- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.061
miray umarım olur ilk hamileliğimde benim öyle olmuştu
wondfonun çoklu paketinden sipariş vermiştim
adetten sonra başlarım dedim gebelik testi kısmet oldu
inş. gerek kalmaz. benimkilerin markasını da bilmiyorum. eşim internetten sipariş etti. artık dayanamadı ısrarlarıma...
bu ay iyice rahattım ya olmadı yine..ne ovulasyon testi ne ateşimi ölçtüm ne kür yaptım ama doktora gitme zamanı geldi artık bakalım neden olmuyormuş gebelik? bazen kimyasal gebelik geçirenlere falan özeniyorum ya sonucu hüsranda olsa
slm canım. ben de aradığım zaman bulamıyorum .bi bakıyorum 2. sayfaya geçmiş. nasılsın?nasıl gidiyor hayat?kaydirigubbakcemile5
hassas testlerdendir umarım.tutma yeri yeşil olanlar çok hassas ama maviler öyle değilmiş canım.benim bahsettiğim kit ama kaset şeklinde gebelik testi gibi olanlarda var.hangisinden sipariş verdiniz?
iyi şimdilik bakalım. sadece dün biraz atesim yuksekti tum gun yattım cok sukur bugun iyiyim
bi bıraktım 3. sayfaya geçmiş. ne olacağı hiç belli olmuyo
bu ay iyice rahattım ya olmadı yine..ne ovulasyon testi ne ateşimi ölçtüm ne kür yaptım ama doktora gitme zamanı geldi artık bakalım neden olmuyormuş gebelik? bazen kimyasal gebelik geçirenlere falan özeniyorum ya sonucu hüsranda olsa
hassas değil canım ama doğru sonuç veriyo
bence hiç özenme canım bir seyi atm elde ettiğini düşünürken kaybetmek çok zor inan. ben babağimi 7 haftalıkken kaybettim şimdi düşünüyorum da hiç olmazsa bi sorun olmadığını öğrendim diyorum ama yine de kimsenin o acıyı yaşamasını istemem
ben dün ölüyordum ya çok kötüydüm bugünde iyileşmeden regl oldum 3.günü doktora gitsemmi acaba artık bebiş için yoksa 1ay daha bekleyeyimmi kararsız kaldım
kızlar acil yardım çok sancım var bunun nedeni ne olabilir ya hiç bi rahatsızlığım da yok herşey normal ovulasyon günlerindeyim ama sancı önceden de vardı bu gün arttı yaaaaa sizce nedeni ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?