2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canım allah isteyen herkeze nasip etsin keseyi gördük kalp atışı için yarın gidecem hayırlısı inşallah bi aksilik cıkmaz bende eskisi gibi giremiyorum sen nasılsın kendine iyi bak hamile haberlerini okurum inşallah hepinizin dualarım sizlerden yana

selam kızlar nasılsınız bakalım jarmana canım ne zamandır görüşemiyoruz
ben klomen kulandım ve yumoşum 20 mm oluncada perşembe günüde çatlatma iğnesi oldum
bakalım inşlhh bu ay nasip olur banada ve tüm isteyenlere inşlhhh opuyorumnanaktan

iyiyim ablam sen nasılsın? çıktımı tahlil sonucun? toplanalım bir araopuyorumnanaktan

canım iyi olduğuna sevindim. tahlilim çıktı iyi ama başka tahlil daha verdi onu yaptıracağım birde rahim filmi çekilecek ilaçlarımı aldım adet olmayı bekliyorum.adet olunca randevu alacağım yani haziranın 2 si gibi olabilir.dualarınızı bekliyorum

canım hayırlısı olsun yumoşun boyutu iyi bence bu yumoş catlamıştır hadi güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bebişinin kalp atışını duydunmu kendine ve bebişimize iyi bak

selam kızlar
uğramayalı baya zaman oldu pelinsee hamişmişsin canım hayırlı olsun
benim de adetimin 17. günü kanamam başladı ve 1 haftadır devam ediyor lekelenme şeklinde bu gün doktora gittim kan testi istedi b-hcg 23 çıktı pozitif ama düşük bir değer dedi iki gün sonra tekrarlayacak tahlili artma var mı diye acaba kimyasal gebelik mi oldu hala llekelenme devam ediyor :gitme:

kızlar nasılsınız? aleyna34 ablacım giriyorum bakıyorum kimse birşey yazmamış bende çıkıyorum pelinsee ablam kalp atışını duyduğuna çok sevindim canım canancım bebişin büyüyor valla sağlıkla al kucağına skr1606 canım geldiğinde yaz ki bende girdiğimde yazayım ve diğerler arkadaşlaropuyorumnanaktan

kızlar ben ereken adet oluyorum. 30 unda olması lazımdı. erken gelme gibi bi huyu da yok aslında. hep gecikir normalde. bu ay da mı olmadı senağlama

Selam kızlar bede bu topice uzun zamandır yazmamıştım... şimdi üst sıralarda görünce yazayım dedim. Baktım listede biraz artış var hamişler konusunda :) Ne güzel,darısı başımıza inşallah.
Ben geçen zaman içinde 2. klomen denememden de sonuç alamayınca rahim filmimi çektireyim dedim ve onu çektirdim.Çok şükür bir sıkıntı yok tüpler ve rahim konusunda.Şimdi 3. klomen denemesini yapıyorum.ılaç bitti 28 mayıs'ta çatlatma iğnesi vurulacağım. Eğer bu sefer de olmaza ise artık klomen ile değil iğne ile (gonal f tarzı) devam edeceğiz denemeye.
Hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun inşallah... Biz çabalarımıza yılmadan devam edeceğiz.Rabbim ne zaman layık görürse o zaman mükafatlandıracak bizi.

canım sen olmayınca bizde gelmiyoruz bizi bırakma:gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm:

salı günü bende rahim filmi çektireceğim dua edin bana birde trombofili paneli diye bir test verdi onu yaptıracağım ama devletin karşıladığı hastaneler yapmıyorlar makineleri yokmuş özeldede 500 diyorlar onu araştırıyorum

canım nasılsın bi gelişme varmı bende eskisi gibi giremiyorum taşinma işimde var onlarla ugraşacam bebiş iyi herşey yolunda allahım herkese nasip etsin duam sizlerden yana unuttum sanmayın sizleri öpüyorum seni by

canım sen olmayınca bizde gelmiyoruz bizi bırakma:gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm:

ablam asıl sizler yoksunuz diye ben girmiyorum herkes dağıldı yalanmış dostluk birbirine destek olmalar falan bunu anladım 3 , 4 kişi haricinde neyse nasıl çıktı sonuç mutlaka haber ver seni çok özledim opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun bebişin 3.denemede geldi demek bebeğin tebrik ederim

kaç haftalık oldu kim bilir canım çok sevindim yazdığına iyi olmaya çalışıyorum aartık doktora gitmeye başlıycam tatilden sonra eylül gibi düşünüyoruz bakalım kısmet opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…