2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ehhh sende önce laf söylüyorsun adamcağıza sonra bende aynı düşünüyorum diyorsun canım benimkaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyor?

jarnanacım eşimin yanında gerçek fikirlerimi söylemiyorum yerimseniben sinir ediyorum onu.ama ben de aynı şeyleri düşünüyorum aslında.evet biraz tezat gibi oluyo okuyunca haklısın. sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...tatil heyecanı sardımı seni de ...

merhaba kızlar hayırlı cumalar.vakıflar ve müzeler haftası dolayısıyla bu hafta müzeler ücretsizdi.biz de öğrencilerimle beraber müzeleri gezdik...çok yorulduk ama bi o kadar da zevkli geçti.imkanı olan muhakkak gitsin arkadaşlar.hepinizi çoooooook öpüyorum zemuszemus

iyi be canım ne olsun sardı vallahi haziran gibi düşünüyorum ama bana hiç belli olmaz Allah ne zaman nasip ederse artıkopuyorumnanaktan

hayırlı cumalar güzelim ohhh sefan olsun gez kafanı dağıt valla olumunekankayizsmile

a a a aaaaaaa sayfayı ara ara bulamıyorum.teeeeeee nerelere düşmüş..pazar güzelleri gezdiniz mi bakem bu gün.aynı şehirde olanlar annelerini ziyarete gitmiştir büyük ihtimal.biz bir yere çıkamadık evdeydik bütün gün.hava yağışlıydı...hepinize iyi akşamlar diliyorum kızlaaaarr ,öpüldünüz..

biraz geç olacak ama tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun inş. bir dahaki anneler gününe bebişlerinizle girmeniz dileğimle öpüyorum hepinizi

jarnanacığım nasılsın 5 gün olmuş topice gelmeyeli inş hasta falan değilsindir canım merak ettim.mutlaka uğrardın sen ne oldu canım

slm kızlar. sizleri çook özledim. ne zamandır giremedim nete. pelinseee hamileymiş hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn.
jarnana nasılsın canım ? gelecek misin buralara.. nasıl gidiyor hayat? akşamları geliyor musunuzzz ? görüşelim bi ara.. öptümm hepinizii.

jarnana cım nerelerdesin? merakta bıraktın bizi. yoksa türkiye ye mi geldin? habersiz koyma. özledik vallaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar yarın kan tahlili yaptırıyorum.bir hafta var adetime.diş çektireceğim için mecburen yaptırmak zorundayım.aslında söz vermiştim bu ay kendime test yok diye ama diş ağrısına dayanamıyorum artık.yani bu ay bir hafta önce havlu atacağım... :1no2:

merhaba arkadaşlar iyiyim bir sorun yok Allaha şükür evde artık sınırlı sayıda internet var giremiyorum herzaman şirkete gidiyorum birde o yüzden zaten gelen fazla olmuyor buraya mihraceyle skr her zaman yazıyor sanırım neyse sizi seviyorum toplanırsak görüşelim bir araopuyorumnanaktan

gelicem canım ama tarih belli değil.iyiyim sağol sen nasılsın? görüşelim arkadaşım bende özledim hepiniziopuyorumnanaktan

1hafta önce kan testinde çıkmıyorki be canım sen fazla güvenme sonuca negatifse tabi bizede haber vermeyi unutma diş ağrısı çok berbattır ya geçer hemencik umarımopuyorumnanaktan

veeeee havluyu attım.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…