2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

smhsmshcim cicileriniz çok güzel güle güle sağıklı günlerde kullansın bebişin. evet canım o ayıcıklı sepetlerden bim de vardı. ama ben bursa ilçedeyim ya. bursa merkezdeki ikeaya ilk defa gittim neye bakacağımı şaşırdım. o sepetlerden vardı bi sürü. ama başka yerlerde de vardır eminim. böle ev eşyaları stan yerlerde filan. aman 40 lira çok pahalı bence.

sağol ttalım.evet ya yumuşak olmasına ben d ebayıldım. ikeadan mı aldın sen d e. ya ne güzel şeyler var orda. orası benim olsunnnnnnn:)opuyorumnanaktan

sağol tatlım. eeee alışverişi bitirdik neredeyse.valla gez gez ayaklarıma kara sular indi.

hmm tamamdır sweetçim.
haklısın, biz de yavaş yavaş başlayalım almaya-vermeye :)

evet canım fazla beklemeyin derimm. aaaaa 7 ay olduk nerdeyse. o koca karınla kışta yağmurda nasıl geziceksiniz.ayaklar hemn şişiyo.

özgecim, sweetbaby canım aldıklarınız çok güzel
İnşallah iyi günlerde kullanır yavrularınızopuyorumnanaktan

sağol tatlım.hepimizin yavrusu sağlıklı günlerde kullansınlar cicilerini.

smh aldiklarin cok cici canim oglusun iyi gunelrde saglikla kullansin hepsini
evet mesela erkek cocuklarda yurutec de iyi degil diyolar fitil keisnlikle yasak kulotlu corap iyi degil
sweet canim evet ikeadan aldim ben de cok guzel seyler vardi evet ama ben burdaki esyalarini nasilsa 5-6 ay sonra donecegim moskovaya diye almadim daha yatagini bile almadim esim ben yokken alacak diger seyelrini de gelicne aliriz oglusla gezerek
turkiyedeki evde kullacaklarimi hazirliyorum ilk once zaten cogu seyini getiririm ordan buraya istanbula gidince bakarim tekrar ikeaya sepetler vs. icin

smhsmh'cim ve özgecim.. her ikiniz de cicilerinizi güle güle kullanın inşallah...

biz de babacıkla konuştuk, haftasonu başlıyoruz hayırlısıyla alışlara verişlere :) artık kaldıralım kendimizi, gezelim bakalım dedik yavaş yavaş :)

kızlar maşallah ne güzel şeyler almışsınız bebişler güle güle kullansın
sweet eline sağlık canım kapı süsünden sonra sepetinden de pek güzel olmuş
juliii, sedoş, özge, smhsmh, sweet canlarım aldıklarınızın hepsi çok güzel. insan almaya doyamıyor gerçekten artık her gittiğim yerde bebek mağazası olsa da kızıma bişeyler alsam diye bakıyorum. smhsmh canım sen alt açmayla ilgili aycıklı figürlü mü yoksa sedoşun aldığı gibi mi diye yazmışsın ya bence sedoşun aldığı daha kullanışlı ben çevremdekilerden de öyle duydum diğerlerinden alanlar hiç kullanamadıklarını sadece süs olarak beşiğin alt açma aperatında serili kaldığını söylediler. ben 2-3 tane bu tazr almayı düşünüyorum yedek olması lazım bence kışın hemen kurutamayız

kanka güle güle kullansın kaan bey hepsini
almaya doymuyo insan yafff :uhm:

semihacım sweetcim güle güle kullansın oğluşlarınız cicilerini hepsi çok güzel

canımcım güle güle kullanın

smhcım cicilerinizi güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım zemuszemus

teşekkür ederiz teyzoşları opuyorumnanaktan
sağolasınız hepimiz sağlıcakla inşallah :Saruboceq:

alt açma konusunda scedcedu aslında senle hemfikirim şu sıralar
dur bi bakıp gezmem lazım :))

özgeciğim yeni cicilerde pek hoş
bak sizin alt açmada güzelmiş markası ne acaba :uhm:

sweet becerikli hatunum sepet harika olmuş

smhsmh canim ebn de ozgenin aldigi alt acmanin aynisindan aldim daha sade ve erkek bebk icin daha uygun geldi bana hem senin hastane cikisina da uyar civil bebeden aldim canim magazadan ben de lacivertini aldim kirmizisi var bir de ama netten de alabilirsin civilde bazi seyelr fena degil ve cok uygun fiyatlari tulumlarinin yerleri falan guzel ben alt acma ve tulum alt ust pijama takim falan aldim ordan
http://www.civilim.com/?urun-detay_5909_195_Babycix_Denizci_Nakisli_2_li_Alt_Acma_Seti_.html

Smhcım sormuşsun ama ben cvp yazana kadar jasmin cevap yazmış :))) civilden aldım. Aslında ben daha başka şeyler beğeniyorum ama bunu eşim alalım mı ek olarak dedi fiyatı da uygundu aldık.

sweet topiğin becerikli hatunu ilan edeceğiz seni maşallah çok güzel olmuş valla ellerine sağlık kapı süsünden kalan malzemelerle mi yaptın canım

evettttttttttttt kapı süsünden artana malzemelerle yaptım. sepet de vardı evde. makyaj malzemeelrimi koyuyodum içine . değerlendireyim dedim.bi sepet alırım kendime.

JJuLiEtl
Sdsmt
Ozgee06
sweetbaby
kızlar hepinizinki çok güzel iyi günlerde bebişlerve siz kullanın

eee artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz dolayısıyla da hazırlıklar iyice hızlanmaya başladı
çok güzel duygular bunlar Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimize yaptığımız bu hazırlıkları keyifle sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin
Ellerinize kollarınıza sağlık valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…