sweet canim cok seker tum aldiklarin yien dokturmussun seker o siyah beyaz yumusak toptan bugun ebnd e arkadasin ogluna aldim aksam onlarda yemekteydik giderken aldim 8.5 aylik oglu cok begendi yumusacik oynamaya basladi hemen
smh canim erkek cocuklara kulotlu corap yasak canim doktorlar onermiyor onun yerine patikli altlardan giydirmek iyi
swetcim hepsi cok güzel güle güle kullansın bebişin
kankaa diğerleri yarın gelicek özalcanda aldım bi kaç parca bişii
birde ev tipi anakucağı-kendime terlik aldımı sanırım alısveriş tamamlancak
hmm tamamdır sweetçim.
haklısın, biz de yavaş yavaş başlayalım almaya-vermeye :)
özgecim, sweetbaby canım aldıklarınız çok güzel
İnşallah iyi günlerde kullanır yavrularınızopuyorumnanaktan
özgecim, sweetbaby canım aldıklarınız çok güzel
İnşallah iyi günlerde kullanır yavrularınızopuyorumnanaktan
özgecim cicileriniz çok güzelll talım. güle güle kullanın. bu da yeni yaptığımız sepetimiz.
kanka güle güle kullansın kaan bey hepsini
almaya doymuyo insan yafff :uhm:
AMİNNNNNN.................
canım alt açmayı ben o ayıcıklı olan tipleri fazla beğenmedim yani ben alırken güzelleri yoktu mesela kahverengi ayı vardı bi tek onuda beğenmedim zaten kahverengini pek sevmiyorum :) bu hoşuma gitti bunu aldım...
alırken ikisinede bakarsın o an hangisi hoşuna giderse onu alırsın.
sonuçta işlev aynı :)
semihacım sweetcim güle güle kullansın oğluşlarınız cicilerini hepsi çok güzel
canımcım güle güle kullanın
smhsmshcim cicileriniz çok güzel güle güle sağıklı günlerde kullansın bebişin. evet canım o ayıcıklı sepetlerden bim de vardı. ama ben bursa ilçedeyim ya. bursa merkezdeki ikeaya ilk defa gittim neye bakacağımı şaşırdım. o sepetlerden vardı bi sürü. ama başka yerlerde de vardır eminim. böle ev eşyaları stan yerlerde filan. aman 40 lira çok pahalı bence.
smh aldiklarin cok cici canim oglusun iyi gunelrde saglikla kullansin hepsini
evet mesela erkek cocuklarda yurutec de iyi degil diyolar fitil keisnlikle yasak kulotlu corap iyi degil
sweet canim evet ikeadan aldim ben de cok guzel seyler vardi evet ama ben burdaki esyalarini nasilsa 5-6 ay sonra donecegim moskovaya diye almadim daha yatagini bile almadim esim ben yokken alacak diger seyelrini de gelicne aliriz oglusla gezerek
turkiyedeki evde kullacaklarimi hazirliyorum ilk once zaten cogu seyini getiririm ordan buraya istanbula gidince bakarim tekrar ikeaya sepetler vs. icin
smhcım cicilerinizi güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım zemuszemus
smhsmh'cim ve özgecim.. her ikiniz de cicilerinizi güle güle kullanın inşallah...
biz de babacıkla konuştuk, haftasonu başlıyoruz hayırlısıyla alışlara verişlere :) artık kaldıralım kendimizi, gezelim bakalım dedik yavaş yavaş :)
kızlar maşallah ne güzel şeyler almışsınız bebişler güle güle kullansın
sweet eline sağlık canım kapı süsünden sonra sepetinden de pek güzel olmuş
juliii, sedoş, özge, smhsmh, sweet canlarım aldıklarınızın hepsi çok güzel. insan almaya doyamıyor gerçekten artık her gittiğim yerde bebek mağazası olsa da kızıma bişeyler alsam diye bakıyorum. smhsmh canım sen alt açmayla ilgili aycıklı figürlü mü yoksa sedoşun aldığı gibi mi diye yazmışsın ya bence sedoşun aldığı daha kullanışlı ben çevremdekilerden de öyle duydum diğerlerinden alanlar hiç kullanamadıklarını sadece süs olarak beşiğin alt açma aperatında serili kaldığını söylediler. ben 2-3 tane bu tazr almayı düşünüyorum yedek olması lazım bence kışın hemen kurutamayız
özgecim cicileriniz çok güzelll talım. güle güle kullanın. bu da yeni yaptığımız sepetimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?