- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.141
ehhh sende önce laf söylüyorsun adamcağıza sonra bende aynı düşünüyorum diyorsun canım benimkaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyor?
jarnanacım eşimin yanında gerçek fikirlerimi söylemiyorum yerimseniben sinir ediyorum onu.ama ben de aynı şeyleri düşünüyorum aslında.evet biraz tezat gibi oluyo okuyunca haklısın. sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...tatil heyecanı sardımı seni de ...
merhaba kızlar hayırlı cumalar.vakıflar ve müzeler haftası dolayısıyla bu hafta müzeler ücretsizdi.biz de öğrencilerimle beraber müzeleri gezdik...çok yorulduk ama bi o kadar da zevkli geçti.imkanı olan muhakkak gitsin arkadaşlar.hepinizi çoooooook öpüyorum zemuszemus
jarnanacım nasılsın umarım iyisindir canım öptüm
slm kızlar. sizleri çook özledim. ne zamandır giremedim nete. pelinseee hamileymiş hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn.
jarnana nasılsın canım ? gelecek misin buralara.. nasıl gidiyor hayat? akşamları geliyor musunuzzz ? görüşelim bi ara.. öptümm hepinizii.
jarnana cım nerelerdesin? merakta bıraktın bizi. yoksa türkiye ye mi geldin? habersiz koyma. özledik vallaopuyorumnanaktan
merhaba kızlar yarın kan tahlili yaptırıyorum.bir hafta var adetime.diş çektireceğim için mecburen yaptırmak zorundayım.aslında söz vermiştim bu ay kendime test yok diye ama diş ağrısına dayanamıyorum artık.yani bu ay bir hafta önce havlu atacağım... :1no2:
merhaba kızlar yarın kan tahlili yaptırıyorum.bir hafta var adetime.diş çektireceğim için mecburen yaptırmak zorundayım.aslında söz vermiştim bu ay kendime test yok diye ama diş ağrısına dayanamıyorum artık.yani bu ay bir hafta önce havlu atacağım... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?