2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ben de bulasıkları yerlestirip makinayı çalıstırdım. ara ara işe bakıyorum. eşim de hasta bi yandan. ilgi istiyo. ona da adaçayı yaptım işsin diye bi de sinuzit için papatya kuru var kayantıyosun onu soluyo. ondan hazırladım. zorla 5 dk oturttum. zor tuttum. alsanaalsanasmile sanki bana faydası var

sorma ya hastayken ıhlamur yapıyorum sıcakken iç diyorum oyalanıyor sigarayla içiyor sinir oluyorum pekmez yutturmaya çalışıyor ıyyy falan yapıyor bende bağırıyorum sanki ben hastayım diye senle uğraşanda kabahat diyorum hiç ses yok o zamankaydirigubbakcemile3

sinüzit bendede var ama papatyaya alerjim var benim çayını bile içemiyorum poşet olanların acaba yapsam alerji yaparmı buharı merak ettimbilmiyorumkismile

bırakcaksın ne hali varsa görsün :mymeka:diyeceksin ama kıyamıyo insan işte. Şeniz

alerjin varsa deneme ibrahim saraçoğlunun sitesinden bakmiştim. alerjisi olanlar yapmasın yazıyodu.

sağol canım denemem zaten ibrahim saraçoğlunun kürlerini yapamıom ben soğan suyu mideme dokunuyor incir kürünü yaptığımda afedersin kusmuştum papatyaya alerjim var yanmışım bennn:CüvCüv:

oo arkadaşlar sohbet koyu oku oku bitmek bilmiyor inşallah hepiniz iyisinizdir benim adet sancılarım cok bugün ilk günü ya ilaç almayacam dedim ama şimdi birtane parol içtim dayanılacak gibi degil her ay aynı agrı ya neymiş evlenince gecermiş neden gecmedi şimdide dogumdan sonra gecer diyorlar :))) o zamanda gecmese ne diyecekler merak ediyorum

bence hepsi palavra benimki hala geçmedi.o zamanda bünyeye göre değişiyor seninki demekki ikincide geçecek diyorlar:1rolleyes:

artık ağrı neyden kaynaklanıyorsa evlenince ve doğumdan sonra hormonlardaki değişiklik ağrıyı azaltıyordur belki ama herkeste işe yaramıyor demekki ama illa yarayacak yani.1.olmazsa 2.de

artık ağrı neyden kaynaklanıyorsa evlenince ve doğumdan sonra hormonlardaki değişiklik ağrıyı azaltıyordur belki ama herkeste işe yaramıyor demekki ama illa yarayacak yani.1.olmazsa 2.de

benim bazen çok kötü oluyor ilk gün yatakta geçiriyorum yada ayakta ama 2ağrı kesiciyle bazende çok ama çok ağrım olmuyor hiç belli olmuyor yani .senin 2.de geçer normal doğum yaparsan eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…