- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.161
teşekkür ederim canım allah isteyen herkeze nasip etsin keseyi gördük kalp atışı için yarın gidecem hayırlısı inşallah bi aksilik cıkmaz bende eskisi gibi giremiyorum sen nasılsın kendine iyi bak hamile haberlerini okurum inşallah hepinizin dualarım sizlerden yanaslm kızlar. sizleri çook özledim. ne zamandır giremedim nete. pelinseee hamileymiş hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn.
jarnana nasılsın canım ? gelecek misin buralara.. nasıl gidiyor hayat? akşamları geliyor musunuzzz ? görüşelim bi ara.. öptümm hepinizii.
iyiyim ablam sen nasılsın? çıktımı tahlil sonucun? toplanalım bir araopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız bakalım jarmana canım ne zamandır görüşemiyoruz
ben klomen kulandım ve yumoşum 20 mm oluncada perşembe günüde çatlatma iğnesi oldum
bakalım inşlhh bu ay nasip olur banada ve tüm isteyenlere inşlhhh opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım allah isteyen herkeze nasip etsin keseyi gördük kalp atışı için yarın gidecem hayırlısı inşallah bi aksilik cıkmaz bende eskisi gibi giremiyorum sen nasılsın kendine iyi bak hamile haberlerini okurum inşallah hepinizin dualarım sizlerden yana
duyduk canım allah isteyen herkeze nasip eder inşallahcanım bebişinin kalp atışını duydunmu kendine ve bebişimize iyi bak
evet artık kimse olmuyor. ben de sık sık bakıyorum. ama souç hep aynı... ne zamandır jarnana dan da ses cıkmıyorkızlar nerdesiniz kimsecikler uğramıyor buraya her gün geliyorum ama malesef
kızlar nasılsınız? aleyna34 ablacım giriyorum bakıyorum kimse birşey yazmamış bende çıkıyorum pelinsee ablam kalp atışını duyduğuna çok sevindim canım canancım bebişin büyüyor valla sağlıkla al kucağına skr1606 canım geldiğinde yaz ki bende girdiğimde yazayım ve diğerler arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım nasılsın bi gelişme varmı bende eskisi gibi giremiyorum taşinma işimde var onlarla ugraşacam bebiş iyi herşey yolunda allahım herkese nasip etsin duam sizlerden yana unuttum sanmayın sizleri öpüyorum seni bykızlar nasılsınız? aleyna34 ablacım giriyorum bakıyorum kimse birşey yazmamış bende çıkıyorum pelinsee ablam kalp atışını duyduğuna çok sevindim canım canancım bebişin büyüyor valla sağlıkla al kucağına skr1606 canım geldiğinde yaz ki bende girdiğimde yazayım ve diğerler arkadaşlaropuyorumnanaktan
canım sen olmayınca bizde gelmiyoruz bizi bırakma:gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm:
Selam kızlar bede bu topice uzun zamandır yazmamıştım... şimdi üst sıralarda görünce yazayım dedim. Baktım listede biraz artış var hamişler konusunda :) Ne güzel,darısı başımıza inşallah.
Ben geçen zaman içinde 2. klomen denememden de sonuç alamayınca rahim filmimi çektireyim dedim ve onu çektirdim.Çok şükür bir sıkıntı yok tüpler ve rahim konusunda.Şimdi 3. klomen denemesini yapıyorum.İlaç bitti 28 mayıs'ta çatlatma iğnesi vurulacağım. Eğer bu sefer de olmaza ise artık klomen ile değil iğne ile (gonal f tarzı) devam edeceğiz denemeye.
Hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun inşallah... Biz çabalarımıza yılmadan devam edeceğiz.Rabbim ne zaman layık görürse o zaman mükafatlandıracak bizi.
canım nasılsın bi gelişme varmı bende eskisi gibi giremiyorum taşinma işimde var onlarla ugraşacam bebiş iyi herşey yolunda allahım herkese nasip etsin duam sizlerden yana unuttum sanmayın sizleri öpüyorum seni by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?