2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ayyy canın çektiyse yollayalım burdan. ama kabak da dayanmaz ki. yolda çürürse şasırma.. ben bir iki kere çürütmüştüm.kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim ya neler çekmiyorki canım burda hiçbişey yok desem yeridir.sağol göndermiş kadar oldun buluruz burda inşallah kaydirigubbakcemile3 hergün ne yemek yapçam diye sizde düşünüyormusunuz arkadaşlar benim gibi

arkadaşlar ben bişey soracam.bu gebelik testlerinde 5-6 saat sonra veya ertesi gün çıkan ikinci çizgi hiçbirşey yokken niye çıkıyor bir bilginiz varmı.okuyorum birçok kişinin başına gelmiş.

arkadaşlar ben bişey soracam.bu gebelik testlerinde 5-6 saat sonra veya ertesi gün çıkan ikinci çizgi hiçbirşey yokken niye çıkıyor bir bilginiz varmı.okuyorum birçok kişinin başına gelmiş.

ya bende doktora gitmeden önce yapmıştım çamaşır makinesinin altına gitmişti ertesi günü doktordan sonra bi baktım çift çizgi nasıl sevinmiştim ama benim ilk kez olmuştu önceden 2gün geçsede çift çizgi olmuyordu sadece boyası akıyordu belki onlar boyanın akmasını çizgi olarak görüordur inan bilemiyorum

skr1606 senin kaçıncı ayda oldu düşük canım?gördükçe üzülüyorum söylemeyecektim ama tutamadım olsaydı şimdi 85gün kalmış istersen sil canım sende unutmaya çalış...
7 hafta 5 günlüktü. silmeye kıyamıyorum. hem onu orda görmek hoşuma gidiyo. çok başında kaybetmiş de olsam bir bebeğin annesi olduğumu düşünmek bana moral veriyo. o benimle yaşıyo. üzülmüyorum sadece özlüyorum bebeğimi.

bide bu tür şeylerle uğraşıyoruz.

evet malesef.arkadaşlar dua edin ameliyata gerek kalmasın ya bugün eşimin şirketine bir arkadaşı gelmiş eşi jinekologmuş eşim telf.kadınla konuşmuş lazerle ameliyat olması lazım hapla kaybolmaz 6cm lik kist demiş çok üzüldüm adetimi bekliyorum şimdi sonra gidicez ona birde 10yıldır çocuğu olmayanları bile evlat sahibi yapmış 49yaşındaki kadının bile ikizleri olmuş biraz sevindim inşallah bizede yardımcı olur sorun ne bulur yada çözer.

seni üzmüyorsa sorun yok canım inşallah yeniden kalırsın ki bak en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.düşük önleyici ilaçlar var neden vermedi acaba doktorun yaa

seni üzmüyorsa sorun yok canım inşallah yeniden kalırsın ki bak en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.düşük önleyici ilaçlar var neden vermedi acaba doktorun yaa
yok üzmüyo. kardeşi gelince değiştircem.(Allah mı söyletti ne? öyle çıktı birden.) düşük önleyici ilaçlar da kullandım ama olmadı kısmet değilmiş elimizden bir sey gelmedi

doktorunun gittiğine üzülüyordun.allah karşına belki başka bir şans çıkardı.

Sonra eŞım kafayı yer... Canım bana bırtae olsun yeter allah ınŞallah sana verır Çıfter Çıfter... :))) burda yaramazlıklarını anlatırsın bıze ....

yok üzmüyo. kardeşi gelince değiştircem.(Allah mı söyletti ne? öyle çıktı birden.) düşük önleyici ilaçlar da kullandım ama olmadı kısmet değilmiş elimizden bir sey gelmedi

tabi canım kardeşide gelicek.ben birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum düşük olsa bile isim takmak gerekiyormuş.birde canım 235.sayfaya bir göz at çok güzel dualar var düşük yapanlar içinde var birdahakine olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…