- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.561
ayyy canın çektiyse yollayalım burdan. ama kabak da dayanmaz ki. yolda çürürse şasırma.. ben bir iki kere çürütmüştüm.kaydirigubbakcemile3
ayyy ayyy :) benimde kuzenimin kızı erkek sevmem olursa falan diyordu kız istiyordu erkek oldu nasıl ilgileniyor nasıl seviyor anlatamam o da öyle erkek olursa alışır
canım bizde eve bugün geldiğim için kahvaltı türü geçiştirdik.
Jarnana benİm beklenmeyen adet tarİhİm 1 mart benİde yazarmısın lİsteye
arkadaşlar ben bişey soracam.bu gebelik testlerinde 5-6 saat sonra veya ertesi gün çıkan ikinci çizgi hiçbirşey yokken niye çıkıyor bir bilginiz varmı.okuyorum birçok kişinin başına gelmiş.
7 hafta 5 günlüktü. silmeye kıyamıyorum. hem onu orda görmek hoşuma gidiyo. çok başında kaybetmiş de olsam bir bebeğin annesi olduğumu düşünmek bana moral veriyo. o benimle yaşıyo. üzülmüyorum sadece özlüyorum bebeğimi.skr1606 senin kaçıncı ayda oldu düşük canım?gördükçe üzülüyorum söylemeyecektim ama tutamadım olsaydı şimdi 85gün kalmış istersen sil canım sende unutmaya çalış...
bide bu tür şeylerle uğraşıyoruz.
7 hafta 5 günlüktü. silmeye kıyamıyorum. hem onu orda görmek hoşuma gidiyo. çok başında kaybetmiş de olsam bir bebeğin annesi olduğumu düşünmek bana moral veriyo. o benimle yaşıyo. üzülmüyorum sadece özlüyorum bebeğimi.
Canım teŞekkÜr ederİm benİ yazmıŞsın lİsteye ama 68. Sıradada varım Çİft olmuŞ.. Aa yoksada İkİ tanemİ olacak:))
yok üzmüyo. kardeşi gelince değiştircem.(Allah mı söyletti ne? öyle çıktı birden.) düşük önleyici ilaçlar da kullandım ama olmadı kısmet değilmiş elimizden bir sey gelmediseni üzmüyorsa sorun yok canım inşallah yeniden kalırsın ki bak en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.düşük önleyici ilaçlar var neden vermedi acaba doktorun yaa
evet malesef.arkadaşlar dua edin ameliyata gerek kalmasın ya bugün eşimin şirketine bir arkadaşı gelmiş eşi jinekologmuş eşim telf.kadınla konuşmuş lazerle ameliyat olması lazım hapla kaybolmaz 6cm lik kist demiş çok üzüldüm adetimi bekliyorum şimdi sonra gidicez ona birde 10yıldır çocuğu olmayanları bile evlat sahibi yapmış 49yaşındaki kadının bile ikizleri olmuş biraz sevindim inşallah bizede yardımcı olur sorun ne bulur yada çözer.
yok üzmüyo. kardeşi gelince değiştircem.(Allah mı söyletti ne? öyle çıktı birden.) düşük önleyici ilaçlar da kullandım ama olmadı kısmet değilmiş elimizden bir sey gelmedi
doktorunun gittiğine üzülüyordun.allah karşına belki başka bir şans çıkardı.
ya bu da çok iyiymiş bu da gidicekmiş sanırım türkiyeye inşallah benide hamile bırakmadan gitmez yada hiç gitmesin doğuma kadar yaakaydirigubbakcemile3 sen normal doğummıu yapmıştın kızında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?