2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
slm arkadaşlar nasılsınız.birbirime hiç denk gelmiyoruz.o yüzden hiç birimiz yazmaz olduk.kendinize iyi davranın.opuyorumnanaktan

nasılsın skr1606 iyisindir umarım haberlerini bekliyorum canımcımopuyorumnanaktan
iyyim canımcım. çok az giriyorum artık KK ya. takmayım sters olmayım diye ama hala tık yok. bu ay çok ümitlenmiştim ama yine olmadı. malesef kırmızı kartı gördum yine. moralim bozuldu...

jarnana nerdesin canım. çok özledim sizleri. yeni topik açma vakti gelmiş. bu topik açılalı 6 ay olmuş. hadi kızlar güzel haberler duyayım sizlerden bende bişey yok. sizlerin haberlerine sevineyim.. görüşmek üzere öptümmm hepinizi.

kızlar kımse yazmamiş buraya ne o bıraktınızmı ssiteyi canların cinsiyet belli oldu erkek allahım sizlerede nasıp etsin en yakın zamanda

slm arkadaşlar bende hepinizi çok özledim ama nede yaz sezonu olduğu için giremedim.rahim filmim temiz çıkyı ama kan pıhtılaşması çıktı bakalım kısmet .herkese iyi tatiller öpüldünüz.
ne olur yine toplanalım iyi haberler duyalım

canlarım nasılsınız jarnana nerelerdesiz miray skr diger arkadaşlar unuttum sanmayın arada girin yazın hamilşe kalan varmı gelişme varmı inşallah kalmışsınızdır kalmadıysanızda umudunuzu yitirmeyin zamanı gelince olacagına inanın canlarım ben 31haftalık oldum geri sayım başladı şimdilik herşey yolunda gelecegi günü 4gözle bekliyozz allah hepinize nasip etsin dualarım hepinizden yana sizleri öpüyorum k.i.b.byyyyyyyyy

slm arkadaşlar nasılsınız.devamlı girip bakıyordum yazan varmı diye ama umudumu kesmiştim görünce çok sevindim.pelinsee doğuma az kalmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.jarmana sen nasılsın canım.

boğa burcu: bu burçta olupta herhangi bir tıbbi rahatsızlık sözkonusu değilse doktorluk bir durum yoksa çocuk için şu terkip yapılır= bir ayak kemiği iliği kafi miktarda badem yağı dövülmüş karanfil safran ve bal ile iyice karıştırılır, sonra bir kumaş parçasına konulur ve bir tülbente sarılır bu tülbenti adetten temizlendikten sonra rahim yoluna koyar sonrada eşleriyle cinsi temasta bulunurlarsa bi iznillah gebe kalır.

"nasıl ve ne zaman uygulama yapılması gerektiğini bilen var mı? ilişkiye ne zaman girmek gerek?yumurta ne zaman çatlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…