özgecim,jülicim ve sdsmtcim cicilriniz gerçekten çok güzel. bebişler sağlıklı günlerde ol bol gülücük atarak giysinşer. artık ben kıyafet almıcam artık. sadce kışlık bi tulum istiyorum eğer bulabilirsem. başkada yok. kendime gecelik filan almam gerek.
sweet'cim, hepsi pek güzeller, güzel günlerde kullanın inşallah..
oyuncak için duvara asılacak nesneyi nerden aldın?
bir de portbebe ve çanta ne marka? çantanın dışı pek hoş, içi geniş ve bölmeli mi acaba?
aldıklarınız çok güzel inş bebişleriniz güzel günlerde kullanır bende 2009 ocak annesiyim size tavsiyem alışveriş olayına fazla kaptırmayın kendinizi evet engelmmeke çok zor oluyor kendinizi ama bekleyin bir doğsunlar şuan acil ihtiyaçlarınızı alın çünkü fazlasıyla hediye geliyor ve inanılmaz çabuk büyüyorlar o yüzden doğmadan önce alınan fazla şeyler hep küçülüp kalıyor size diyeceğim bekleyin geliştikçe büyüdükçe alırsınız çoğu şeyleri hem daha zevkli oluyor her zaman yeni kıyafetler çıkıyor güzel ürünler indirimler olşuyor bebişinizi alırsınız yanınıza beraber alışverişin tadını çıkarırsınız.Bu arada doğum çantanızı 33 üncü haftaya kadar hazırlamaya bakın derim çünkü ben 37 inci haftada doğum yaptım ve acilen oldu bitti herşey allahtan o gün hazırlamıştım yoksa ortada kalıcaktım o heyecanla ne nerde aklınıza bile gelmiyor
aman Allahım ne güzel ciciler alınmış
julicim yeni aldıklarınıda sabırsızlıkla bekliyorum kızın çok şanslı
mevlüt takımı çok şirin oğluma bende mi alsam bi mevlüt takımı
bide kilotlu çorap olurmu erkeğe :)
sedoşum ne ciciler almışsın yaa bayıldım alta açmanın markası ve fiyatı ne bitanem hepsiniz güzel günlerde inşallah
sweet harikasın gene tatlım sepetlerdemi ikea dan ama bizim burda yani Ankarada ikea yok oyuncak askılığınıda çok beğendim sepet ve oyuncaklığın fiyatı nedir acaba
olmazsa istanbulda kardeşime aldırayım güzel güzel kullansın oğluşun inşallah
özge06 canım çok tatlı bu ciciler
hastane çıkışlarımız aynı biliyomusun
minnacık yaa çok tatlı
canım oyuncak için asılacak şeyi ikeadan aldım. çanta ve portbebe takım baby center. yanda biberon yerleri var. önde bi fermuarlı bölme ve cırtcırtlı kısım var. iç kısmı tek bölmeli tatlım. bence send eyakın zmanda başla. çok yorucu oluyo alışveriş.
valla ben kızıma da henüz çok bişey almadım.. sadece birkaç parça kıyafeti var henüz. diğer alet edavat hiç yok.
kendim için, çöp bile almadım :)
canım yalnız değilsin, bende senin gibiyim
daha küveti,filesi,diğer ıvır zıvırları hiç almadım:1no2:
O kadar çok eksiğimiz var ki.:1no2:
aman Allahım ne güzel ciciler alınmış
julicim yeni aldıklarınıda sabırsızlıkla bekliyorum kızın çok şanslı
mevlüt takımı çok şirin oğluma bende mi alsam bi mevlüt takımı
bide kilotlu çorap olurmu erkeğe :)
sedoşum ne ciciler almışsın yaa bayıldım alta açmanın markası ve fiyatı ne bitanem hepsiniz güzel günlerde inşallah
sweet harikasın gene tatlım sepetlerdemi ikea dan ama bizim burda yani Ankarada ikea yok oyuncak askılığınıda çok beğendim sepet ve oyuncaklığın fiyatı nedir acaba
olmazsa istanbulda kardeşime aldırayım güzel güzel kullansın oğluşun inşallah
özge06 canım çok tatlı bu ciciler
hastane çıkışlarımız aynı biliyomusun
minnacık yaa çok tatlı
Bunlar da hastane çıkışımız :))
Bunlar da okuldan bir arkadaşın hediyesi(oğluşumun ilk hediyeleri:))
kızlar bunları aldık.... aynı rengi pembe-gri
pijaması :)
bu yeleğin pembeside vardı ama mavisi daha hoşuma gitti :)
bunu komşumun kızı getirdi hediye(9yaşında)
atlet-kilot takımı :)
alt açması
havlusu
odadaki tek kişilik yatağa nevresim takımı
bim den aldığım battaniye ve uyku seti
evet biz de neredeyse alışverişlerimizi bitirmek üzereyiz. az bişi kaldı. kızlar valla artık çok yoruluyorum. kış gelmeden hazırlıklarımız bitsin.
bebişimin küveti,kovası, maşrapası. file d ealdım o diğer fotda. kızlar fileyi küvetinize deneyerek alın. biz de biri küçük geldi standart demelerine rağmen. başka bi marka iyi tam oldu.
bunlar da aateşölçer,biberon,emzik emzik tutacağı ıvır zıvırs.
portbebe ve çantamız.
ikeadan aldığımız takım önlükler ve içi yumuşak topumuz. bimden aldığımız çervemiz.ve kışlık polar beremiz.
hiç uzun kollu badimiz yoktu neredeyse. uzun kollu badilerimiz.
özellikle gece yatışı için uygun kendinden eldivenli tulumlarımız.
ikeadan adığımız gardıropumuz.daha kurulmadığı için netteki resmini koydum.
oyuncaklar için duvara asacağımız saklama çözümümüz.bu da netetki resmi daha açmadım.
banyo ve bakım ürünlerimiz.
bu sepetlerden ayıcıklı olanı bakım ürünlerini koymak için aldım. diğerini de dolabın içine ptik,çorap vs. koymak için aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?