okuldan bir arkadaşın hediyesi(oğluşumun ilk hediyeleri:))

kızlar bunları aldık.... aynı rengi pembe-gri

pijaması :)

bu yeleğin pembeside vardı ama mavisi daha hoşuma gitti :)

bunu komşumun kızı getirdi hediye(9yaşında)

atlet-kilot takımı :)

alt açması

havlusu

odadaki tek kişilik yatağa nevresim takımı

bim den aldığım battaniye ve uyku seti

kızlar aldıklarınıza tek kelimeyle bayıldım çok güzel şeyler almışsınız melekler güle güle kullansın.ya bende fazla almayacağım diyorum ama gözüm hep kıyafetlerde odası bir gelse herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim tekrar alacağım sanırım bir şeyler

AMİNNNNNN.................

canım alt açmayı ben o ayıcıklı olan tipleri fazla beğenmedim yani ben alırken güzelleri yoktu mesela kahverengi ayı vardı bi tek onuda beğenmedim zaten kahverengini pek sevmiyorum :) bu hoşuma gitti bunu aldım...
alırken ikisinede bakarsın o an hangisi hoşuna giderse onu alırsın.
sonuçta işlev aynı :)

semihacım sweetcim güle güle kullansın oğluşlarınız cicilerini hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…